|
Post by nasosampa on Jan 6, 2022 16:08:22 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Jan 6, 2022 18:01:20 GMT 2
Μπράβο Νάσο! Πολύ ωραία φωτογράφιση επίσης! Καλή χρονιά με περισσότερες κατασκευές!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 6, 2022 18:31:53 GMT 2
Νασό την περίμενα την άψογη φωτογράφηση, λόγω της εμπειρίας σου. Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα, επίσης. Πολλά ολοκληρωμένα εύχομαι μέσα στο '22
|
|
|
Post by alex78 on Jan 6, 2022 20:57:29 GMT 2
Από τις καλύτερες και πιό επαγγελματικές φωτογραφήσεις που έχουμε δεί στο ScW και όχι μόνο Νάσο. Πραγματικά αναδεικνύει στο έπακρο το αποτέλεσμα. Κάποια στιγμή ανέβασε και ανέλυσε την τεχνική σου συτή, θα είναι πολύ χρήσιμη και ωφέλιμη για πολλούς από εμάς.
|
|
|
Post by kyriakos on Jan 6, 2022 21:13:02 GMT 2
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα φίλε μου κ ακόμα πιο ωραία η φωτογράφιση πολύ υψηλου επίπεδου θα έλεγα!!
|
|
|
Post by nektarios on Jan 13, 2022 22:36:53 GMT 2
Ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα που αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο από μια πολύ όμορφη φωτογράφηση! Μπράβο, φίλε, και για τα δυο! Με το καλό και στα επόμενα!
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 26, 2022 7:36:44 GMT 2
Πολύ όμορφη η μηχανή Νάσο, μπράβο! (και συγγνώμη για την καθυστερημένη μου αντίδραση...)
Ένα πράγμα που χτυπάει στο μάτι (και δεν φταις εσύ γι' αυτό, αλλά το κιτ) είναι το πάχος του τζαμιού στο παρμπρίζ (ίσωσ και στον προβολέα). Ίσως σε επόμενη κατασκευή να δοκίμαζες κάτι άλλο, αν υπάρχει παρόμοιο πρόβλημα.
Η φωτογράφηση επαγγελματική (όπερ εξ άλλου και ανεμένετο). Ωστόσο με ξενίζει λίγο το μικρό εστιακό βάθος στις λοξές φωτογραφίες. Τι διάφραγμα έβαλες;
Και στο επόμενο με το καλό!
|
|
|
Post by alex78 on Jan 27, 2022 14:38:46 GMT 2
Ένα πράγμα που χτυπάει στο μάτι (και δεν φταις εσύ γι' αυτό, αλλά το κιτ) είναι το πάχος του τζαμιού στο παρμπρίζ (ίσωσ και στον προβολέα). Ίσως σε επόμενη κατασκευή να δοκίμαζες κάτι άλλο, αν υπάρχει παρόμοιο πρόβλημα.
Άν μου επιτρέπετε και συγγνώμη για την παρέμβαση, απλά έχω την πεποίθηση ότι οι μοτοσυκλέτες των παλαιότερων δεκαετιών, ακολουθούσαν ένα γενικότερα χοντροκομμένο σουλούπι που συνηθίζονταν από τους κατασκευαστές της τότε περιόδου (τουλάχιστον τα γιαπωνέζικα). Συνεπώς δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν εύκολα από αυτό το πλαίσιο, οι ανεμοθώρακες και τα ''κρύσταλλα'' των φώτων που είχαν και αυτά ένα ιδιαίτερο πάχος. Ειδικά τώρα οι ανεμοθραύστες με το πολλές φορές κυρτό σχήμα που είχαν, νομίζω θα ήταν αρκετά δύσκολο να αντικατασταθεί από κάτι εναλλακτικό π.χ. ζελατίνα. Όπως και να έχει θεωρώ πως η Tamiya στάθηκε στο ύψος της και έχει αναπαραστήσει σωστά υπο κλίμακα την μοτοσυκλέτα, μ' ένα καλούπι 40ετίας.
|
|
|
Post by czt on Apr 7, 2022 0:48:40 GMT 2
Μπράβο πανέμορφο!!!
|
|
|
Post by czt on Apr 7, 2022 0:48:55 GMT 2
Μπράβο πανέμορφο!!!
|
|