|
Post by Φάνης on Nov 28, 2021 13:06:02 GMT 2
Μετά από μεγάλα διαστήματα αποχής από την συγκεκριμμένη κατασκευή, τους τελευταίους μήνες αφιέρωσα αρκετό χρόνο/εργασίες στην ολοκλήρωση της yzf-r1. Ανάμεικτα συναισθήματα, λόγω ότι στην αρχή είχα σκοπό να εφαρμόσω τα decals του κιτ - παρά τις όποιες προσπάθειες αυτό τελικά δεν κατέστη δυνατόν. Δεν πτοήθηκα όμως και συνέχισα τις εργασίες με την ίδια προσοχή μέχρι την ολοκλήρωση της, αφού το χρώμα μου άρεσε/αρέσει ιδιαίτερα ακόμη και χωρίς τα λογότυπα. Δοκίμασα διάφορα νέα πράγματα για εμένα σε μοτοσικλέτες, όπως η αφαίρεση πολλών ανάγλυφων και αντικατάσταση τους με μεταλλικά/pe bolts και rivets, το κάψιμο της εξάτμισης, η μετατροπή του στηρίγματος της εξάτμισης, κ.α. Επίσης όλες οι εμφανείς βίδες της Τamiya καλύφθηκαν με PE bolts (σε άλλες κατασκευές θα προσπαθήσω, όπου αυτό είναι εφικτό, να τις αντικαθιστώ πρώτα με metallic tubes). Η πινακίδα θα προστεθεί όταν βρω κάποιο κατάλληλο αριθμό (decals). Θα προσθέσω ακόμη 2 PE bolts εκατέρωθεν κάτω από σέλα/ντεπόζιτο - το είχα στο μυαλό μου αλλά το ξέχασα, οι φωτό όμως μου το υπενθύμισαν! Το τελικό αποτέλεσμα, ίσως και να μπορούσε να είναι καλύτερο, με ικανοποιεί όμως αρκετά και πιστεύω προσθέτει μια όμορφη μηχανή στην συλλογή μου! Τα αναλυτικά βήματα της κατασκευής, μπορείτε να τα βρείτε στoν παρακάτω σύνδεσμο: scalewheels-gr.com/thread/3055/12-tamiya-yamaha-yzf-r1 Καλό απόγευμα!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 28, 2021 14:41:43 GMT 2
Καλή Κυριακή Φάνη! Όμορφη και πεντακάθαρη κατασκευή με υπέροχο χρώμα! Αν μου επιτρέπεις μια μικρή διόρθωση: Τοποθέτησε τις μανέτες (φρένου/συμπλέκτη) πρός τα κάτω γιατί δείχνουν σε αφύσικη θέση. ειδικά στην φωτό (ανφας). Στο κοντέρ, στο ψηφιακό ταχύμετρο η ένδειξη δίνεται σε decals?
Και πάλι πολλά συγχαρητήρια φίλε!
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 28, 2021 14:51:11 GMT 2
Καλή Κυριακή Φάνη! Όμορφη και πεντακάθαρη κατασκευή με υπέροχο χρώμα! Αν μου επιτρέπεις μια μικρή διόρθωση: Τοποθέτησε τις μανέτες (φρένου/συμπλέκτη) πρός τα κάτω γιατί δείχνουν σε αφύσικη θέση. ειδικά στην φωτό (ανφας). Στο κοντέρ, στο ψηφιακό ταχύμετρο η ένδειξη δίνεται σε decals?
Και πάλι πολλά συγχαρητήρια φίλε! Ευχαριστώ πολύ φίλε! Έγινε, θα στρίψω λίγο της μανέτες προς τα κάτω, ούτως ή άλλως δεν είναι κολλημένα τα χερούλια, απλώς τα έσπρωξα και μπήκαν στην θέση τους. Ναι, η ένδειξη δίνετε σε decals. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 28, 2021 17:23:51 GMT 2
Μια χαρά είναι το αποτέλεσμα Φάνη και το χρώμα το αναδεικνύει επιπλέον! Με το καλό και στο επόμενο!
ΥΓ. Οι συνέπειες της πτώσης σου προφανώς υποχωρούν γρήγορα. Πάλι καλά...
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 28, 2021 18:28:52 GMT 2
Μια χαρά είναι το αποτέλεσμα Φάνη και το χρώμα το αναδεικνύει επιπλέον! Με το καλό και στο επόμενο! ΥΓ. Οι συνέπειες της πτώσης σου προφανώς υποχωρούν γρήγορα. Πάλι καλά... Ευχαριατώ πολύ Κωνσταντίνε! Όταν κάνω την αναγκαία πρόοδο με τις ακτίνες στην Dream 50, λογικά θα βάλω στα σκαριά ακόμη μια μοτοσυκλέτα (ίσως πάλι 12αρα ίσως μεγαλύτερη κλίμακα, δεν έχω αποφασίσει ακόμη). Καλό βράδυ! ΥΓ. Ναι, ο νάρθηκας κάνει δουλειά και μπορώ να μοντελάρω. Αυτό που θα πάρει αρκετό καιρό είναι το χτύπημα στα αριστερό πλευρό που με πονάει σε πολλές κινήσεις, δεν μπορώ να σκύψω, να κοιμηθώ καλά, κτλ… Αλλά ελπίζω για ταχύτερη ανάρρωση…. Οψόμεθα….
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 28, 2021 20:36:59 GMT 2
Μια χαρα ειναι Φανη και το χρωμα της ταιριαζει κουτι!!
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 28, 2021 21:16:03 GMT 2
Μια χαρα ειναι Φανη και το χρωμα της ταιριαζει κουτι!! Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη! Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 29, 2021 9:22:38 GMT 2
Πανέμορφη, Φάνη και νομίζω καλύτερη χωρίς τα decals! Καλημέρα
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 29, 2021 14:52:25 GMT 2
Πανέμορφη, Φάνη και νομίζω καλύτερη χωρίς τα decals! Καλημέρα Ευχαριστώ πολύ Γιώργο! Καλή εβδομάδα!
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 4, 2021 5:34:31 GMT 2
Μια χαρά το εργαλείο Φάνη δείχνει ωραίο και χωρίς τα decals τελικά!Περαστικά εύχομαι στο θέμα υγείας!
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 4, 2021 14:40:35 GMT 2
Μια χαρά το εργαλείο Φάνη δείχνει ωραίο και χωρίς τα decals τελικά!Περαστικά εύχομαι στο θέμα υγείας! Ευχαριστώ Σπύρο! Καλό Σ/Κ!
|
|
|
Post by nektarios on Dec 7, 2021 23:46:04 GMT 2
Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα, με ένα από τα πλέον αγαπημένα μου χρώματα! Μάλιστα θα συμφωνήσω με τον Γιώργο, λέγοντας οτι μου αρέσει περισσότερο χωρίς τις χαλκομανίες... Εύχομαι ταχύτατη ανάρρωση!
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 8, 2021 6:51:03 GMT 2
Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα, με ένα από τα πλέον αγαπημένα μου χρώματα! Μάλιστα θα συμφωνήσω με τον Γιώργο, λέγοντας οτι μου αρέσει περισσότερο χωρίς τις χαλκομανίες... Εύχομαι ταχύτατη ανάρρωση! Ευχαριστώ πολύ φίλε! Ειδικά το LP-41 (Mica Blue), όπως και γενικά όλη η σειρά LP της Tamiya, είναι πάρα πολύ όμορφο! Καλημέρα!
|
|