|
Post by ViL27 on Dec 22, 2021 4:44:59 GMT 2
Πανέμορφο το μοτερι Γιώργο!
|
|
|
Post by kyriakos on Dec 22, 2021 6:45:53 GMT 2
Πανέμορφος ο κινητήρας Γιώργος έργο τέχνης θα έλεγα περιμένω την συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 22, 2021 9:10:32 GMT 2
Ευχαριστώ κύριοι. Ελπίζω το βράδυ, να ανέβει η συνέχεια...
Καλημέρα
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 22, 2021 20:47:24 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 22, 2021 20:54:13 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 22, 2021 21:04:54 GMT 2
Πανέμορφος Γιώργο! Μου άρεςαν πολύ οι εργασίες στον μηχανισμό και στις ντιζες με τα brass rods, ελατήρια και την χρήση των turnbuckles από GasPatch! Καλό βράδυ!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Dec 23, 2021 0:09:35 GMT 2
Τρομερό!!!!! Απίστευτα ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Ιδίως τα χταπόδια της εξάτμισης είναι ότι πιο αληθοφανές έχω δει. Συγχαρητήρια Γιώργο για τις αψεγάδιαστες κατασκευές.
Καλό βράδυ! 🙂
|
|
|
Post by czt on Dec 23, 2021 2:29:54 GMT 2
Παρά πολύ ωραία δουλειά Γιώργο αν και τον έχω δει από κοντά είναι ακόμα πιο ωραίος! Υγ σε κάποιο σημείο έχει πίτσα δε θα γίνω καρφί αλλά θέλει καθάρισμα
|
|
|
Post by kyriakos on Dec 23, 2021 20:54:48 GMT 2
Ομολογώ έδωσες τα ρέστα σου φίλε μου μπράβο σου!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 24, 2021 9:42:03 GMT 2
Καλημέρα, φίλοι μου κι ευχαριστώ θερμά για τα καλά λόγια.
|
|
|
Post by mikys2019 on Dec 24, 2021 13:30:40 GMT 2
Υπεροχη παλαιωση μοτερ και εργο τεχνης τα λειτουργικα καρμπυλατερ . Ευχομαι το 22 να μας τρελανεις ευχαριστα κ να σε θαυμασουμε στα μεγαλυτερα περιοδικα του κοσμου
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 24, 2021 18:45:19 GMT 2
Τι μας κάνεις ρε φίλε... Πώς να κοιμηθούμε τώρα δηλαδή; Μένω ενεός!
|
|
|
Post by nektarios on Dec 24, 2021 23:16:05 GMT 2
Απίστευτο αποτέλεσμα, πραγματικά! Με προσεγμένη φωτογράφηση (όπως αυτή που μας παρουσιάζεις, με το σκουρόχρωμο ματ φόντο), είναι πραγματικά σαν να βλέπεις τον κινητήρα σε διαφημιστικό φυλλάδιο της Lamborghini! Καλή συνέχεια, φίλε, και καλά Χριστούγεννα! Και μια σημείωση για το προηγούμενο update: η ιδέα για αφαίρεση χρώματος από τα ανάγλυφα γράμματα με τη χρήση ζιπέλαιου είναι πολύ έξυπνη, ωστόσο εγώ χρησιμοποιώ μια πιο τεμπέλικη και πιο εύκολη: αμέσως αφού βάψω το δεύτερο χρώμα, και πριν στεγνώσει, το αφαιρώ από τα ανάγλυφα γράμματα με ένα παλιό κοπίδι που δεν κόβει πλέον, ή με κάτι αντίστοιχο, και θεωρώ οτι αυτό είναι πιο ασφαλές, επειδή μπορείς να δουλέψεις με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια. Χρησιμοποίησα αυτή τη μέθοδο στις ζάντες του "General Lee" (που δεν επιδέχονταν μασκαρίσματος, τουλάχιστον όχι χωρίς να μου δημιουργήσουν σοβαρά νευρολογικά προβλήματα), αλλά και στο λογότυπο της μάσκας τού "Dom's Charger", και τα αποτελέσματα νομίζω οτι ήταν πολύ ικανοποιητικά.
|
|
|
Post by nasosampa on Dec 25, 2021 1:50:20 GMT 2
Είσαι απίστευτος φίλε ! Τρομερή η δουλειά που έχει κάνει στο μοτέρ !! Θα συμφωνήσω με τον Κωνσταντίνο, στο προηγούμενο update και ειδικά στην φώτο με τους κόκκινους κύκλους, στην αρχή νόμιζα πως ήταν το κανονικό μοτέρ Μπράβω και πάλι !!!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 25, 2021 19:22:42 GMT 2
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά. Πραγματικά δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω για τα τόσο θετικά σχόλια και την ενέργεια. @Μιχάλη, ο προσωπικός μου μεταφραστής-διορθωτής πνίγεται στη δουλειά, οπότε οι δημοσιεύσεις πρέπει να περιμένουν. Αλλά, δεν έχει και τόση σημασία, όσο το να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή που μπορούμε να αφιερώνουμε στον πάγκο μας. @Κώστα, στο επόμενο θα υπάρχει ειδική σήμανση με πιθανές παρενέργειες ινσόμνια... @Νεκ, όλες οι διαθέσιμε τεχνικές, καλό είναι να αναφέρονται ώστε να μπορούμε να επιλέξουμε αυτή που ταιριάζει καλύτερα σε κάθε περίπτωση. @Νάσο, για αυτό έβαλα τους κύκλους για να νομίζετε ότι είναι φώτο από το κιτ
|
|
|
Post by Sakis on Dec 26, 2021 11:35:23 GMT 2
Τα έχεις σπουδάσει για τα καλά τα μέταλλα και τους κινητήρες. Πάντα είναι απόλαυση το αποτέλεσμα που βγάζεις και άκρως ρεαλιστικό χωρίς υπερβολές. Γενικά είναι εξαιρετικά ευχάριστο το θέαμα στο μάτι ως γενικό και δεμένο σύνολο. Για τις φαναρτζο-δουλειές ξέρεις πως έχεις την ψήφο εμπιστοσύνης μου ήδη...
|
|