|
Post by ViL27 on Jul 6, 2020 20:09:55 GMT 2
Ωραίο χρώμα το κίτρινο, Σπύρο. Τα άλλα στα είπαν τα παιδιά. Καλές διακοπές Το κιτρινο εχει περαση βλεπω στους περισσοτερους πλην ενος!Δυστυχως ειναι δουλεια,οχι διακοπες Γιωργο
|
|
|
Post by Φάνης on Jul 6, 2020 20:58:45 GMT 2
Ωραίο χρώμα το κίτρινο, Σπύρο. Τα άλλα στα είπαν τα παιδιά. Καλές διακοπές Το κιτρινο εχει περαση βλεπω στους περισσοτερους πλην ενος!Δυστυχως ειναι δουλεια,οχι διακοπες Γιωργο Φαντάσου να μην ήταν και Αρειανός ο czt Σπύρο;
|
|
|
Post by czt on Jul 6, 2020 21:27:18 GMT 2
Το κιτρινο εχει περαση βλεπω στους περισσοτερους πλην ενος!Δυστυχως ειναι δουλεια,οχι διακοπες Γιωργο Φαντάσου να μην ήταν και Αρειανός ο czt Σπύρο; Φανη πιπερι κακες λεξεις δε θα λες! Δε θελω να μπω σε οπαδικες συζητησεις αλλα τα σωστα χρωματα τα ξερει ο Σπυρος!!
|
|
|
Post by Φάνης on Jul 6, 2020 22:07:00 GMT 2
Φαντάσου να μην ήταν και Αρειανός ο czt Σπύρο; Φανη πιπερι κακες λεξεις δε θα λες! Δε θελω να μπω σε οπαδικες συζητησεις αλλα τα σωστα χρωματα τα ξερει ο Σπυρος!! Το ξέρεις ότι σε πειράζω φίλε! Όπως και ότι το κίτρινο είναι ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα για αυτοκίνητο!
|
|
|
Post by czt on Jul 7, 2020 8:11:48 GMT 2
Φανη πιπερι κακες λεξεις δε θα λες! Δε θελω να μπω σε οπαδικες συζητησεις αλλα τα σωστα χρωματα τα ξερει ο Σπυρος!! Το ξέρεις ότι σε πειράζω φίλε! Όπως και ότι το κίτρινο είναι ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα για αυτοκίνητο! Το ξερω Φανη!!! Εγω θα πω ο καθενας με τα γουστα του αλλα το κιτρινο σε αρεσει? Καλημερα!!!!
|
|
|
Post by mikys2019 on Jul 7, 2020 12:00:55 GMT 2
Το ξέρεις ότι σε πειράζω φίλε! Όπως και ότι το κίτρινο είναι ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα για αυτοκίνητο! Το ξερω Φανη!!! Εγω θα πω ο καθενας με τα γουστα του αλλα το κιτρινο σε αρεσει? Καλημερα!!!!
Κωνσταντινε μου ολα τα χρωματα ειναι του θεου .....
|
|
|
Post by czt on Jul 7, 2020 19:16:38 GMT 2
Το ξερω Φανη!!! Εγω θα πω ο καθενας με τα γουστα του αλλα το κιτρινο σε αρεσει? Καλημερα!!!!
Κωνσταντινε μου ολα τα χρωματα ειναι του θεου ..... Μιχάλη εκτός από το κίτρινο!
|
|
|
Post by mikys2019 on Jul 7, 2020 19:19:28 GMT 2
Κωνσταντινε μου ολα τα χρωματα ειναι του θεου ..... Μιχάλη εκτός από το κίτρινο! Χαχαχαχαχ δηλαδη εγω ειμαι αθεος ....πρωτο μοντελο μπλε αλπιν, δευτερο κιτρινο νασκαρ ,τριτο κιτρινο φορντ ... τεταρτο μπανανα με ροδες ....
|
|
|
Post by czt on Jul 7, 2020 23:12:05 GMT 2
Μιχάλη εκτός από το κίτρινο! Χαχαχαχαχ δηλαδη εγω ειμαι αθεος ....πρωτο μοντελο μπλε αλπιν, δευτερο κιτρινο νασκαρ ,τριτο κιτρινο φορντ ... τεταρτο μπανανα με ροδες .... οχι δεν εισαι γιατι δεν ηξερες τωρα ομως ξερεις!!!!! Το νασκαρ δεν ηταν ολο κιτρινο το εσκορντ εχει λιγο αναγκαστικα λογω αγωνιστικου δεν το κανειες εθελημενα οπως το μαζντα του σπυρου το τεταρο πιο ειναι?
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 9, 2020 15:59:21 GMT 2
|
|
|
Post by Sakis on Jul 9, 2020 16:12:26 GMT 2
Κουκλί Σπύρο! Του πάει γάντι το κίτρινο, πλέον ακόμα περισσότερο που "έδειξε" με το βερνίκι (του οποίου βλέπω με χαρά ότι του πήρες τον αέρα). Μπράβο!
|
|
|
Post by alex78 on Jul 9, 2020 16:14:03 GMT 2
Ωραία έδειξε το βερνίκι πάνω στο κίτρινο που δεν είναι και το ευκολότερο χρώμα σαν απόχρωση Σπύρο!
|
|
|
Post by mikys2019 on Jul 9, 2020 16:25:08 GMT 2
Σπυρο πολυ ωραιο κιτρινο κ τελειο βερνικι μπραβο .
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 9, 2020 16:33:39 GMT 2
Σας ευχαριστω πολυ παιδια,το παλευω οσο μπορω!Ειμαι κ εγω πολυ ικανοποιημενος με το χρωμα παντως,δειχνει να ταιριαζει πολυ στο εργαλειο.Ενα μικρο orange peel υπαρχει ανα σημεια,θα εξετασω στην πορεια αν θα περασω σε δευτερο κυκλο βερνικιου η αν θα παω σε τριψιμο γυαλισμα κατ ευθειαν.Το μονο που μετανιωνω ειναι που δεν εκανα redo στο σημειο που εβαλα τον εποξικο,αλλα ελπιζω να δειξει λιγοτερο οταν βαφτουν μαυρα τα φιλετα
|
|
|
Post by czt on Jul 9, 2020 21:25:19 GMT 2
Το βερνικι πολυ ωραιο στειλε πμ για να πετυχημένο τετοιο αποτελεσμα το χρωμα το ειπα τη και πως δε θα λεω τα ιδια. Δε του παει πάντως
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 10, 2020 11:15:04 GMT 2
Το 'χεις με το βερνίκωμα Σπύρο... Μπράβο και καλή συνέχεια!
|
|