|
Post by ViL27 on Jul 5, 2020 8:17:29 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Jul 5, 2020 9:51:34 GMT 2
Μια χαρά δείχνει Σπύρο. Οι γραμμές μέσα στα πλαίσια για τα πίσω φωτα λογικά θα καλυφθούν. ‘Εχοντας εμπειρία από το MΧ-5 της Tamiya, κάποια ραφές εμφανίζονται μετά το βάψιμο, ειδικά κάτω από τα πίσω φώτα αν υπήρχαν εξαρχής, οπότε όταν ρίξεις τα 1-2 πρώτα ελαφρά χέρια μπογιά έλεγξε ξανά προσεκτικά το αμάξωμα (εγώ χρησιμοποιώ τα optivisor μου για αυτή την δουλειά) πριν ολοκληρώσεις τα βάψιμο. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 5, 2020 10:05:04 GMT 2
Μια χαρά δείχνει Σπύρο. Οι γραμμές μέσα στα πλαίσια για τα πίσω φωτα λογικά θα καλυφθούν. ‘Εχοντας εμπειρία από το MΧ-5 της Tamiya, κάποια ραφές εμφανίζονται μετά το βάψιμο, ειδικά κάτω από τα πίσω φώτα αν υπήρχαν εξαρχής, οπότε όταν ρίξεις τα 1-2 πρώτα ελαφρά χέρια μπογιά έλεγξε ξανά προσεκτικά το αμάξωμα (εγώ χρησιμοποιώ τα optivisor μου για αυτή την δουλειά) πριν ολοκληρώσεις τα βάψιμο. Καλή συνέχεια! Ευχαριστω Φανη!Ναι οι γραμμες στα φωτα θα καλυφθουν γι αυτο και δεν εδωσα σημασια.Υπηρχαν οντως γραμμες κατω απο τα πισω φωτα,και επισης στον μπροστα προφυλακτηρα και 2 γραμμες στην οροφη.Low points εν τελει δεν βρηκα πουθενα!Ας ελπισουμε οτι δεν θα εμφανιστει τιποτα μετα το βαψιμο.Το optivisor τι ειναι ακριβως?κατι σαν μεγενθυντικος φακος?
|
|
|
Post by Φάνης on Jul 5, 2020 10:08:58 GMT 2
Ναι Σπύρο, εγώ λόγω ηλικίας δεν μπορώ να κάνω χωρίς αυτά! Χρησιμοποιώ τα Donegan.
|
|
|
Post by Sakis on Jul 5, 2020 11:44:22 GMT 2
Πολύ καλή δουλειά Σπύρο. Δώσε προσοχή στο σημείο που διόρθωσες στο περίγραμμα των παραθύρων. Προσωπικά, κατά το τρίψιμο/γυάλισμα θα κάλυπτα το διαφανές μέρος του παρμπρίζ/συνόλου τζαμιών με χαρτοταινία ή polybag και θα το φορούσα στο αμάξωμα ώστε το σημείο με τον εποξικό να έχει κάπου να πατάει όσο δουλεύω και να μην κινδυνέψει να σπάσει.
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 5, 2020 11:59:26 GMT 2
Πολύ καλή δουλειά Σπύρο. Δώσε προσοχή στο σημείο που διόρθωσες στο περίγραμμα των παραθύρων. Προσωπικά, κατά το τρίψιμο/γυάλισμα θα κάλυπτα το διαφανές μέρος του παρμπρίζ/ συνόλου τζαμιών με χαρτοταινία ή polybag και θα το φορούσα στο αμάξωμα ώστε το σημείο με τον εποξικό να έχει κάπου να πατάει όσο δουλεύω και να μην κινδυνέψει να σπάσει. Ευχαριστω Σακη!Εξαιρετικη ιδεα αυτο που λες,σιγουρα θα το κανω μηπως γλιτωσω τα παρατραγουδα...Ισως βαλω και λιγη ταινια απο την κατω μερια της οροφης για να βοηθησει λιγο το στοκο να μεινει στη θεση του
|
|
|
Post by Sakis on Jul 5, 2020 14:40:06 GMT 2
Πρόσεχε όμως μετά κατά την αφαίρεση της ταινίας μη πάρει τον στόκο μαζί της. Πιστεύω πως το κόλπο με το παρμπρίζ είναι αρκετό αλλά όπως το βλέπεις και το νιώθεις.
|
|
|
Post by czt on Jul 6, 2020 11:54:08 GMT 2
Πολυ ωραια παει παρα την ατυχια! Ο Σακης και ο εποξικος ειναι συνώνυμα αρα η γνωση μεγαλη και μεγαλη εμπειρία!
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 6, 2020 11:54:31 GMT 2
Κωνσταντινε δεν ειχα καταλαβει οτι σε τρολλαρανε οι αλλοι που ειπαν για το κιτρινο😀ωστοσο παραμενει ισχυρη η πιθανοτητα να το κανω αρρωστιαρικο λεμονομουσταρδοκιτρινιαρικο😛
Μη το κανεις αυτο το λαθος στο καημενο το κιτ!!!!
Θελουν να κανεις ασχημο το κιτ αλλαξε γνωμη εχεις τη δυναμη!!! Με επεισες Κωνσταντινε το εκανα ασπρο...
|
|
|
Post by czt on Jul 6, 2020 11:57:57 GMT 2
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 6, 2020 12:09:13 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Jul 6, 2020 13:12:58 GMT 2
Η δεν με επεισες και το λευκο ηταν απλα το υποστρωμα του κιτρινου 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
σαν να βλεπω λεμονι με ροδες.
|
|
|
Post by alex78 on Jul 6, 2020 16:17:05 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Jul 6, 2020 16:41:53 GMT 2
Πάει, σε ξέγραψε από την λίστα των φίλων του ο Κωνσταντίνος (czt)! Εμένα προσωπικά το κίτρινο μου αρέσει σαν χρώμα! Βλέπω όμως κάποια προβλήματα από το scriber στις περιοχές μέσα και έξω από τα φιλετάκια Σπύρο (αυτά που φαίνονται στις φωτό). Κοίταξε τα προσεκτικά, (ίσως υπάρχουν και αλλού) είναι δική σου η απόφαση πως θα προχωρήσεις. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 6, 2020 17:43:32 GMT 2
Ο ενθουσιασμος του Κωνσταντινου οταν ειδε το ασπρο ηταν ολα τα λεφτα😂😂😂 Αλεξη και Φανη το προβληματακια στα σημεια που αναφερατε ειναι εμφανη,οπως και αυτο που ελεγες Φανη οτι θα εμφανιστουν τα mold lines(οντως εμφανιστηκαν αχνα).Μετα το πρωτο χερι λευκο που φανηκαν ολα πιο καθαρα επρεπε να αποφασισω αν θελω να γυρισω πισω και να κανω διορθωσεις για το οσο δυνατον καλυτερο αποτελεσμα,η να συνεχισω απο εκει που ειμαι.Αποφασισα το δευτερο,καθως αυτη τη στιγμη ειμαι σε φαση που θελω περισσοτερο να ευχαριστηθω αυτο που κανω και λιγοτερο να αναζητησω το οσο δυνατον καλυτερο αποτελεσμα,οπως εκανα με την italia και το M3.Αλλωστε απο μεθαυριο θα λειψω για 10 μερες οποτε θα ηθελα να βερνικωσω πριν φυγω για να δωσω μεγαλο χρονο στεγνωματος που πιθανον ηταν και ο λογος που εμφανιστηκαν οι γρατζουνιες στο γυαλισμα της m3.Αλλωστε summer chill out group build yo,πρεπει να χαλαρωσουμε και να ευχαριστηθουμε! Το scribing δεν ηταν ευκολο στα πλαινα παραθυρα παντως γιατι δεν υπηρχε γραμμωση,οποτε γι αυτο και ξεφυγαν γρατζουνιες.Το μπροστινο φιλετο επρεπε να το ξαναφτιαξω επισης αφαιρωντας το κομματι που εχω βαλει γιατι δεν το εβαλα οσο καλα θα επρεπε,αλλα nevermind προχωραμε. Σαν Σπυρος παντως αναζητω και θελω τις παρατηρησεις και τις επισημανσεις και σας ευχαριστω που τσεκαρετε!
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 6, 2020 18:11:57 GMT 2
Ωραίο χρώμα το κίτρινο, Σπύρο. Τα άλλα στα είπαν τα παιδιά. Καλές διακοπές
|
|