|
Post by Φάνης on Sept 4, 2020 9:21:56 GMT 2
Η ζέστη αυτήν την εποχή είναι χειρότερη φίλε εδώ στην Μεγαλόνησο! Έχει πάρει φωτιά ο εγκέφαλος μας! Καλή συνέχεια! Αλήθεια, νόμιζα ότι έχεις αλλεργία στο κιτρινάκι!
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 4, 2020 11:25:32 GMT 2
Εμφανέστατη η βελτίωση σου Κωνσταντίνε, μπράβο! Οι επενδύσεις των θυρών εξαιρετικές, στα δισκόφρενα το κίτρινο ξέφυγε λίγο πάνω στο ασημί, αλλά διορθώνεται εύκολα και με πινελάκι (προσεκτικά!). Το κόκκινο του αμαξώματος έχει πολύ orange peel και δεν ξέρω πώς διορθώνεται. Ρώτα καλύτερα τους βόρειους περί αυτού... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by czt on Sept 4, 2020 12:27:42 GMT 2
Η ζέστη αυτήν την εποχή είναι χειρότερη φίλε εδώ στην Μεγαλόνησο! Έχει πάρει φωτιά ο εγκέφαλος μας! Καλή συνέχεια! Αλήθεια, νόμιζα ότι έχεις αλλεργία στο κιτρινάκι! Τρελη αλεργια εχω φιλε ! Με παιδεψε πολυ συν οτι μου εκανε κολπα λογικο αμοιβαια τα αισθηματα. Ευχαριστω πολυ!
|
|
|
Post by czt on Sept 4, 2020 12:30:50 GMT 2
Εμφανέστατη η βελτίωση σου Κωνσταντίνε, μπράβο! Οι επενδύσεις των θυρών εξαιρετικές, στα δισκόφρενα το κίτρινο ξέφυγε λίγο πάνω στο ασημί, αλλά διορθώνεται εύκολα και με πινελάκι (προσεκτικά!). Το κόκκινο του αμαξώματος έχει πολύ orange peel και δεν ξέρω πώς διορθώνεται. Ρώτα καλύτερα τους βόρειους περί αυτού... Καλή συνέχεια! Ευχαριστω πολυ Κωνσταντινε! Το κιτρινο ειναι αγαπη που εχουμε εγω με αυτο δλδ καμια με κανε νερα οπως ειπα και στο Φανη με αρκετο οβερσπρει. Ναι εχει παρα πολυ ορεντζ πιλ πιστευω καποως εστω να μειωθει με καποιο τροπο.
|
|
|
Post by Βαγγέλης on Sept 4, 2020 23:47:49 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 7, 2020 9:59:37 GMT 2
Καλημέρα, Κωστή. Το orange peel, που σου γράφει ο Κωνσταντίνος είναι αντίδραση του χρώματος με το πλαστικό. Πιθανόν, έριξες, πολύ βαριά χέρια και τα λάκερ χρώματα (όπως τα ZP) επιτίθενται στο πλαστικό, οπότε θέλουν με το μαλακό. Πολλά και ελαφριά χέρια είναι το ιδανικό. Τώρα, τρίψτο με ένα σφουγκαράκι και αν χρειαστεί, ρίξε άλλο ένα χέρι χρώμα. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by nektarios on Sept 26, 2020 22:53:39 GMT 2
Γενικά προχωράει πολύ καλά, αλλά ειδικά το κιτρινάκι είναι εξαιρετικό! Για το overspray θα πρότεινα μασκάρισμα στις δαγκάνες και ψέκασμα των δίσκων με αερογράφο, ώστε να επιτύχεις ομοιομορφία, και μάλιστα ίσως και με προηγούμενο αστάρωμα, αφού το ασημί δύσκολα θα καλύψει το κίτρινο... Τέλος για το orange peel θα πρότεινα - αν δεν το ξέρεις ήδη - σφουγγαράκι της Tamiya. Αγόρασα πρόσφατα ένα 1000άρι που, αν το χρησιμοποιήσεις με προσοχή, κάνει εξαιρετική δουλειά! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by czt on Sept 27, 2020 6:45:24 GMT 2
Καλημέρα νεκταριε! Θα στρώσει ανάλογα δεν υπάρχει σχέση μεταξύ εμου και του χρώματος. Για το σφουγγαράκι στείλε μου μια φωτό έχω κάτι σε 3Μ. Το κακό είναι ότι θέλω να το τελειώσω αλλά το πιεσμένο προγράμμα με έχει πάει πολύ πίσω !
|
|
|
Post by czt on Oct 8, 2020 21:31:50 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Oct 8, 2020 23:47:55 GMT 2
Το χρώμα τού σκάφους δείχνει πολύ καλύτερο και η κεντρική κονσόλα πολύ προσεγμένη! Στα καθίσματα σκέφτεσαι για wash ή στεγνό πινέλο, ή θα μείνουν όπως είναι; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by czt on Oct 9, 2020 3:47:37 GMT 2
Το χρώμα τού σκάφους δείχνει πολύ καλύτερο και η κεντρική κονσόλα πολύ προσεγμένη! Στα καθίσματα σκέφτεσαι για wash ή στεγνό πινέλο, ή θα μείνουν όπως είναι; Καλή συνέχεια! Ευχαριστώ για το σχολιασμό Νεκταριε . Μου αρέσει το αποτέλεσμα και λέω να τα αφήσω έτσι. Το σκάφος το έτριψα με σφουγγάρι 3Μ. Σου χρωστάω κάτι διαστάσεις θα τις έχεις σήμερα !
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 9, 2020 15:06:14 GMT 2
Εμφανώς βελτιωμένο το αμάξωμα Κωνσταντίνε!Ωραίο και το εσωτερικό! Με τι βερνίκι θα προχωρήσεις?
|
|
|
Post by czt on Oct 9, 2020 15:18:42 GMT 2
Εμφανώς βελτιωμένο το αμάξωμα Κωνσταντίνε!Ωραίο και το εσωτερικό! Με τι βερνίκι θα προχωρήσεις? ευχαριστω πολυ Σπυρο για το σχολιασμο! καλο ερωτημα λογικα στο Β513 αλλα σκεφτομαι για αγορα σπρει 2κ βερνικι εμποριου
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 10, 2020 8:33:09 GMT 2
Σοβαρή πρόοδος και βελτίωση, Κωστή. Πάνε σε κάτι δοκιμασμένο σε βερνίκι, που το έχεις ξαναχρησιμοποιήσει και μπορείς να αποδώσεις καλύτερο αποτέλεσμα Αλλά πάντα με υπομονή. Π.χ. 513 δεν βγάζει σούπερ αποτέλεσμα με το 1-2ο χέρι. Θέλει ρέγουλα και σιγά - σιγά θα βγει αυτό που θέλεις.
|
|
|
Post by czt on Oct 10, 2020 23:13:38 GMT 2
Σοβαρή πρόοδος και βελτίωση, Κωστή. Πάνε σε κάτι δοκιμασμένο σε βερνίκι, που το έχεις ξαναχρησιμοποιήσει και μπορείς να αποδώσεις καλύτερο αποτέλεσμα Αλλά πάντα με υπομονή. Π.χ. 513 δεν βγάζει σούπερ αποτέλεσμα με το 1-2ο χέρι. Θέλει ρέγουλα και σιγά - σιγά θα βγει αυτό που θέλεις. Οκ Γιωργο θελω μια αποψη τα πρωτα χερια βαρια και μετα ελαφρια. Ξερω θα με πεις οπως το βλεπεις προχωρας αλλα ετσι για να το αναλυσω πως να κανω προσεγγιση
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 11, 2020 16:25:47 GMT 2
Οκ Γιωργο θελω μια αποψη τα πρωτα χερια βαρια και μετα ελαφρια. Ξερω θα με πεις οπως το βλεπεις προχωρας αλλα ετσι για να το αναλυσω πως να κανω προσεγγιση Το ανάποδο, Κωστή.
|
|