|
Post by czt on Jun 10, 2020 13:34:53 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Jun 10, 2020 13:36:38 GMT 2
Καλή επιτυχία και από εμένα Κωστή! Θα συμφωνήσω με τον Σάκη, πήγαινέ το όσο το δυνατόν πιό απλά και ανώδυνα και φυσικά μην το βιαστείς, δεν μας κυνηγάνε.... Ευχαριστω πολυ Αλεξ ! Χαλαρα Σαλονικωτικα θα παει ! Τωρα εχω 2 ιδεες αρα θα παει σπλιτ που σημαινει και δευτερο οχημα στο γβ σε κατασταση καλοκαιρινης ραστωνης! Το απλα εννοειται!
|
|
|
Post by czt on Jun 24, 2020 6:03:12 GMT 2
Καλοκαίρι μπήκαμε καλοκαίρι όμως με τροπικές καταστάσεις και φαινόμενα. Η καλιφορνια προχωράει αργά και σταθερά. Δυστυχώς το κόλπο με τη βελόνα δε το ήξερα άρα στο επόμενο θα γίνει. Ο ασταρι επερνε όπως έγινε και το σκριμπαρισμα. Ευελπιστώ σύντομα να πέσει και χρωμα! Θα προσθέσω άλλη μια φωτό άκρος καλοκαιρινή αλλά από παραλία με πεζοδρόμιο έτσι για έμπνευση καλη συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 24, 2020 7:41:38 GMT 2
Πολυ τραχυ επεσε το ασταρι Κωνσταντινε!Τι ασταρι χρησιμοποιεις?Θελει οπωσδηποτε αραιωμα.Τριψτο καλα να λειανει!Τελειο το ηλιοβασιλεμα!
|
|
|
Post by Φάνης on Jun 24, 2020 11:24:49 GMT 2
Όπως σου είπε ο Σπύρος, Κωνσταντίνε. Τρίψε καλά, πολύ τραχύ έπεσε το αστάρι. Επίσης, το σκριμπάρισμα στο καπάκι για την βενζίνη θέλει διόρθωση, γιατί φαίνονται οι χαρακιές... ίσως και αλλού. Επίσης διακρίνω κάποια ραφή ακόμη στην οροφή, οπότε με το τρίψιμο λογικά θα εξαλειφθεί και αυτή. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 24, 2020 11:55:34 GMT 2
Για το σκριμπάρισμα και αστάρωμα τοποθετηθήκαν και με κάλυψαν οι προλαλήσαντες Κωστή. Απλά θα προσθέσω να φροντίσεις πρώτα να ομαλοποιηθεί η ασταρωμένη επιφάνεια πρίν πέσει το χρώμα. Εγώ θα σταθώ στο υπέροχο Σαλονικιώτικο ηλιοβασίλεμα με φόντο τον Θερμαικό και φυσικά στις απαιτούμενες αποστάσεις που τηρούνται....ευλαβικά.
|
|
|
Post by czt on Jun 24, 2020 17:39:40 GMT 2
Αγαπητοι φιλοι το κιτ εχει τριφτοι αλλα δεν θυμαμαι τις φωτο ποτε τις εβγαλα . Οταν το ακουμπουσα στην αρχη ηταν μολις βγενουν γενια και θελεις ξυρισμα. Τωρα ειναι απαλο σαν ενα γυναικειο δερμα (υπερβολικος). Το πάθημα - μαθημα που θα σας μεταφερω σιγουρα ο φανης το ξερει πιστευω και ο Αλεξ ειναι το εξης μερα μεσημερι χωρις αερα και πανω απο 20 βαθμους δεν ψεκαζουμε γιατι εφευγε απο τη φιαλη το ασταρι και στεγνωνε κατα τη διαδρομη. Η εταιρεια του ασταριου ειναι Citadel. Σημειωτέο ειναι οτι ξοδεψα σχεδον τη μιση ποσοτητα 200μλ για το οχημα λογω ζεστης αρα θελει χαμηλοτερη θερμοκρασια αλλα και υγρασια οσο λιγοτερη γινεται. Ηταν κατι νεο που εμαθα με την επεξηγηση του φαινομενου μεσω του φιλου Σακη που τον ευχαριστω και σας το μεταφερω.
#Φανη τσαμπουκας μινι ειναι στην οροφη θα πεσει ca.
# Αλεξ εννοείτε ευλαβικα και οπως ελεγαν κοιτα φιλιουνται αγκαλιαζονται.
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 24, 2020 18:15:48 GMT 2
Αχχχχ θερμαικος ....τι ομορφα που ειστε εκει ..... Κωνσταντινε μια μικρη συμβουλη που μου εμαθαν τα παιδια εδω .....το μαχαιρι για τις γραμμωσεις απλος το ακουμπας και το σερνεις μαλακα και τα υπολοιπα τα κανει μονο του ....10 φορες ...οσες χρειαστει οχι 1-2 κ αγρια οπως εκανα εγω ..
|
|
|
Post by Sakis on Jun 28, 2020 21:41:40 GMT 2
Δεν τα λέτε δεν τα γράφετε... Φωνάζει μετά ο Σάκης. Διορθώνεται όπως σου είπα και στα μηνύματα. Επίσης, όπως σου είπα και τηλεφωνικά, αφήστε τη χάραξη γραμμώσεων ειδικά σε καμπύλες και οβάλ/στρογγυλά σχήματα. Εϊναι πάρα πολύ εύκολο να γίνει στραβή και να επέλθει το ξενέρωμα. Πάμε χαλαρά για ευθείες και δοκιμάζουμε το χέρι μας σε κάποιο "μουλάρι" (να το πω με αγωνιστικούς όρους) πριν περάσουμε στο μοντέλο. Βάζω κι εγώ μπρος σιγά σιγά τη συμμετοχή μου με σκοπό μέχρι το ΣΚ να είναι έτοιμο για βερνίκι οπότε παίρνεις Νεκτάριο και καφέδες κι έρχεστε για masterclass σπίτι. (και το κάνω λέει σκ@τ@ το μοντέλο και γελάνε και οι πέτρες)...
|
|
|
Post by czt on Jun 28, 2020 21:47:58 GMT 2
Δεν τα λέτε δεν τα γράφετε... Φωνάζει μετά ο Σάκης. Διορθώνεται όπως σου είπα και στα μηνύματα. Επίσης, όπως σου είπα και τηλεφωνικά, αφήστε τη χάραξη γραμμώσεων ειδικά σε καμπύλες και οβάλ/στρογγυλά σχήματα. Εϊναι πάρα πολύ εύκολο να γίνει στραβή και να επέλθει το ξενέρωμα. Πάμε χαλαρά για ευθείες και δοκιμάζουμε το χέρι μας σε κάποιο "μουλάρι" (να το πω με αγωνιστικούς όρους) πριν περάσουμε στο μοντέλο. Βάζω κι εγώ μπρος σιγά σιγά τη συμμετοχή μου με σκοπό μέχρι το ΣΚ να είναι έτοιμο για βερνίκι οπότε παίρνεις Νεκτάριο και καφέδες κι έρχεστε για masterclass σπίτι. (και το κάνω λέει σκ@τ@ το μοντέλο και γελάνε και οι πέτρες)... Το ποστ εγινε μετα το τηλ μας
Λογικα αυριο θα πιασω Φερραρι . Μπορει να το φερω για να κανουμε ενα θυμα ακομα. εχει και φ1 εκεινο το σκ θα γινει μακελιο. Απο την αλλη μπορει να κανω το χοντα και να το φερω για βερνικια. Το κανονιζουμε αναλογα
|
|
|
Post by czt on Aug 28, 2020 6:47:57 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 28, 2020 8:18:46 GMT 2
Κάλιο αργά, παρά στον κάδο με τα τα σκουπίδια και τα πλαστικά Την επόμενη φορά, στις εξατμίσεις μετά το αλουμίνιο ψέκασε τοπικά λίγο burnt metal. Θα δείχνουν κλάσεις ανώτερες. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 28, 2020 11:05:20 GMT 2
Σπεύδε βραδέως έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by czt on Aug 28, 2020 22:04:55 GMT 2
Κάλιο αργά, παρά στον κάδο με τα τα σκουπίδια και τα πλαστικά Την επόμενη φορά, στις εξατμίσεις μετά το αλουμίνιο ψέκασε τοπικά λίγο burnt metal. Θα δείχνουν κλάσεις ανώτερες. Καλή συνέχεια χαχαχα καλο θα το εχω στα υποψιν να υποθεσω αρκετα αραιωμενο?
|
|
|
Post by czt on Aug 29, 2020 9:34:00 GMT 2
Σπεύδε βραδέως έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι... Καλή συνέχεια! Ευχαριστω πολυ συνονοματε! Πολυ σωστα τα λες!
|
|
|
Post by czt on Sept 4, 2020 1:40:09 GMT 2
|
|