|
Post by czt on Dec 2, 2020 13:14:51 GMT 2
Πάρα πολύ ωραίο!!!
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 2, 2020 19:29:47 GMT 2
Πολύ όμορφη και συστηματική δουλειά Παναγιώτη... Καλή συνέχεια!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Dec 22, 2020 11:37:17 GMT 2
Καλημερα σας φιλτατοι Ψαχνωντας χρονο για την Lotus ψιλοφτιαχνω και την σι κει Ετσι καταφερα να την περασω δυο χερακια βερνικι το οποιο θα τριφτει απαλα για να ξεκινησω με τα ντεκαλς τελειωσα με το καθισμα και τις ζωνες ασφαλειας και εδεσα πισω αναρτηση πανω στον κινητηρα δεν το λες και φοβερο απντειτ αλλα κατι ειναι Whether long range weapon or suicide bomber Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC 1 Misinformation is a weapon of mass destruction You could a Caucasian or a poor Asian Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization Fear is a weapon of mass destruction
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 22, 2020 11:41:14 GMT 2
Επικροτώ το άσμα 110%! Και το update μια χαρά είναι, δεδομένης της κατάληψης των υπολογιστών σπίτι σας... Καλή συνέχεια!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Dec 22, 2020 11:56:19 GMT 2
Κωνσταντινε ευχαριστω πολυ
οσο για το ασμα ειμαι σιγουρος οτι εχεις και εσυ πολλα, και πολυ ωραια ακουσματα στην μουσικη !!!
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 22, 2020 14:02:07 GMT 2
Πέρα από τη μουσική, εννοούσα το περιεχόμενο...
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Dec 22, 2020 14:43:40 GMT 2
και εγω για ολο το πακετο καταλαβα!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 23, 2020 10:53:05 GMT 2
Καλημέρα, Παναγιώτη. Μια χαρά προχωράει. Οι ζώνες μου άρεσαν πολύ. Οι ραφές είναι χαλκομανίες; Καλή συνέχεια
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Dec 23, 2020 14:14:42 GMT 2
Καλημερα Γιωργο
ευχαριστω για το σχολιο
ναι οι ραφες ειναι χαλκομανιες απο τα σετ της Τ2Μ
|
|
|
Post by czt on Jan 18, 2021 15:59:13 GMT 2
καθαρη η δουλεια οπως παντα και παρα πολυ ωραια!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Feb 8, 2021 11:52:33 GMT 2
Καλημερα Εδω ειμαι, δεν χαθηκα, λιγος χρονος πολλες υποχρεωσεις!! Οτι μπορουμε κανουμε ρε παιδια, οποτε λιγα πραγματα αλλα κατι ειναι και αυτο! λοιπον ειχαμε μεινει στο βερνικι της CK, περαστηκαν οι χαλκομανιες χωρις προβληματα και δυο χερια βερνικι Μετα, τριψιμο καλο, για να χαθει το φιλμ απο τις χαλκομανιες Οποτε 3 χερια βερνικι μετα, και ειμαστε εδω ετοιμοι για το γυαλισμα Βαζω πολλες φωτο, για να εχει μπουγιο και να σας ξεγελασω οτι κατι εχω κανει και εγω Η πτερυγα μπροστα και τα αλλα φτερακια της ειναι περασμενα με ακρυλικο βερνικι ααααα και οι τροχοι Big Mama Thorton!!!! και επειδη το Hound Dog το εχετε ακουσει ολοι απο πολυ κοσμο και το βιντεο ειναι μεγαλουτσικο αν πατε στο 2¨45 και μετα, εχει ενα θεμα !!!! Μην μου πειτε οτι δεν αρχισατε να κουνιεστε στην καρεκλα σας!!!!
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 8, 2021 12:09:04 GMT 2
Ωραίες δουλειές και ωραία μουσική όπως πάντα Παναγιώτη! Δύο παρατηρησούλες (ούτως ή άλλως δεν διορθώνονται...) α. Ιδίως η τελευταία φωτογραφία δίνει την εντύπωση ότι το orange peel στη μύτη δεν έχει εξαφανιστεί εντελώς... β. Πρώτη και προτελευταία φωτογραφία: Η βάση του "27" θα έπρεπε να είναι παράλληλη προς την ακμή του πτερυγίου. Έτσι θα απέφευγες αυτό που έχει συμβεί τώρα, δηλ. το δεξί (όπως το βλέπουμε) 27αρι να είναι πιο γερτό από το αριστερό... Τι να γίνει; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 8, 2021 19:13:59 GMT 2
Παναγιώτη, το να βλέπεις το όνομα του Ζιλ, πάνω στο κόκκινο αμάξωμα είναι από μόνο του συγκινητικό. Πολύ καλή πρόοδος! ΥΓ. Κώστα, σε καμιά περίπτωση το 27αρι δεν έπρεπε να είναι παράλληλο στην ακμή του πτερυγίου. Δεν έτρεξε ποτέ έτσι η CK.
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Feb 8, 2021 19:42:24 GMT 2
Ευχαριστω πολυ για για τον σχολιασμο φιλοι μου
Κωνσταντινε οντως το 27 δεν ηταν ποτε παραλληλο με την ακμη του πτερυγιου οπως αναφερει και ο Γιωργος το εψαξα αρκετα πριν τα βαλω ! Η αληθεια ειναι βεβαια οτι οντως το ενα ειναι λιγο πιο γυρτο απο το αλλο αλλα οπως ειπαμε δεν γινεται τπτ τωρα!
Για το orange peel τωρα, ισως δεν ανεφερα, οτι πριν απο το γυαλισμα με τις παστες παντα πεφτει τριψιμο οποτε θα ειναι πιο λειο οταν πεσουν οι παστες!
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 8, 2021 20:38:04 GMT 2
Ευχαριστώ για την διόρθωση Γιώργο και Παναγιώτη, όπως θα έχετε διαπιστώσει είμαι άσχετος περί F1... Η ιδέα μου ήταν ότι αν το 27άρι ήταν παράλληλο προς την ακμή, αυτόματα τα δύο 27άρια θα είχαν την ίδια κλίση. Φυσικά μπορεί κανείς να πετύχει ίδια κλίση και με άλλους τρόπους, αλλά είναι πιο δύσκολο να δώσεις με το μάτι ίδια γωνία σε σχέση με την ακμή... Το παράλληλο το τσεκάρουμε πιο εύκολα.
|
|
|
Post by ViL27 on Feb 8, 2021 21:39:15 GMT 2
Ωραιος Παναγιωτη αργα αλλα ομορφα!Τι βερνικι χρησιμοποιεις?καλο βραδυ
|
|