pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 13, 2020 21:10:54 GMT 2
|
|
|
Post by ViL27 on May 13, 2020 21:24:45 GMT 2
Παναγιωτη ειμαι λατρης απ οτι βλεπεις απ το nickname μου😉 καλη επιτυχια!
|
|
|
Post by alex78 on May 13, 2020 21:48:59 GMT 2
Καλή κατασκευή να έχεις Παναγιώτη! Θερμή παράκληση μόνο, αν μπορείς δίνε μας παράλληλα και ένα review τα στάδια κατασκευής γιατί είναι αγαπημένο θέμα πολλών φίλων εδώ μέσα
|
|
|
Post by mikys2019 on May 14, 2020 2:07:30 GMT 2
Παναγιωτη καλημερα ...κ το θεμα πολυ ομορφο ......το ασμα ωραιοτερο ....σε ευχαριστουμε .
|
|
|
Post by konstantinf on May 14, 2020 8:37:57 GMT 2
Άντε, καλό ξεκίνημα και μ' αυτό Παναγιώτη και καλή επιτυχία! Αχ, τι μου θυμίζεις τώρα...
|
|
|
Post by czt on May 14, 2020 10:34:23 GMT 2
Κομματαρα καλο ξεκινημα και απο εμενα θα συμφωνησω με Αλεξ ενα απο τα κιτ που ψαχνω και θελω να κανω!!! Παμε γερα! ιδεα δεν κανεις μια δισκοθηκη να παιζει ζωντανα μεσω του φορουμ με επιλογες δικες σου κλπ η ο καθενας να εχει επιλογες για να ακουμε κλπ. Αντμιν ακους και κατι καινοτομο μαλλον
|
|
|
Post by nektarios on May 14, 2020 11:58:14 GMT 2
Καλή αρχή κι από μένα, Παναγιώτη! Πολύ ενδιαφέρον θέμα, θα το παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή!
|
|
|
Post by gtziaf on May 14, 2020 15:52:35 GMT 2
Μια μέρα, μια ημερομηνία, ένα νούμερο που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Καλή επιτυχία, Παναγιώτη
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 25, 2020 1:22:42 GMT 2
Καλησπερα αγαπητοι μου! εχω αρκετο καιρο να ποσταρω κατι καινουργιο στην 126 γιατι περιμενα να υπαρχει υλικο, ομως εμπλεξα αρκετα οταν αρχισα να συνειδητοποιω ποσα λαθη εχει η φουτζιμι στο σχημα της 126 πρωτα απ'ολα, ειπα να κανω καποιες βελτιωσεις στα εσωτερικα της, οποτε θα επρεπε να ανοιγει, το πρωτο προβλημα που αντιμετωπισα ηταν ο τροπος που εχει σχεδιασει η φουτζιμι να κουμπωνει τα καπακια στις μπροστινες αναρτησεις, το κατω καπακι δεν το δενει πανω στο μονοκοκ οπως ειναι το σωστο αλλα το κουμπωνει στο καπακι της φερραρι οποτε αν θελεις να το ανοιξεις θα πρεπει να το ξεκουμπωνεις, πραγμα που ξεφευγει πολυ απο την αληθοφανεια του μοντελου, ετσι κολλησα φυλλο πλαστικου στα κατω καπακια ωστε να τα μεγαλωσω και να ακουμπανε στο μονοκοκ γιατι η φουτζιμι ειχε αφησει ενα τεραστιο κενο σε εκεινο το σημειο χωρις να μπορω να καταλαβω γιατι, αφου στο πραγματικο αυτοκινητο ειναι βιδωμενα πανω στο μονοκοκ! Δειτε και τις φωτογραφιες Αλλο μεγαλο λαθος ειναι το πολυ καμπυλωτο σχημα που δινει η φουτζιμι στην μουρη της φερραρι, Στο πραγματικο υπαρχουν γωνιες που αγκαλιαζουν το σασι και δενουν πανω του, σε αυτο το σημειο η φουτζιμι εχει αφησει ενα τεραστιο κενο να χασκει απο κατω, οποτε επρεπε να κλεισει πρωτα το κενο και μετα να δω πως θα διαμορφωσω εδω τις γωνιες της, την γεμισα εσωτερικα με φυλλο πλαστικου και εποξικο στοκο και εχει ξεκινησει το τριψιμο για να ερθει και να ακουμπησει σωστα πανω στο μονοκοκ, μετα θα ασχοληθω και εξωτερικα ωστε να διαμορφωσω λιγο το σχημα της και να ειναι λιγο (οσο μπορω ) πιο γωνιακο σε αυτα τα σημεια. τριτο λαθος η μυτη της, εχουν την αεροτομη προσαρμοζμενη μπροστα μπροστα στην ακρη της μυτης ενω σε ολες τις φωτο απο τα δοκιμαστικα φαινετε ξεκαθαρα οτι η μυτη της φερραρι τελειωνει αρκετα πιο μπροστα απο την αεροτομη Αυτη θα φτιαχτει με εποξικο στοκο τωρα ποσο πιο μπροστα θα βγει... μαλλον με το ματι και τεταρτο λαθος το windshield, αντε πειτε μου τωρα εσεις τι ειδανε και τι φτιαξανε!!! Αυτα τα ολιγα, και δεν εχω παει ακομα και στα μηχανικα μερη !!! Ενα πολυ καλο συγκροτημα, τουλαχιστον στα αυτια μου!!!
|
|
|
Post by konstantinf on May 25, 2020 6:18:29 GMT 2
Η μεγάλη πλάκα Παναγιώτη είναι ότι στο κουτί τόσο η μπροστινή αεροτομή όσο και το παρμπρίζ απεικονίζονται σωστά... Μπράβο στο κουράγιο σου, οι εργασίες χειρουργείου μ' αρέσουν πολύ! Καλή ανάρρωση στην ασθενή σου και καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Φάνης on May 25, 2020 16:58:38 GMT 2
Καλή συνέχεια Παναγιώτη, Ελπίζω να είναι τα μόνα σοβαρά προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις!
|
|
|
Post by gtziaf on May 25, 2020 20:15:02 GMT 2
Πολύ χρήσιμη παράθεση των προβλημάτων - λύσεων, για όσους θέλουμε να φτιάξουμε το κιτ στο μέλλον. Για να αποφύγω τα pins των ενώσεων του αμαξώματος, στη Lotus, είχα χρησιμοποιήσει μαγνήτες, Δεν ξέρω να μπορούν να σου δώσουν κάποια λύση, σκέψου το πάντως. Εξαιρετικός όπως πάντα, καλή συνέχεια
|
|
|
Post by czt on May 25, 2020 21:45:18 GMT 2
Οντως πολλα προβληματα και σημαντικα για τη σωστη απεικόνιση του μονοθεσιου. Αυτο που θεωρω πιο δυσκολο οχι οτι τα αλλα δεν ειναι δυσκολα (προσπωπικη αποψη κλπ) ειναι η μυτη το πως θα γινει. Φυσικα και οχι με γυψο καλλιτεχνιας αλλα να υποθεσω με το αγαπημενο υλικο του Σακη. Θα ηθελα να ημουν σε μια γωνια και να παρατηρω! καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by Sakis on Jun 2, 2020 15:32:22 GMT 2
Πέρα από το γεγονός ότι οι κατασκευές σου έχουν φοβερό ενδιαφέρον και αποτέλεσμα, θα ήθελα να σταθώ στον τρόπο παρουσίασης που παίζει ιδιαίτερο ρόλο στην ευχάριστη ανάγνωση και κατανόηση του τι συμβαίνει στον πάγκο και στο μυαλό σου. Ειλικρινά απολαμβάνω να σε διαβάζω.
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jun 3, 2020 7:36:20 GMT 2
Ευχαριστω πολυ αγαπητοι μου για την υποστηριξη
λογω διαφορων αλλων υποχρεωσεων παμε με ρυθμο χελωνας, αλλα που θα παει θα υπαρχει update. Εχουν γινει διαφορα, αλλα ακομα θελει πολυ δουλεια, ειμαι σε φαση να κοψω την μιση μουρη της και να την ξαναφτιαξω? με κινδυνο να καταστρεψω το μοντελο ή να προχωρησω απο το σημειο που εχω φτασει σφυριζοντας αδιαφορα?
ιδωμεν!!!
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 3, 2020 9:15:15 GMT 2
Η γεροντική μου πείρα, Παναγιώτη, μου έχει μάθει ότι το "καλύτερο" είναι ο χειρότερος εχθρός του "καλού". Ξέρω ότι αυτό δεν σε βοηθάει πολύ, αλλά απαντά κάπως στην πρώτη σου ερώτηση... Καλή συνέχεια και περιμένουμε ούτως ή άλλως το update!
|
|