|
Post by alex78 on Mar 19, 2020 11:48:27 GMT 2
# Γιώργο το καλούπι είναι σωστό υπό κλίμακα? Το πλαστικό τι λέει γενικότερα? Πρόκειται για κάποιο re-box ή η Cunze έπαιζε μπαλίτσα μόνη της? Ρωτάω γιατί έχει ενδιαφέρουσα γκάμα η εταιρεία!
# Αντώνη διακρίνω με το καλημέρα μια μεθοδικότητα και οργάνωση, καλή συνέχεια.
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Mar 19, 2020 12:09:31 GMT 2
Καλημερα , Κατ'αρχας, καλωσηρθες Αντωνη, και το κιτ που διαλεξες πραγματικα με γυριζει σε μια εποχη που κολαγα στο Eurosport και ηταν τοσο μεγαλη η διψα για μηχανοκινητα σπορ που μπορουσα να βλεπω ωρες απο αγωνες φορτηγων μεχρι μηχανακια speedway. Εποχες που η ΕΡΤ διεκοπτε μεταδοσεις GP λιγους γυρους πριν το τελος για να παιξει δελτιο ειδησεων (Σαν Μαρινο 1989 ω ναι! ). Εν συνεχεια, υγεια σε ολους, τοσο σωματικη οσο και ψυχικη, και φυσικα καλες κατασκευες. Απο κατασκευες, λιγα πραγματα εχτες καθως α) πηγα σουπερμαρκετ-μαναβη-χασαπη και η ολη διαδικασια των αγορών και της απολυμανσης εμου και των πραγματων διηρκησε κανενα 3ωρο και β) ασχοληθηκα με ενα Heinkel της Special Hobby, στα κενα του οποιου στην ενωση των φτερων με την ατρακτο, μπορει να χωρεσει να περασει ακομα και γατος Αλλα δεν πτοουμαστε, μεγαλωσαμε με S27 και ΜFH Φωτογραφιες δεν βαζω, γιατι θα φαω μπαν απο τον αδμινιστρατορα, που εχει ξεχασει γουερ χι κεημ φρομ Μεχρι να πιασω το GT40, ω ρεβουαρ
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 19, 2020 13:51:54 GMT 2
Αντώνη, μια χαρά. Μπήκες ζεστός. # Γιώργο το καλούπι είναι σωστό υπό κλίμακα? Το πλαστικό τι λέει γενικότερα? Πρόκειται για κάποιο re-box ή η Cunze έπαιζε μπαλίτσα μόνη της? Ρωτάω γιατί έχει ενδιαφέρουσα γκάμα η εταιρεία! Δικό τους είναι, Άλεξ. Είναι το μοναδικό που το αμάξωμα έρχεται σε ένα κομμάτι και ναι είναι αρκετά σωστό. Όπως θα δεις αργότερα, για κάποιο λόγο κάποιες εισαγωγές-εξαγωγές άερα δίνονται κλειστές. Το πλαστικό είναι λίγο χοντρό αλλά νο πρόμπλεμ. Τα μεταλλικά τέλος είναι χαλιά. Καλά κιτ, ωραία θέματα, με κάποια προβλήματα εφαρμογής, δείχνουν την ηλικία τους, αλλά φτιάχνονται. Κάποια, δυστυχώς όμως, είναι πολύ ακριβά πια. Φωτογραφιες δεν βαζω, γιατι θα φαω μπαν απο τον αδμινιστρατορα, που εχει ξεχασει γουερ χι κεημ φρομ χους ην και εις χουν απελεύσει... Έχουμε για όλα τα γούστα θέματα στο φόρουμ, όπου μπορεί (μετά από συμφωνία με τη ΦΙΑ και τον αδμίν), να νομιμοποιηθεί το χέινκελ και κάθε χέινκελ του κόσμου ετούτου
|
|
|
Post by czt on Mar 19, 2020 15:32:11 GMT 2
Καλημερα , Κατ'αρχας, καλωσηρθες Αντωνη, και το κιτ που διαλεξες πραγματικα με γυριζει σε μια εποχη που κολαγα στο Eurosport και ηταν τοσο μεγαλη η διψα για μηχανοκινητα σπορ που μπορουσα να βλεπω ωρες απο αγωνες φορτηγων μεχρι μηχανακια speedway. Εποχες που η ΕΡΤ διεκοπτε μεταδοσεις GP λιγους γυρους πριν το τελος για να παιξει δελτιο ειδησεων (Σαν Μαρινο 1989 ω ναι! ). Εν συνεχεια, υγεια σε ολους, τοσο σωματικη οσο και ψυχικη, και φυσικα καλες κατασκευες. Μεχρι να πιασω το GT40, ω ρεβουαρ Πω τη μου θυμισες με αντωνη κολια αν θυμαμαι σωστα! Φ1 στην ερτ καθε κυριακη με φαγητο στη γιαγια κοκα κολα σε γυαλινο μπουκαλι λιτρου ακομα ειχε ασοριμαυρη τηλεοραση και εμεις ουτε 10.Βαλε το πετουμενο στο θρεντ με το καλαμακι εχω βαλει αρκετη και ο αντμιν πετομενο κανει
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Mar 19, 2020 16:07:27 GMT 2
προς Κυριον Δημητρη Μαυροειδη ... (Κανονικα κατι nascar επρεπε να αποβαλλονται δια παντως απο τις πιστες και τους παγκους) το λιγοτερο ντροπη σας ....μιλατε εσεις που τον παγκο σας τον εχετε κανει λαικη μεσημεριανο κ βραδυνο κ χωρις dettol πουθενα ουτε γαντια ουτε μασκα ...κ μετα μας λετε οτι τριβεται κ σας φταιει κ ο κωροναιος ο κακομοιρης ..ΠΟΥ εχει και κορωνα στο κεφαλι του .. εεεε ρε nascar που σας χρειαζεται .... Παρακαλωωωωωω τον κυριο ΓΙΩΡΓΟ να επιβαλει τιμωρια στον κ δημητρη να φτιαχνει για παντα μονο nascar .. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ .. Παρακαλωωωωωω τον κυριο ΓΙΩΡΓΟ να επιβαλει τιμωρια στον κ δημητρη να φτιαχνει για παντα μονο nascar .. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ .. Τον είχα τιμωρήσει ξανά, τον μικρό κατεργαρακό..., να φτιάξει μια φερράρι (φυσικά δεν θυμάμαι το λόγο, σε κάποιο λεμαν θα ήταν) και τι καταλάβαμε, τώρα φτιάχνει περισσότερες από μένα Χαχαχα τι θυμηθηκες, η Φεραρι ηταν ποινη επειδη ειχα σεβαστει τους κανονες σε ενα LM GB (πρεπει να ειχα αρχισει να φτιαχνω το μοντελο απο το Πασχα μαλλον. Εχω ενα ντραγκστερ, που το κατατασω στο νο2 ανουσιοτητας αγωνων αυτοκινητου μετα τα νασκαρ, μπορω να εκτισω την ποινη με αυτο?
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Mar 19, 2020 16:12:36 GMT 2
Πω τη μου θυμισες με αντωνη κολια αν θυμαμαι σωστα! Φ1 στην ερτ καθε κυριακη Καλα δεν το ελεγες και καθε Κυριακη. Επειδη το 1989 με εχει σημαδεψει γιατι τοτε αρχισα να παρακολουθω συστηματικα αγωνες αυτοκινητου και μου εχουν μεινει τα παντα καρφωμενα στο μυαλο, η ΕΡΤ ειχε δειξει το Σαν Μαρινο και μετα εδειξε το Γερμανικο GP τελος Ιουλιου. Εδειξε σερι Ουγγαρια-Βελγιο-Ιταλια-Πορτογαλια και δατ'ς ιτ. Συνολο 6/16.Ευτυχως για τα 3 τελευταια GP Ισπανια-Ιαπωνια-Αυστραλια ειχαμε Eurosport. Οι αναμνησειιιιιιιις ξαναγυριζουνεεεεεε
|
|
|
Post by czt on Mar 19, 2020 16:29:01 GMT 2
Πω τη μου θυμισες με αντωνη κολια αν θυμαμαι σωστα! Φ1 στην ερτ καθε κυριακη Καλα δεν το ελεγες και καθε Κυριακη. Επειδη το 1989 με εχει σημαδεψει γιατι τοτε αρχισα να παρακολουθω συστηματικα αγωνες αυτοκινητου και μου εχουν μεινει τα παντα καρφωμενα στο μυαλο, η ΕΡΤ ειχε δειξει το Σαν Μαρινο και μετα εδειξε το Γερμανικο GP τελος Ιουλιου. Εδειξε σερι Ουγγαρια-Βελγιο-Ιταλια-Πορτογαλια και δατ'ς ιτ. Συνολο 6/16.Ευτυχως για τα 3 τελευταια GP Ισπανια-Ιαπωνια-Αυστραλια ειχαμε Eurosport. Οι αναμνησειιιιιιιις ξαναγυριζουνεεεεεε το καθε κυριακη το ειπα γιατι εγω πηγαινα καθε κυριακη για φαγητο και οποτε ειχε παρακολουθουσαμε μεχρι να γινει το σπασιμο με της ειδησεις και τη τηλεοραση στο τερμα για να την ακουν και να ξενερωνουμε! Συμφωνω γυριζουνε και εχουν μεινει χαραγμενες οι αναμνησεις τωρα αγωνες δεν θυμαμαι ποιοι ηταν οτι εδειχνε εμεις παντα παρων!!!!
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 19, 2020 19:16:50 GMT 2
Χαχαχα τι θυμηθηκες, η Φεραρι ηταν ποινη επειδη ειχα σεβαστει τους κανονες σε ενα LM GB (πρεπει να ειχα αρχισει να φτιαχνω το μοντελο απο το Πασχα μαλλον. Εχω ενα ντραγκστερ, που το κατατασω στο νο2 ανουσιοτητας αγωνων αυτοκινητου μετα τα νασκαρ, μπορω να εκτισω την ποινη με αυτο?
XAXAXAXA ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ....ΑΚΟΥ ΝΤΡΑΓΚΣΤΕΡ,,,, ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ .. ΜΟΝΟ ΝΑΣΚΑΡ ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ...
|
|
|
Post by czt on Mar 19, 2020 22:05:18 GMT 2
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Mar 20, 2020 8:43:59 GMT 2
Καλημέρα στην παρέα. Ολοκληρώθηκε το αστάρωμα των περιφερειακών κομματιών και του σασί (χρησιμοποιήθηκε διάφανο ασταρι) και προετοιμάστηκαν για βάψιμο. # Δημητρη τις ίδιες εικόνες και τις ίδιες αναμνήσεις έχουμε από τις αρχικές μεταδόσεις του Eurosport το 1990 και μετά. Όταν έπιασα το κιτ στα χέρια μου πραγματικά το μυαλό μου γύρισε σε εκείνες τις στιγμές. Πρέπει να είμαστε πάνω κάτω ίδια μοντέλα (1978) και με το ίδιο μοτέρ!!!!! 😂😂😂 Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 20, 2020 9:11:21 GMT 2
Ενώ η παραμονή στο σπίτι για τους περισσότερους ισχύει εμείς μοντελαρουμε στο μπαλκόνι . Το καλό είναι ότι απέκτησα και άλλο εργαστήριο Ωραίο το υπαίθριο εργαστήριο Κωνσταντίνε! Τον χαλβά τον χρησιμοποιείς αντί στόκου;
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 20, 2020 9:14:45 GMT 2
Ολοκληρώθηκε το αστάρωμα των περιφερειακών κομματιών και του σασί (χρησιμοποιήθηκε διάφανο ασταρι) και προετοιμάστηκαν για βάψιμο Καθυστερημένα καλωσόρισες Αντώνη! Ωραία προχωράς και η δουλειά σου προσεγμένη και καθαρή. Θες να μας πεις δυο λόγια παραπάνω για το διαφανές αστάρι και γιατί το προτίμησες; Καλή συνέχεια!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Mar 20, 2020 10:02:14 GMT 2
Κωνσταντίνε Καλημέρα και καλώς σε βρήκα. Χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο ασταρι για δεύτερη φορά. Σε προηγούμενη μου κατασκευή (ενός φορτηγού Scania) το χρώμα του αμαξώματος βάφτηκε σύμφωνα με την απόχρωση του πραγματικού αυτοκινήτου και έγινε παραγγελία σε σπρέι βάση του κωδικού του. Μου πρότειναν τότε το συγκεκριμένο ασταρι σαν βάση για το χρώμα που χρησιμοποίησα. Μιας και την ίδια τακτική θα ακολουθήσω και στο MAN χρησιμοποιώ το αστάρι αυτό. Σαν υφή, σαν σύνθεση, σαν εφαρμογή και σαν αντοχή είναι εξαιρετικό. Είναι της ιταλικής Ambro-Sol. Στεγνώνει στην αφή στο πρώτο μισάωρο και όλα μου τα βαψίματα έγιναν 24 ώρες μετά στο Scania. Έχω ήδη παραγγείλει το κίτρινο χρώμα για το αγωνιστικό Man, το περιμένω σήμερα, συγκεκριμένα δύο διαφορετικές αποχρώσεις, όποια μου κάθεται καλύτερα στο μάτι θα το βάψω ανάλογα. Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by czt on Mar 20, 2020 10:27:19 GMT 2
Ενώ η παραμονή στο σπίτι για τους περισσότερους ισχύει εμείς μοντελαρουμε στο μπαλκόνι . Το καλό είναι ότι απέκτησα και άλλο εργαστήριο Ωραίο το υπαίθριο εργαστήριο Κωνσταντίνε! Τον χαλβά τον χρησιμοποιείς αντί στόκου; καλημερα συνονοματε εισαι τρελος σπιτικος χαλβας και θα παει για στοκο με τιποτα τετοιες απολαυσεις ειναι μοναδικες! Εγω κανω το οριστε με τη πρωτη ευκαιρια για χαλβα σιμιγδαλένιο φυσικα υστερα απο καταλληλο τσιμπουσι! ωραιο ειναι οσο και αν δεν το περιμενα ευτυχως εχουμε καλο καιρο και καλους βοηθους!
|
|
|
Post by czt on Mar 20, 2020 18:13:16 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 20, 2020 18:37:57 GMT 2
Το τζάμι ξεμασκαρε το και ξαναμάσκαρε όταν χρειαστεί. Αν το αφήσεις με την χαρτοταινία 1-2 24ώρα, το πιο πιθανόν είναι θα σου κάνει σημάδια στο διαφανές τμήμα. Καμιά δοκιμαστική έκανες;
|
|