|
Post by Φάνης on Mar 17, 2020 19:29:14 GMT 2
Πολλά ωραία ιδέα! Ευτυχώς είμαι από τους λίγους που δεν στοκάρουν κιτ, όχι σαν κάποιους άλλους με χιρο (ονόματα δεν λέω) θα επανέλθω αύριο, αφού πρώτα περάσω μια βόλτα από το μοντελομάγαζο εδώ να αγοράσω κάτι για StayAtHome Group Build!
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 17, 2020 19:35:54 GMT 2
προς Κυριον Δημητρη Μαυροειδη ... (Κανονικα κατι nascar επρεπε να αποβαλλονται δια παντως απο τις πιστες και τους παγκους) το λιγοτερο ντροπη σας ....μιλατε εσεις που τον παγκο σας τον εχετε κανει λαικη μεσημεριανο κ βραδυνο κ χωρις dettol πουθενα ουτε γαντια ουτε μασκα ...κ μετα μας λετε οτι τριβεται κ σας φταιει κ ο κωροναιος ο κακομοιρης ..ΠΟΥ εχει και κορωνα στο κεφαλι του .. εεεε ρε nascar που σας χρειαζεται .... Παρακαλωωωωωω τον κυριο ΓΙΩΡΓΟ να επιβαλει τιμωρια στον κ δημητρη να φτιαχνει για παντα μονο nascar .. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ..
|
|
|
Post by alex78 on Mar 17, 2020 19:40:47 GMT 2
Ευκαιρία μετά από καιρό να πιάσουμε κοπίδια και μπογιές και να περάσουμε λίγο καλά και χαλαρά στον γενικότερο χαμό που επικρατεί εκεί έξω....!! # Μασκούλα, γαντάκι & βιταμίνη C, μαχιμότατο σε βρίσκω Μήτσο.... # Σάκη τα ξέρω τα δικά σου τα χαλαρωτικά, δώσε πόνο.... # Δημήτρη δεν σκαμπάζω και πολλά από 3D και τα συναφή αλλά σίγουρα έχει ενδιαφέρον η ιστορία σου.... # Μιχάλη για αυτό πραγματοποιείται το #Stay At Home για να βγούν μοντελιστικά απωθημένα, όρμα.... # Κωστή & Φρέντυ σας περιμένουμε.... Είχε κατέβει εδώ και καιρό από την ντουλάπα και έκτοτε έψαχνε αιτία & αφορμή....
|
|
|
Post by LUNATIC on Mar 17, 2020 20:14:00 GMT 2
Αφού θα λιώσουμε που θα λιώσουμε μεσα.... Ας μοντέλαρουμε. Ετσι και αλλιως γκρινιάζαμε ότι χρόνο δεν είχαμε. Αντε καλα μοντέλα στο χωριό Κωσταλεξι.
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 17, 2020 20:40:31 GMT 2
Σας βλέπω ορεξάτους και βλέπω να γίνεται του κουτρούλη... Πολλά ωραία ιδέα! Ευτυχώς είμαι από τους λίγους που δεν στοκάρουν κιτ, όχι σαν κάποιους άλλους με χιρο (ονόματα δεν λέω) Δεν αισχύνεστε κύριε, ντροπή σας να σπιλώνεται πρόσωπα και υπολήψεις. Φρουράααα... Παρακαλωωωωωω τον κυριο ΓΙΩΡΓΟ να επιβαλει τιμωρια στον κ δημητρη να φτιαχνει για παντα μονο nascar .. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ .. Τον είχα τιμωρήσει ξανά, τον μικρό κατεργαρακό..., να φτιάξει μια φερράρι (φυσικά δεν θυμάμαι το λόγο, σε κάποιο λεμαν θα ήταν) και τι καταλάβαμε, τώρα φτιάχνει περισσότερες από μένα Πάντως, ένα νάσκαρ, φουλ ντιτέιλ, κάπου, κάπως, κάποτε, θέλω να φτιάξω κι εγώ. Δεν το εννοούσα, φταίει η υπερβολική έκθεση σε Ντετόλ...
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 17, 2020 20:50:34 GMT 2
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Mar 17, 2020 21:02:39 GMT 2
Καλησπέρα. Είναι η πρώτη μου φορά που ανεβάζω κάτι. Σας παρακολουθώ τακτικά. Θα πάρω μέρος κι εγώ λοιπόν αυτή την φορά. Η συμμετοχή μου θα είναι ένα παλιό κιτ της Revell αγωνιστικού φορτηγού στην 1/25 (Phoenix Man) όπως έτρεξε το 1992 στο Nürburgring με τα χρώματα της Bickel Tuning με οδηγό και ιδιοκτητη τον Gerd Korber.
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 17, 2020 21:07:43 GMT 2
Καλησπέρα. Είναι η πρώτη μου φορά που ανεβάζω κάτι. Σας παρακολουθώ τακτικά. Θα πάρω μέρος κι εγώ λοιπόν αυτή την φορά. Η συμμετοχή μου θα είναι ένα παλιό κιτ της Revell αγωνιστικού φορτηγού στην 1/25 (Phoenix Man) όπως έτρεξε το 1990 στο Nürburgring με τα χρώματα της Bickel Tuning με οδηγό και ιδιοκτητη τον Gerd Korber. View AttachmentΚαλησπέρα, Αντώνη(σωστά; ) Φοβερό θέμα. Αν θέλεις βάλε το μικρό σου όνομα στο προφίλ σου. Enjoy... Edit. Το έκανα εγώ για να μην αλλάξεις το username σου.
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 17, 2020 21:26:31 GMT 2
Γιωργο φανταστικο θεμα το 250GT σκετο κουκλι ...
|
|
|
Post by alex78 on Mar 17, 2020 21:43:33 GMT 2
Καλησπέρα. Είναι η πρώτη μου φορά που ανεβάζω κάτι. Σας παρακολουθώ τακτικά. Θα πάρω μέρος κι εγώ λοιπόν αυτή την φορά. Η συμμετοχή μου θα είναι ένα παλιό κιτ της Revell αγωνιστικού φορτηγού στην 1/25 (Phoenix Man) όπως έτρεξε το 1990 στο Nürburgring με τα χρώματα της Bickel Tuning με οδηγό και ιδιοκτητη τον Gerd Korber. Αντώνη καλωσήλθες και στο ενεργό κομμάτι του φόρουμ! Καταπληκτική επιλογή θέματος! Καλή διασκέδαση!
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 17, 2020 21:46:06 GMT 2
Αντωνη καλως ηρθες κ καλα γκαζια ...
|
|
|
Post by alex78 on Mar 17, 2020 21:46:22 GMT 2
Γιώργο βλέπω σωστά? Τα Gunze διαθέτουν φωτοχαραγμένα?
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 17, 2020 22:06:11 GMT 2
Γιώργο βλέπω σωστά? Τα Gunze διαθέτουν φωτοχαραγμένα? Και μεταλλικά. Είναι η high-tech σειρά για αυτό. Τώρα η αξία των μεταλλικών, είναι συζητήσιμη. Ουσιαστικά, είναι τα πλαστικά κομμάτια χυτευμένα σε μέταλλο. Να 'χαμε να λέγαμε κοινώς. Παρόλα αυτά, κινητήρα δεν έχει.
|
|
|
Post by czt on Mar 17, 2020 23:54:22 GMT 2
Γιώργο βλέπω σωστά? Τα Gunze διαθέτουν φωτοχαραγμένα? Και μεταλλικά. Είναι η high-tech σειρά για αυτό. Τώρα η αξία των μεταλλικών, είναι συζητήσιμη. Ουσιαστικά, είναι τα πλαστικά κομμάτια χυτευμένα σε μέταλλο. Να 'χαμε να λέγαμε κοινώς. Παρόλα αυτά, κινητήρα δεν έχει. Καλα εκαναν τοσο κοπο και δεν εβαλαν ενα μεταλλικο αλλα τοσο τσιγγουνικο τροπο. ουτε κινητηρα τωρα πρεπει να φωναξεις την φρουρα!
|
|
|
Post by czt on Mar 17, 2020 23:55:07 GMT 2
Καλησπέρα. Είναι η πρώτη μου φορά που ανεβάζω κάτι. Σας παρακολουθώ τακτικά. Θα πάρω μέρος κι εγώ λοιπόν αυτή την φορά. Η συμμετοχή μου θα είναι ένα παλιό κιτ της Revell αγωνιστικού φορτηγού στην 1/25 (Phoenix Man) όπως έτρεξε το 1992 στο Nürburgring με τα χρώματα της Bickel Tuning με οδηγό και ιδιοκτητη τον Gerd Korber. καλος ηρθες αντωνη καλο ξεκινημα και καλες κατασκευες!
|
|
|
Post by czt on Mar 18, 2020 0:38:41 GMT 2
Να με και εγώ! Εγώ δυστυχώς δεν είμαι στην ομάδα μένω σπίτι αλλά στην ομάδα υα βγεις από το σπίτι θες δε θες! Για αυτό Ελλάς ντετολ και βόλτα ως το χωλ! Το δικό μου κιτ είναι ένα πορσε μποξτερ ρεβελ , μπορεί να έχω και βοηθούς στη διαδικασία κατασκευής! Θα βάλω κάποιες φωτό που με έκαναν εντύπωση γιατί δεν έχω δει παρόμοιο κιτ. Παντως τώρα έκανα και μετακινήσει από εργαστήριο σπίτι η γυναίκα καρδιακό τα μικρά πανηγύρια λίγο ζέστη να βγάλει για να έχω προστατευτικό τη μπαλκονόπορτα! Σιγά μπαίνω στο κλαμπ βάφω στο μπαλκόνι και η κυρα με μπριζωνη. συμφουριτες εσώκλειστη και καραντινιασμενη θα φύγεις ο ιός και θα κλαιει ο μοντελισμός!
|
|