|
Post by konstantinf on Mar 29, 2020 14:06:55 GMT 2
#Εξαιρετικό και γλυκύτατο το χρώμα Αλέξη. Ανοιξιάτικο!
# Πολύ ωραία πρόοδος Αντώνη... Άντε μη μας κρατάς σε αγωνία με τον κινητήρα...
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 29, 2020 14:16:59 GMT 2
Πολύ όμορφο το χρώμα Άλεξ, ότι πρέπει να βάψουμε και κανένα από το αμερικάνικα που έχουμε σε στοκ. Θα το έχω στα υπόψιν! Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by alex78 on Mar 29, 2020 15:10:16 GMT 2
# Αλέξη είναι υπέροχο το θέμα που έχεις επιλέξει. Ευχαριστώ Αντώνη, το δικό σου όμως είναι σαφώς εντυπωσιακότερο! αλεξ φοβερο βαψιμο ...μπραβο ...το μονο που δεν ξερω ειναι ποσο καλο σπρευ ειναι το tamiya (ποτε δεν εχω χρησιμοποιηση )αλλα κ παλι μπραβο κ στους δυο σας. εχεις περασει βερνικι η αυτη η γυαλαδα ειναι του σπρευ ? Για εμένα Μιχάλη ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε σπρέι, με πλούσιο χρωματολόγιο (πάνω από 100). Άν τα έβρισκες και εύκολα στην Ελλάδα.... Μόνο χρώμα, από βδομάδα που θα τραβήξει λίγο θα πέσουν βερνίκια, αλοιφές κλπ.... #Εξαιρετικό και γλυκύτατο το χρώμα Αλέξη. Ανοιξιάτικο! Στο πνεύμα της εποχής Κωνσταντίνε, σ' ευχαριστώ! Πολύ όμορφο το χρώμα Άλεξ, ότι πρέπει να βάψουμε και κανένα από το αμερικάνικα που έχουμε σε στοκ. Θα το έχω στα υπόψιν! Καλή συνέχεια. Να 'σαι καλά Φάνη, έχεις και αμερικάνικα στο στόκ....?
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 29, 2020 15:23:22 GMT 2
Πολύ όμορφο το χρώμα Άλεξ, ότι πρέπει να βάψουμε και κανένα από το αμερικάνικα που έχουμε σε στοκ. Θα το έχω στα υπόψιν! Καλή συνέχεια. Να 'σαι καλά Φάνη, έχεις και αμερικάνικα στο στόκ....? Αρκετά φίλε, Revell και Moebius, όλα φυσικά σε 1:25!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 29, 2020 17:02:52 GMT 2
Επιβλητικός, ο τράκτορας Αντώνη. Πολύ ωραίο χρώμα και βάψιμο, Άλεξ Μπράβο σε όλους. Μένουμε σπίτι, προσέχουμε τους οικείους μας και μοντελάρουμε
|
|
|
Post by nektarios on Mar 29, 2020 22:28:43 GMT 2
Χαίρετε, άπαντες! Οι ρυθμοί είναι πραγματικά καταιγιστικοί! Πιστεύω οτι είναι το πιο αποδοτικό GB στην 8χρονη ιστορία του φόρουμ! # Δημήτρη, ο προφυλακτήρας έστρωσε τέλεια! Συγχαρητήρια! # Αλέξη, η απόχρωση είναι πολύ ιδιαίτερη και επιτυχημένη, ενώ και το βάψιμο δείχνει εντελώς ομοιόμορφο! # Φάνη, πολύ καλό το βάψιμο, εξαιρετικό το αποτέλεσμα στη διχρωμία! # Παναγιώτη, καλώς επανήλθες! Περιμένουμε τη συνέχεια με ενδιαφέρον... # Αντώνη, οι χαλκομανίες εφάρμοσαν άψογα. Καλή συνέχεια! # Γιώργο, περιμένουμε με ενδιαφέρον το βάψιμο! Θα γίνει στο μπαλκόνι, νύχτα, με σβηστό φως και με υγρασία 98%; Καλή συνέχεια σε όλους!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 30, 2020 11:39:46 GMT 2
Πολύ ευχαρίστως, αρκεί να μην το κόψει ο Αντμίν ως προσβολή των χρηστών ηθών!..
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 30, 2020 12:09:25 GMT 2
# Νεκ μεσα στο λωτό θελω φιγουρες Μουρ και Μπαχ σε ομορφο εναγκαλισμο..... Λοιπόν το καρατσεκάρισα: Η κατάδυση διαρκεί περίπου 4 λεπτά (αρχίζει περίπου στη 1:15' από την αρχή του έργου) και σ' όλη την διάρκεια των 4 λεπτών δεν υπάρχει ο παραμικρός εναγκαλισμός (ο Ρότζερ είναι απασχολημένος με την απόκρουση διαφόρων επιβούλων...). Άρα Νεκτάριε την γλύτωσες από τον admin. Παρατήρησα όμως, ότι σε κάποια φάση εν καταδύσει δουλεύει το δεξί πίσω φλας. Αν μπορούσες να το ενσωματώσεις αυτό με ένα LEDάκι, θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα!
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 30, 2020 12:21:08 GMT 2
H monkey έχει αρκετά βαψίματα με διαφορετικές υφές του μαύρου, οπότε σας παρουσιάζω τις 3 different textures of black, courtesy of Tamiya (από αριστερά προς δεξιά: XF-1, LP-5, X-1) Χωρίς αστάρι, να ικανοποιηθεί και ο Μιχάλης! {Spoiler} Το ποιο δύσκολο κομμάτι της καραντίνας είναι ότι πρέπει να σταματήσω να μασουλάω τα νύχια μου!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 30, 2020 13:36:29 GMT 2
Πολύ ωραίο χρώμα και βάψιμο, Άλεξ # Αλέξη, η απόχρωση είναι πολύ ιδιαίτερη και επιτυχημένη, ενώ και το βάψιμο δείχνει εντελώς ομοιόμορφο! Γιώργο & Νεκτάριε χαίρομαι που σας άρεσε, να είστε καλά! # Αλεξη εντελει δεν μπορεσα να σε πεισω για τον αερογραφο στην κουβεντα που ειχαμε κανει και στο σπιτι σου, επιμενεις με τους ντενεκεδες.... βεβαια σε δικαιωνει το αποτελεσμα που βλεπω ,ωραιο στρωτο βαψιμο Τα έχω συνηθίσει τα άτιμα Παναγώτη, άσε που είχα στοκάρει πολλά από παλιά και ήδη έχω τις πρώτες απώλειες. H monkey έχει αρκετά βαψίματα με διαφορετικές υφές του μαύρου, οπότε σας παρουσιάζω τις 3 different textures of black, courtesy of Tamiya (από αριστερά προς δεξιά: XF-1, LP-5, X-1) Φάνη αν δεν κάνω λάθος το LP ψιλοσατινίζει λίγο, σωστά? Το ποιο δύσκολο κομμάτι της καραντίνας είναι ότι πρέπει να σταματήσω να μασουλάω τα νύχια μου! Επειδή και εγώ αντιμετωπίζω κάποιες δερματοπάθειες στα χέρια, που δεν δείχνει και ότι καλύτερο, φοράω το γαντάκι μου και είμαι κομπλέ φίλε.
|
|
|
Post by nektarios on Mar 30, 2020 13:38:18 GMT 2
Κωνσταντίνε, με την ασχετοσύνη που με διακρίνει (και) στα ηλεκτρολογικά, μού φαίνεται πολύ ευκολότερο το να φτιάξω το δίδυμο των πρωταγωνιστών - έστω και ποιητική αδεία - παρά να βάλω LEDάκι..
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 30, 2020 13:43:48 GMT 2
H monkey έχει αρκετά βαψίματα με διαφορετικές υφές του μαύρου, οπότε σας παρουσιάζω τις 3 different textures of black, courtesy of Tamiya (από αριστερά προς δεξιά: XF-1, LP-5, X-1) Χωρίς αστάρι, να ικανοποιηθεί και ο Μιχάλης! {Spoiler} Το ποιο δύσκολο κομμάτι της καραντίνας είναι ότι πρέπει να σταματήσω να μασουλάω τα νύχια μου! Τελεια ......ειδες η TAMIYA ....
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 30, 2020 14:05:56 GMT 2
H monkey έχει αρκετά βαψίματα με διαφορετικές υφές του μαύρου, οπότε σας παρουσιάζω τις 3 different textures of black, courtesy of Tamiya (από αριστερά προς δεξιά: XF-1, LP-5, X-1) Φάνη αν δεν κάνω λάθος το LP ψιλοσατινίζει λίγο, σωστά? Το ποιο δύσκολο κομμάτι της καραντίνας είναι ότι πρέπει να σταματήσω να μασουλάω τα νύχια μου! Επειδή και εγώ αντιμετωπίζω κάποιες δερματοπάθειες στα χέρια, που δεν δείχνει και ότι καλύτερο, φοράω το γαντάκι μου και είμαι κομπλέ φίλε. Ναι Άλεξ, το LP-5 είναι semi-gloss Black. Είναι το μόνο από τα μαύρα της σειράς LP που έχω, στρώνει αρκετά καλύτερα από το αντίστοιχο X-18. Σπάνια δεν χρησιμοποιώ γάντια όταν ψεκάζω, απλώς ψέκασα το XF-1 και X-1 γρήγορα χωριά γάντια σε αυτά τα 2 κομμάτια για την φωτό.
|
|
|
Post by czt on Mar 31, 2020 11:58:34 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Mar 31, 2020 12:47:18 GMT 2
Ωραίο φαίνεται Κωστή, αλλά για δώσε περισσότερα δεδομένα....
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 31, 2020 12:55:13 GMT 2
Ωραίο γίνεται μέχρι στιγμής Κωνσταντίνε! Κράτα τον αργό ρυθμό και την προσοχή σου μέχρι το τέλος! Καλή συνέχεια! Σχετικά με την ποιότητα της φωτογραφίας, προφανώς το φωτογράφισες αργά το σούρουπο ή ξημερώματα, δηλ. με λίγο φως - εξ ου και ο χονδρός κόκκος στις φωτογραφίες. Δεν φταίει το κινητό, προσπάθησε να φωτογραφίζεις με δυνατότερο φώς.
|
|