paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Mar 11, 2020 17:23:55 GMT 2
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 11, 2020 19:30:07 GMT 2
παρα πολυ ωραια κατασκευη κ πολυ ομορφα λερωμενη .. Δημητρη δεν ξερω εαν εχω δικιο αλλα το καλουπι δεν μου κολλαει καλα ειδικα το εμπρος μερος ..δεν το θυμαμαι τοσο μεγαλο ........στο φαρδος οχι στο μηκος .
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Mar 12, 2020 11:53:05 GMT 2
Σε ευχαριστω Μιχαλη Το καλουπι δεν νομιζω να εχει καποιο θεμα, δε θυμαμαι να υπηρχε γκρινια οταν κυκλοφορησε το μοντελο (εκτος απο το φλας στα κομματια) Οπως θα δεις και στις φωτογραφιες το εμπρος μερος ισως σου φαινεται λιγο μεγαλυτερο τοσο λογω των καγκουροφτερων, όσο και αναλογικα με το υπολοιπο αυτοκινητο καθως προκειται για την εκδοση με το κοντο μεταξόνιο.
|
|
|
Post by Sakis on Mar 12, 2020 12:10:21 GMT 2
Κουκλί το θεριό Μήτσε και μπράβο για τις χαλκομανίες. Το λέρωμα μου αρέσει, original Monte Carlo χιονολάσπη.
Μόνη ένσταση η φορά των πιτσιλιών, θα τη γούσταρα προς τα πίσω για να προσδίδει μια "κίνηση". Έτσι, κουβέντα να γίνεται. Να 'χαμε να λέγαμε και να 'χαμε να πούμε που λέει κι ο κ. Αυγολέμονος δηλαδή.
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 12, 2020 13:21:55 GMT 2
Φοβερός, παιχταράς λέμε, στο 4-5-3-2 θα οργώνει την πλευρά Ωραίος Μήτσο και το λέρωμα πολύ πειστικό. Πόσο χρόνο σου πήρε, 3-4 εβδομάδες; Ένα wash στις γρίλιες τις δεξιάς πλευράς του μοτέρ, που κανονικά είναι ανοιχτές και είσαι σούπερ (αν έχεις κάνει και δεν ο βλέπω συγχώρα με ). Πραγματικά, δεν ξέρω τι σκεφτόταν οι Κινέζοι και τις δίνουν μασίφ. Για τις χαλκομανίες των νούρου, μπίμαξ ή όπως αλλιώς λέγονται τέλος πάντων, κι εγώ είχα εντυπωσιαστεί. Και σκέφτεσαι δίνω 300 ή 600 € για τα χίρο, όπου οι χαλκομανίες είναι για το ανάθεμα, και στον Κινέζο, με κιτ των 40 €, οι χαλκομανίες μπαίνουν μέσα στις γρίλιες, μόνες τους. (πώς φτάσαμε να κράξουμε τα χίρο πάλι; ). Μπράβο και πάλι
|
|
|
Post by czt on Mar 12, 2020 16:16:40 GMT 2
παρα πολυ ωραιο πανεμορφο! λερωμα φανταστικο ! παντα τετοια! για να αβανταρω και αλλο τη κατασκευη αλα και τον αντμιν οταν το κιτ το 40€ βγαινει ετσι τη να το κανεις το χιρο σε περιοδο νηστειας και να αγανακτεις με χαλκομανιες!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 13, 2020 13:18:58 GMT 2
Μου αρέσει ιδιαίτερα που μοντελάρεις λιτά και κατανοητά Δημήτρη! Είσαι η απόδειξη ότι με απλά υλικά μπορείς να έχεις ένα απίστευτα όμορφο και ρεαλιστικό αποτέλεσμα!
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 15, 2020 12:35:47 GMT 2
Γρήγορη κατασκευή με απλά μέσα και αξιολογότατο αποτέλεσμα. Μπράβο Δημήτρη!
|
|
|
Post by pkout on Mar 16, 2020 21:55:39 GMT 2
Σλουρπ σλουρπ Το βελτιωτικό αξίζει τα λεφτά του; Ή θέλουν κοπτοραπτικη για να κάτσουν; Σούπερ Μητσε, σούπερ
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Mar 19, 2020 11:46:00 GMT 2
Καλημερα και σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας Μόνη ένσταση η φορά των πιτσιλιών, θα τη γούσταρα προς τα πίσω για να προσδίδει μια "κίνηση". Δεν εχεις αδικο, νομιζω οτι ορισμενες πιτσιλιες, που ισως αναφερεσαι σε αυτες, εκατσαν πολυ μεγαλες. Δυστυχως δεν εχουμε ετοιμο φαι οπως στα τανκς που υπαρχει μια ολοκληρη βιομηχανια εκδοσεων/αρθρων για τα λερωματα, οποτε παμε δοκιμαζοντας νεα πραγματα καθε φορα. Ειναι χιτ εντ μις η φαση, σημασια εχει το ταξιδι και λοιπα γλυκαναλατα Ένα wash στις γρίλιες τις δεξιάς πλευράς του μοτέρ, που κανονικά είναι ανοιχτές και είσαι σούπερ (αν έχεις κάνει και δεν ο βλέπω συγχώρα με ). Και της δεξιας και της αριστερης Το βελτιωτικό αξίζει τα λεφτά του; Ή θέλουν κοπτοραπτικη για να κάτσουν; Το βελτιωτικο ειναι πολυ καλο και αξιζει τον κοπο μονο και μονο για ορισμενα πανεμορφα κομματια οπως η κεραια. Οι σιτες καθονται μια χαρα, αλλα δεν τις χρησιμοποιησα ολες, καθως δεν μου αρεσαν αυτες που μπαινουν στα ψυγεια στο πισω μερος. Επισης οπως καθε ΡΕ σετ που σεβεται τον εαυτο του εχει ορισμενα κομματια που αναρρωτιεσαι wtf. Αλλα γενικα, προτεινεται. (πώς φτάσαμε να κράξουμε τα χίρο πάλι; ). Η ιστορια με τον ιο θα μας κανει καλυτερους ανθρωπους και απο εδω και περα θα μοιραζουμε απλοχερα την αγαπη μας στα χιρο
|
|