|
Post by alex78 on Feb 2, 2020 14:13:38 GMT 2
Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να σε δούμε σε κάτι τόσο ιδιαίτερο και λεπτομερειακό φίλε! Για δώσε διαστάσεις να μπαίνουμε στο κλίμα...
|
|
|
Post by Sakis on Feb 3, 2020 10:35:15 GMT 2
Είναι και για εμένα φίλε. Είναι ευκαιρία να δοκιμάσω κάποιες προσεγγίσεις σε μεταλλικά χρώματα χωρίς να καλύπτεται όλη η επιφάνεια με αυτά. Θα δείξει! Η κλίμακα θαρρώ πως είναι περίπου 1/24... Τώρα που το θυμήθηκα πρέπει να βγάλω τις τελικές φωτό της F12 και να τις ποστάρω επιτέλους. Ο Γιώργος παίζει να με μπανάρει....
|
|
|
Post by nektarios on Feb 3, 2020 11:49:14 GMT 2
Πράγματι, κι εμένα για 1/24 μου φαίνονται... Αλλά το σφυρί πώς θα χωρέσει στο port baggage; Καλή αρχή κι από μένα, στην πιο φευγάτη συμμετοχή τού πιο φευγάτου GB!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 8, 2020 23:57:55 GMT 2
Χαίρετε, άπαντες! Πρώτο update για τα δίδυμα σκάφη. Πρώτα από όλα, ονοματίστηκε το σκάφος των «κακών», και το όνομα αυτού “Corsair”! Και αν στη μνήμη κάποιων εξ υμών έρχεται συνειρμικά το ομώνυμο αεροσκάφος που υπηρετούσε στην Πολεμική μας Αεροπορία μέχρι πριν από λίγα χρόνια, έχετε πετύχει διάνα! Και πάμε στα κατασκευαστικά… Μολονότι έχουν γίνει αρκετές εργασίες (καθάρισμα όλων των κομματιών, δοκιμές, επίλυση διάφορων θεμάτων, σχεδιασμός ιδιοκατασκευών κ.λπ.), εντούτοις οι εργασίες αυτές δεν έχουν κανένα φωτογραφικό ενδιαφέρον. Έγιναν όμως και ορισμένα βαψίματα. Επίσης, τοποθετήθηκαν κάθετες αντηρίδες (και στα δυο κύτη), ώστε να «έρθουν» στο πλάτος των καταστρωμάτων. Τέλος, συναρμολογήθηκε το “Miami Vice” (σιγά τα ωά, θα μου πείτε, 3 κομμάτια είναι όλα κι όλα…) και είναι έτοιμο για αστάρωμα. Αντιθέτως, ο «Κουρσάρος» δεν έχει συναρμολογηθεί ακόμη, καθώς βρίσκονται υπό κατασκευή κάποιες… πατέντες. Ο Κωνσταντίνος ο μικρός (με κριτήριο αυστηρώς ηλικιακό…) σίγουρα κάτι θα έχει ψυλλιαστεί, αλλά παρακαλείται να μην αποκαλύψει τίποτε, καθώς αυτό θα είναι το αντικείμενο του επόμενου update. Καλή συνέχεια σε όλους!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 9, 2020 11:32:35 GMT 2
Έλα πες, δεν θα βάλεις βόμβες στο πλεούμενο, έτσι; Κατά άλλα, όλα λάθος... Και που είσαι, τις γρίλιες θα τις τρυπήσουμε ή τις κάναμε γαργάρα Μπράβο ρε Νεκ, μας καλαμακώσες. Εγώ ούτε το έχω ανοίξει ακόμη...
|
|
|
Post by nektarios on Feb 9, 2020 12:18:04 GMT 2
Βόμβες σε πλεούμενο;; 😮 Αποκλείεται! Βόμβες βυθού όμως, όχι... 😉 Όσο για γρίλιες που λες, εγώ δεν είδα καμιά γρίλια. Οι μόνες γρίλιες που ξέρω και θα με απασχολήσουν είναι... της 308! 😀 Κι επειδή εδώ ο καιρός είναι υπέροχος, βουτάω τον Eclipse με την 5άρα και το ALC-306 και βουρ για το μπαλκόνι! 😜
|
|
|
Post by czt on Feb 9, 2020 14:34:09 GMT 2
Χαίρετε, άπαντες! Πρώτο update για τα δίδυμα σκάφη. Πρώτα από όλα, ονοματίστηκε το σκάφος των «κακών», και το όνομα αυτού “Corsair”! Και αν στη μνήμη κάποιων εξ υμών έρχεται συνειρμικά το ομώνυμο αεροσκάφος που υπηρετούσε στην Πολεμική μας Αεροπορία μέχρι πριν από λίγα χρόνια, έχετε πετύχει διάνα! Και πάμε στα κατασκευαστικά… Μολονότι έχουν γίνει αρκετές εργασίες (καθάρισμα όλων των κομματιών, δοκιμές, επίλυση διάφορων θεμάτων, σχεδιασμός ιδιοκατασκευών κ.λπ.), εντούτοις οι εργασίες αυτές δεν έχουν κανένα φωτογραφικό ενδιαφέρον. Έγιναν όμως και ορισμένα βαψίματα. Επίσης, τοποθετήθηκαν κάθετες αντηρίδες (και στα δυο κύτη), ώστε να «έρθουν» στο πλάτος των καταστρωμάτων. Τέλος, συναρμολογήθηκε το “Miami Vice” (σιγά τα ωά, θα μου πείτε, 3 κομμάτια είναι όλα κι όλα…) και είναι έτοιμο για αστάρωμα. Αντιθέτως, ο «Κουρσάρος» δεν έχει συναρμολογηθεί ακόμη, καθώς βρίσκονται υπό κατασκευή κάποιες… πατέντες. Ο Κωνσταντίνος ο μικρός (με κριτήριο αυστηρώς ηλικιακό…) σίγουρα κάτι θα έχει ψυλλιαστεί, αλλά παρακαλείται να μην αποκαλύψει τίποτε, καθώς αυτό θα είναι το αντικείμενο του επόμενου update. Καλή συνέχεια σε όλους! Πολύ ωραία και τα 2 πάνε! Εγώ δε ξέρω τίποτα από ιδέες πολλές αλλά δε θα επιρεασω για να μη λένε μερικοί! Πάντως η ιδέα του αντμιν Γιώργου καλή είναι βόμβες βυθού μμμμ και αντιπυραυλικοι ασπίδα θα στα στείλω με πμ γιατί μου βγαίνει το μάχιμο μου.
|
|
|
Post by nektarios on Feb 17, 2020 21:11:20 GMT 2
Χαίρετε, άπαντες! Με ιδιαίτερη χαρά σάς παρουσιάζω το – κατά την άποψή μου – πιο ενδιαφέρον update τής διπλής κατασκευής, για 2 λόγους: επειδή περιλαμβάνει σχεδόν όλες τις σκρατσιές που πρόκειται να γίνουν, και επειδή αφορά τον ΟΠΛΙΣΜΟ τού σκάφους των «κακών», γι’ αυτό και αφιερώνεται στον Αντμίν! Με λίγα λόγια, τοποθετήθηκε ένα πολυβόλο 12,7 mm (το θρυλικό «πενηντάρι») σε περιστρεφόμενο έστορα επάνω σε κυκλική βάση [που προέρχεται από κρίκο μπρελόκ], με τόξο βολής προς τα μπροστά, ως επιθετικό όπλο, καθώς και ένα πολυβόλο 7,62 mm σε σταθερό έστορα με τόξο βολής προς τα πίσω, ως αμυντικό όπλο. Το πρώτο είναι ευγενική χορηγία τού Κωνσταντίνου (czt) ενώ το δεύτερο του spare box. Αμφότερα τα όπλα είναι περιστρεφόμενα και αφαιρούμενα. Επίσης, προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί το «πενηντάρι» που τοποθετήθηκε στην αριστερή θυρίδα του καταστρώματος, δημιουργήθηκε μηχανισμός ώστε η θυρίδα να είναι ανοιγόμενη. Όλα αυτά σε εικόνες… Ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο και την προσοχή σας!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 28, 2020 20:00:45 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Mar 31, 2020 1:02:40 GMT 2
Όμορφα και δημιουργικά προχωρά Νεκτάριε, καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 31, 2020 11:00:49 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ, φίλε!
|
|
|
Post by czt on Mar 31, 2020 12:05:20 GMT 2
Χαίρετε, άπαντες! Μετά από τις διάφορες πατέντες που ήδη είδατε, η σημερινή ενημέρωση περιέχει μόνο μασκαρίσματα και βαψίματα. Όσα σημεία δεν είναι μασκαρισμένα θα βαφούν μαύρα και υπολόγιζα ότι αυτό θα είχε ήδη γίνει, όμως οι συνεχείς βροχοπτώσεις των 6 (!) τελευταίων ημερών - που από ό,τι ακούω θα συνεχιστούν! - δεν άφησαν κανένα ενδεχόμενο για βάψιμο, οπότε θα το δείτε στην επόμενη ενημέρωση… Ευχαριστώ για τον χρόνο και την προσοχή σας! Καλή συνέχεια σε όλους! Πολύ ωραία πάει νεκ! η αλήθεια είναι μας έριξε πολύ νερο αλλά έτσι όπως είναι τα δεδομένα καλύτερα! Αλήθεια θα ρίξει ξαι άλλο για ενημέρωσε!!!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 31, 2020 12:50:29 GMT 2
Αλήθεια θα ρίξει ξαι άλλο για ενημέρωσε!!!
Επίσημη ενημέρωση από τους ειδικούς....
|
|
|
Post by nektarios on Mar 31, 2020 13:25:58 GMT 2
Ευχαριστώ, φίλε! Για τον καιρό δεν ξέρω τι λένε οι ειδικοί, εγώ ρώτησα έναν ινδιάνο φίλο και μου είπε οτι από αύριο θα βρέχει, οπότε σήμερα τρέχω να βάψω ό,τι περισσότερο προλάβω!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 31, 2020 15:02:13 GMT 2
Ο ινδιάνος με έχει εντυπωσιάσει! Πριν περάσει μια ώρα, έχει ήδη συννεφιάσει! 😀 Ίσα που πρόλαβα να ασταρώσω τη Λότους! 😉
|
|
|
Post by czt on Mar 31, 2020 16:06:55 GMT 2
Αλήθεια θα ρίξει ξαι άλλο για ενημέρωσε!!!
Επίσημη ενημέρωση από τους ειδικούς....
ωραιοσ αλεξ σε ευχαριστουμε γιατι χρειαζεται !!!! Νεκταριε δε στα λεει καλα ο ινδιανοσ!!! χιονια!!! τρεχουμε!!!!
|
|