|
Post by gtziaf on Jan 19, 2020 20:46:54 GMT 2
Έχοντας ολοκληρώσει και τερματίσει οτιδήποτε έχει να κάνει με την αυτοκίνηση (ρητίνες, φωτοχαραγμένα, βερνίκια κλπ) ήρθε η ώρα το ταλέντο μας να λάμψει και σε άλλα ανεξερεύνητα, (σημ. μτφ.: παρθένα) πεδία... Ποιοι είναι όμως αυτοί οι ανορθόδοξοι, ιερόσυλοι, βλάσφημοι που τολμούν να περάσουν τις αυστηρά καθορισμένες κατευθυντήριες γραμμές του φόρουμ και να εισάγουν μια νέα τάση; Η γνωστή παρέα των Βορείων με αρχηγό τον γνωστό δικτάτορα (σημ. μτφ. αρχηγό της καρδιάς μας) Geo Tziaf συνεπικουρούμενο από τους Νεκ, Ρεβεγιόν και czt, μετά από αχαλίνωτη κρεατοφαγία και έχοντας σώας τας φρένας (παρά την ελαφριά οινοποσία, τις 4 μποτίλιες κρασί, τις 2 καράφες τσίπουρο και κάτι μπύρες για το σβήσιμο) αποφάσισε να μοντελάρει χίπικα, αχαλίνωτα και ερωτικά (ερωτική πόλη είμαστε αφού). Με λάβαρο το καλαμάκι και με το σουβλάκι ανά χείρας δείτε πως παίζεται η μπάλα η σωστή: ΥΓ. Λεπτομέρειες, ποιος, που, πότε και τι, σύντομα. Προς το παρόν αν βγάλατε άκρη, από το πρώτο multiποστ στην ιστορία των φόρουμ, έχετε κι έχεις το ίδιο πρόβλημα με εμάς. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλους αρκεί να αποφευχθούν οι τροχοί, η πολιτική ορθότητα και να διαμοιραστεί η τρέλα.
|
|
|
Post by iliasbass on Jan 20, 2020 9:03:38 GMT 2
αυτο τωρα θεωρείται group build, w.i.p. ή απειλη?
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 20, 2020 9:24:14 GMT 2
αυτο τωρα θεωρείται group build, w.i.p. ή απειλη? Για group build ξεκίνησε, αλλά είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα της εφαρμογής του "ταλέντου μας", θα είναι το λιγότερο απειλητικό... Άντε, Ηλία άνοιξε το ντουλάπι σου, βρες ένα ότι να 'ναι μοντέλο και μπες στη παρέα (με δική σου ευθύνη )
|
|
|
Post by czt on Jan 20, 2020 14:57:07 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Jan 20, 2020 20:03:12 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Jan 20, 2020 20:57:50 GMT 2
Αργείς, φίλε! Αργείς πολύ... Εγώ περίμενα οτι σε 5 ώρες θα το είχες ήδη τελειώσει! Φαίνεται οτι η χθεσινή ντόλτσε βίτα και κρεπάλη [σ.σ.: = πάλη με τα κρέατα] έχει επηρεάσει αρνητικά τους ρυθμούς σου! Ακόμη κι έτσι όμως, πριν καν παρουσιάσει οποιοσδήποτε άλλος τη συμμετοχή του, εσύ έχεις φτάσει στο "καλά τελειώματα"!
|
|
|
Post by czt on Jan 20, 2020 21:11:43 GMT 2
Αργείς, φίλε! Αργείς πολύ... Εγώ περίμενα οτι σε 5 ώρες θα το είχες ήδη τελειώσει! Φαίνεται οτι η χθεσινή ντόλτσε βίτα και κρεπάλη [σ.σ.: = πάλη με τα κρέατα] έχει επηρεάσει αρνητικά τους ρυθμούς σου! Ακόμη κι έτσι όμως, πριν καν παρουσιάσει οποιοσδήποτε άλλος τη συμμετοχή του, εσύ έχεις φτάσει στο "καλά τελειώματα"! Χαχαχα η αλήθεια είναι ότι λόγω δουλειάς δε πρόλαβα να το τελειώσω σήμερα δυστυχώς η χθεσινή μοναδική έξοδος που ήταν φανταστική με έριξε ρυθμούς ( ονειρεύομαι Σουβλακια) ένα αιναι το σίγουρο θα κάνω πολλά τέτοια ωραία πολεμικά κιτ! Δε βλέπω να κανεις όμως και στεναχωριέμαι και νιώθω μόνος!
|
|
|
Post by czt on Jan 21, 2020 17:31:53 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Jan 21, 2020 20:48:10 GMT 2
τελικα με βλεπω μονο μου να ξεκιναω και να τερματιζω!
|
|
|
Post by nektarios on Jan 21, 2020 20:55:54 GMT 2
Μην ανησυχείς φίλε, σε λίγο ξεκινάω κι εγώ (αλλά δεν σου εγγυώμαι το πότε θα τερματίσω...)
|
|
|
Post by czt on Jan 21, 2020 21:02:24 GMT 2
Μην ανησυχείς φίλε, σε λίγο ξεκινάω κι εγώ (αλλά δεν σου εγγυώμαι το πότε θα τερματίσω...) Επιτέλους κάποιος που με παίζει!!! Φίλε σε όλα τα πράγματα μετράει η παρέα και μετά ο προορισμός ξεκινά εσυ θα τελειώσει όταν έρθει η ώρα του
|
|
|
Post by czt on Jan 21, 2020 21:22:50 GMT 2
Σας αφιερώνω τον τερματισμό πρώτο του 2020 ειδικά στο νεκταριο που με παίζει!βουαλα το μπαμ μπουμ ελπιζω να σας αρέσει
|
|
|
Post by nektarios on Jan 21, 2020 22:16:48 GMT 2
Είναι πολύ συμπαθητικό και πολύ ιδιαίτερο! Μόνο μια μικρή παρατήρηση: αν μπορείς δες μήπως οι πύργοι των πλαϊνών πυροβόλων μπορούν να κουμπώσουν λίγο καλύτερα.. Ευχαριστώ για την αφιέρωση, και σε ανταπόδοση ιδού μια φωτό από το δικό μου "Missouri" [εταιρία Lee, κλίμακα 1/600], κατασκευασμένο πίσω στο μακρινό 1999... [Το πλοίο είναι αυτοσχέδια τροποποιημένο στην εκσυγχρονισμένη έκδοσή του, με ελικόπτερο, πυραύλους Harpoon και Tomahawk που ξέρω οτι σε εξιτάρουν κ.λπ.]. Με το καλό και στα επόμενα!
|
|
|
Post by nektarios on Jan 21, 2020 22:53:56 GMT 2
Χαίρετε, άπαντες! Η συμμετοχή μου στο πιο «φευγάτο» GB που έγινε ποτέ στο φόρουμ μας, είναι αυτή: Πρόκειται για το φοβερό και τρομερό “Wellcraft Scarab 38 KV”, ένα ταχύπλοο τέρας αγωνιστικών προδιαγραφών, μήκους 38 ποδών, με συνολική εγκατεστημένη ισχύ 880 ίππων [προερχόμενη από δυο V8 κινητήρες χωρητικότητας 400 κυβικών ιντσών τής MerCruiser] και με τελική ταχύτητα 82 μιλίων ανά ώρα! Το σκάφος αποτέλεσε ένα από τα «σήματα κατατεθέντα» τής εμβληματικής αστυνομικής σειράς “Miami Vice” πίσω στη δεκαετία των 80s, μαζί με την απαστράπτουσα λευκή Testarossa και τα φινετσάτα κοστούμια τού Hugo Boss. Εκείνη την εποχή το σκάφος κόστιζε 130.000 δολάρια, ενώ η εμπορική επιτυχία που γνώρισε λόγω της τηλεοπτικής σειράς ήταν τόσο μεγάλη, ώστε η κατασκευάστρια εταιρία Wellcraft δώρισε ένα στον πρωταγωνιστή τής σειράς Don Johnson, ο οποίος συμμετείχε με αυτό και σε αγώνες. Και πάμε στο κιτ… Είναι κατασκευής Monogram από το μακρυνό 1986, σε κλίματα 1/36 και με κωδικό προϊόντος 3104. Θεωρείται αρκετά δυσεύρετο και ποθητό από πολλούς. Εκ πρώτης όψεως δείχνει αρκετά ποιοτικό, με τις χαλκομανίες να αποτελούν το μεγάλο ερωτηματικό, τόσο λόγω του σχήματος όσο και λόγω της ηλικίας τους. Η απόκτησή του (από Αμερική) αποτέλεσε έναν πραγματικό άθλο, που πιστώνεται αποκλειστικά ο Διαχειριστής, τον οποίο και ευχαριστώ πολύ! Λόγω της «ιστορικότητας» του θέματος, σας παρουσιάζω μερικές όψεις τού – εμφανέστατα ταλαιπωρημένου – κουτιού… … ενώ το περιεχόμενό του είναι αυτό: Ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο και την προσοχή σας! Υ.Γ.: Για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται, το κιτ το έχει επανακυκλοφορήσει πολύ πρόσφατα η Revell (με κωδικό 05205), αλλά δυστυχώς με εντελώς διαφορετικό διάκοσμο...
|
|
|
Post by czt on Jan 22, 2020 9:11:04 GMT 2
Καλό ξεκίνημα νεκταριε! Δε ξέρω αλλά με κάποιο τρόπο μέσω της εισαγωγής σου θα με βάλεις να το ψάξω για να το κάνω. Απο το τοον πλοίο σχεδόν όλα κουμπωτα είναι είναι τέρμα κάτω θέλεις μήπως να αλλάξω το προς τα που κοιτούν;
|
|
|
Post by nektarios on Jan 22, 2020 9:59:36 GMT 2
Αν δεις τους πλευρικούς πύργους στις τελευταίες φωτό που ανέβασες, στον μεσαίο πύργο τής επάνω σειράς και στον μπροστινό τής κάτω, μεταξύ των κομματιών τους υπάρχει ένα κενό...
|
|