|
Post by nektarios on Dec 11, 2019 23:38:46 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Dec 12, 2019 1:24:07 GMT 2
''Άγριο'' και ιδιαίτερό όπως του αρμόζει Νεκτάριε και για εμένα δεν σου κρύβω είνσι και όμορφο, εύγε για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 13, 2019 15:13:01 GMT 2
Νεκ, όμορφη κατασκευή. Όπως σου είπα και την έκθεση, το σημαντικό είναι το μοντέλο να "λέει" την ιστορία που θέλεις να αφηγηθείς και νομίζω ότι το συγκεκριμένο αποπνέει το ύφος που πρέπει. Και αυτό είναι αρκετά δύσκολο, χωρίς να χρησιμοποιήσεις weathering, οπότε μπράβο. Να το χαίρεσαι στη βιτρίνα σου, όπου όλες οι μικρο ατυχίες ξεχνιούνται.
|
|
|
Post by nektarios on Dec 13, 2019 21:46:29 GMT 2
Φίλοι μου Αλέξη και Γιώργο, σας ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι οτι το τελικό φινίρισμα δε λέει και πολλά, αλλά λαμβανομένων υπόψη των δυσκολιών που προέκυψαν με τα βαψίματα (και που δεν οφείλονταν μόνο στην ασχετοσύνη μου...), και αφού τελικά καταφέρνει "να πει την ιστορία του" όλα καλά!
|
|
|
Post by pkout on Jan 20, 2020 22:14:30 GMT 2
Παρά τις όποιες δυσκολίες, μπήκε βιτρίνα Μπράβο ρε Νεκ που δεν το παράτησες,. έτσι από περιέργεια, πόσα tv-movie μοντέλα έχεις φτιάξει??
|
|
|
Post by czt on Jan 20, 2020 22:22:21 GMT 2
επειδη το εχω δει απο κοντα στην εκθεση ειναι παρα πολυ ωραιο πηρε και βραβειο για την επιδοση του (η αναφορα γινεται καθαρα και μονο για το ποσο πιο ωραιο ειναι το κιτ απο κοντα). Λιγο μαυρισμα στις εξατμησεις νομιζω μπορει να βαλεισ αν θες νεκταριε πολυ ωρια δουλεια!
|
|
|
Post by czt on Jan 20, 2020 22:23:30 GMT 2
Παρά τις όποιες δυσκολίες, μπήκε βιτρίνα Μπράβο ρε Νεκ που δεν το παράτησες,. έτσι από περιέργεια, πόσα tv-movie μοντέλα έχεις φτιάξει?? Παυλο σιγουρα 2 τελειωμενα (ροζ πανθηρας και αυτο ) και ενα υπο κατασκευη μια φεραρι απο το μιαμι βαισ. αλλα ο ιδιος θα σε κατατοπησει καλυτερα
|
|
|
Post by nektarios on Jan 20, 2020 22:29:52 GMT 2
Ευχαριστώ, φίλε Παύλε! Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατήσει μοντέλο λόγω ατυχιών, με εξαίρεση το όχημα του Ροζ Πάνθηρα που έφτασε ένα βήμα από το παράθυρο και τελικά τη γλίτωσε μόνο χάρη στη σπανιότητά του. Από TV / movies έχω φτιάξει έξι αυτοκίνητα και ένα ελικόπτερο, έχω υπό κατασκευή ένα αυτοκίνητο κι ένα σκάφος θαλάσσης, στο στοκ μου υπάρχουν 3 αυτοκίνητα, ενώ ακόμη 3 βρίσκονται υπό παραγγελία... Φίλε Κωνσταντίνε, σε ευχαριστώ κι εσένα! Η ιδέα για κάπνισμα των εξατμίσεων είναι πολύ καλή, αν και δεν ξέρω αν μπορεί να εφαρμοστεί τώρα που οι εξατμίσεις έχουν κολληθεί στη θέση τους. Θα δοκιμάσω με περιμετρικό μασκάρισμα...
|
|
|
Post by czt on Jan 21, 2020 6:25:28 GMT 2
Νεκτάριε αν μπορεί μα γίνει θα είναι ωραίο θα δώσει πολύ ατο κιτ.
|
|