|
Post by gtziaf on Dec 6, 2019 10:57:11 GMT 2
φανταστικη δουλεια .....υπεροχο ...αλλα ολα τα λεφτα το τελειο βαψιμο ....ΜΠΡΑΒΟ Ευχαριστώ Μικ... Το δύσκολο ήταν να στηθεί το αυτοκίνητο, να εφαρμόζουν όλα σωστά και να ανοιγοκλείνει το κάπο. Τώρα για το φινίρισμα, βοηθάει και το σχήμα του αυτοκινήτου. Καλημέρα
|
|
|
Post by pkout on Jan 18, 2020 21:02:29 GMT 2
Στα δικά μου άπειρα μάτια φαίνεται αψεγάδιαστο Το εσωτερικό του καπό το έχεις περάσει στεγνό πινέλο
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 21, 2020 15:40:49 GMT 2
Ευχαριστώ Παύλο, δεν υπάρχει αψεγάδιαστο χειροποίητο μοντέλο. Το εσωτερικό του καπό το έχεις περάσει στεγνό πινέλο Ναι και όχι. Ξεκίνησα με pre-shading μετά το αστάρι, το κόκκινο, post shading μετά, ελαφρύ wash στις νευρώσεις και στεγνό πινέλο στα σημεία καταπόνησης.
|
|
|
Post by pkout on Jan 22, 2020 21:57:01 GMT 2
Ευχαριστώ Παύλο, δεν υπάρχει αψεγάδιαστο χειροποίητο μοντέλο. Το εσωτερικό του καπό το έχεις περάσει στεγνό πινέλο Ναι και όχι. Ξεκίνησα με pre-shading μετά το αστάρι, το κόκκινο, post shading μετά, ελαφρύ wash στις νευρώσεις και στεγνό πινέλο στα σημεία καταπόνησης. Ρε Ζωρζ, πολλές άγνωστες λέξεις σε μία προταση!!! πάντως για την προσοχή που δίνεις σε κάθε λεπτομέρεια
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 24, 2020 9:40:08 GMT 2
Ρε Ζωρζ, πολλές άγνωστες λέξεις σε μία προταση!!! Το pre-shading είναι τοπικό βάψιμο με αποχρώσεις του μαύρου ή του καφέ, όχι στα panel lines που κάνουν στα αεροπλάνα αλλά σε περιοχές "ενδιαφέροντος", πριν περαστεί το κυρίως χρώμα για να δημιουργηθούν σκιάσεις. Το post shading είναι τοπικό - προσεκτικό βάψιμο πάνω από το κυρίως χρώμα για να δημιουργηθούν εφέ χρήσης του αντικειμένου προς αναπάρασταση. Στο γενικό μοντελισμό (αεροπλάνα- άρματα) έχουν πιο στάνταρ έννοια και χρήση, εγώ τις χρησιμοποιώ σε μια προσαρμοσμένη μορφή ώστε να ταιριάζουν σε αυτό που κάνω. Καλημέρα
|
|
|
Post by alex78 on Jan 24, 2020 10:48:55 GMT 2
Το pre-shading είναι τοπικό βάψιμο με αποχρώσεις του μαύρου ή του καφέ, όχι στα panel lines που κάνουν στα αεροπλάνα αλλά σε περιοχές "ενδιαφέροντος", πριν περαστεί το κυρίως χρώμα για να δημιουργηθούν σκιάσεις. Το post shading είναι τοπικό - προσεκτικό βάψιμο πάνω από το κυρίως χρώμα για να δημιουργηθούν εφέ χ ρήσης του αντικειμένου προς αναπάρασταση.
Γιώργο αν μου επιτρέπεις τα ''δανείζομαι'' για να τα βάλω στις τεχνικές, καλημέρα!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 25, 2020 8:38:06 GMT 2
Το pre-shading είναι τοπικό βάψιμο με αποχρώσεις του μαύρου ή του καφέ, όχι στα panel lines που κάνουν στα αεροπλάνα αλλά σε περιοχές "ενδιαφέροντος", πριν περαστεί το κυρίως χρώμα για να δημιουργηθούν σκιάσεις. Το post shading είναι τοπικό - προσεκτικό βάψιμο πάνω από το κυρίως χρώμα για να δημιουργηθούν εφέ χ ρήσης του αντικειμένου προς αναπάρασταση. Γιώργο αν μου επιτρέπεις τα ''δανείζομαι'' για να τα βάλω στις τεχνικές, καλημέρα! Φυσικά Άλεξ, φυσικά...
|
|