|
Post by Sakis on May 21, 2019 11:20:45 GMT 2
Θεούλης Μήτσε… Αναρωτιέμαι αν το Fusilade μαζί με λίγη σκόνη από πλαστικό παίζει να κάνει το τέλειο μίγμα για εποξικό! Ή για ψόφο ουανς εντ φορ ολ...
|
|
|
Post by konstantinf on May 21, 2019 11:35:12 GMT 2
Όπου το φόρουμ γίνεται απο χειρωνακτικό επιστημονικό... Εμείς οι γέροι πώς να ακολουθήσουμε
|
|
|
Post by Φάνης on May 21, 2019 11:40:16 GMT 2
Όπου το φόρουμ γίνεται απο χειρωνακτικό επιστημονικό... Εμείς οι γέροι πώς να ακολουθήσουμε Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε, πάντα με υγεία!
|
|
|
Post by konstantinf on May 21, 2019 13:41:14 GMT 2
Να 'σαι καλά Φάνη, ευχαριστώ πολύ!
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on May 21, 2019 15:18:07 GMT 2
Αναρωτιέμαι αν το Fusilade μαζί με λίγη σκόνη από πλαστικό παίζει να κάνει το τέλειο μίγμα για εποξικό! Ή για ψόφο ουανς εντ φορ ολ... Ακούγεται πρόμισινγκ. Κατ' ελάχιστο, θα απαλλαγείς από τον βέδουρα Κωνσταντίνε χρόνια πολλά με υγεία (Νέα ενότητα στο τζι-μπι "Ευχές") Πολύ χαλαρούς σας βλέπω και στο τέλος θα τρέχετε από τις παραλίες να προλάβετε το κατ-οφ
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on May 21, 2019 15:22:40 GMT 2
Αυτοί οι στούρνοι της Mclaren, συναγωνίζονται τους δικούς μας της Ferrari σε οργάνωση. Σεφερλειάδα. Σπόιλερ αλέρτ "έκαναν λάθος στη μετατροπή από ίντσες σε χιλιοστά" linklinkΑπολαύστε υπεύθυνα
|
|
|
Post by gtziaf on May 21, 2019 17:23:44 GMT 2
Αυτοί οι στούρνοι της Mclaren, συναγωνίζονται τους δικούς μας της Ferrari σε οργάνωση. Σεφερλειάδα. Σπόιλερ αλέρτ "έκαναν λάθος στη μετατροπή από ίντσες σε χιλιοστά" linklinkΑπολαύστε υπεύθυνα Tα έχω δει, τα έχω δει και είμαι βέβαιος από που "ψώνισε" τεχνικό επιτελείο η Mclaren. Το θέμα είναι που θα δώσουμε χρίσμα ως Scw, τώρα που ο δικός μας ΑΛΟ, πήγε σπίτι του από την πρώτη Κυριακή. 1)Στον Αλεξάνδερ τον Ροσσι, με όνομα βαρύ σαν ιστορία και χορηγό ΝΑΡΑ ; 2)Στο δικό μας παιδί, τον γεννημένο στο Λε Μανς, τον 4 φορές πρωταθλητή, τον οδηγό της διπλανής πόρτας, τον Σεμπαστιάν τον Μπουρντέ; (Αυτό το αστείο με τα μότορσπορτ και με τους Σεμπαστιάν, που ξεκινούν την καριέρα τους με κάβα 3-4 πρωταθλήματα, πρέπει να τελειώσει. Γιατί ρε συ μπαμπά Αλεζί, δεν έβγαζες τον Ζιαν - Σεμπαστιάν, να καίγαμε τη Μόνζτα κάθε 2η Κυριακή ) 3)Την μεγαλοκοπέλα, τον σπάιντερμαν των Οβάλ, τον Χέλιο τον Καστρονέβες; 4)Το επίσης δικό μας, τον θετό υιό του Σαΐχιρο Χόντα, τον καμικάζι με το αγγελικό πρόσωπο, τον Τακούμα, τον Σάτο, που το έχει ξανακάνει (δεν κάνω πλάκα, ο Σάτο έχει κερδίσει τα 500 μίλια της Ινδιανόπολις, με χόντα, άλονσο ακούς, με χόντα...); 5)Την Πίπα, την Μαν με όνομα σχετικό με το GB (Δεν αναφέρομαι στο Μαν ) 6)Δεν ξέρω, δεν απαντώ εγώ θα δω Σια και Ψωμιάδη Δαγκωτό Περιμένω τις ψήφους σας, Ιντικαρίτες.
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on May 21, 2019 19:34:25 GMT 2
Πιπα Μαν. Και Τραμπ. Για να ξεβρωμισει ο τοπος.
Χρονια πολλα συνεχεια και στον αλλο Κωνσταντινο και αφιερωνει "Παρε το σκανια" με πολυ λαβ.
|
|
|
Post by konstantinf on May 22, 2019 7:36:28 GMT 2
Εκ μέρους και των δύο Κωνσταντίνων (μια και δεν μας διακρίνεις, Δημήτρη), ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές, να 'σαι καλά!
|
|
|
Post by konstantinf on May 22, 2019 8:43:58 GMT 2
Άντε λοιπόν για να μπει μπροστά η ουσιαστική συμμετοχή... Φτιάχτηκε τις μέρες που πέρασαν το σύμπλεγμα κινητήρα - υπερσυμπιεστή - κιβωτίου ταχυτήτων: Προστέθηκαν εκτός κιτ μπουζοκαλώδια, μια μπρούτζινη πλακέτα στο πλάϊ του κιβωτίου στροφαλοφόρου και πλέγματα στις εισαγωγές αέρα του υπερσυμπιεστή. Μέχρι στιγμής το κιτ δεν επιβεβαιώνει την χρεπιά του: Ικανοποιητικό επίπεδο λεπτομέρειας, εφαρμογή χωρίς πρόβλημα και εξαιρετική ποιότητα κολλήματος των πλαστικών.
|
|
|
Post by alex78 on May 22, 2019 12:39:36 GMT 2
Η Porsche 962C της Joest Racing στα χρώματα της Blaupunkt έτρεξε στο Le Mans του 1988 τερματίζοντας στην 3η θέση με οδηγούς τους Stanley Dickens (Σουηδός), Frank Jelinski & Louis Krags (Γερμανοί). Φορούσε έναν 2τουρμπο 6κύλινδρο κινητήρα 2.8 λίτρων αποδίδοντας 680 ίππους. Η Hasegawa ένα χρόνο μετά (1989) το παρουσίασε υπο κλίμακα και το επανέκδωσε το 2011 αυτούσιο χωρίς κάποια βελτίωση ή αλλαγή. Πρόκειται για ένα τίμιο και απλό curbside κίτ αποτελούμενο απο 70 συνολικά κομμάτια. Παράλληλα κυκλοφορεί και το ποιοτικότερο και σαφώς ανώτερο σε όλους τους τομείς κίτ της Tamiya.
Εκ πρώτης όψεως δεν βρήκα κάτι αρνητικό να γράψω, καλή λεπτομέρεια και εφαρμογή, σαφείς και αναλυτικές οδηγίες, η καρτέλα των decals δείχνει άψογη για την ηλικία της, διάφανα και λάστιχα κομπλέ, οπότε προχωρώ ακάθεκτος και αισιόδοξος για κάτι καλό μετά απο καιρό....
|
|
|
Post by Φάνης on May 22, 2019 15:29:19 GMT 2
Η Porsche 962C της Joest Racing στα χρώματα της Blaupunkt έτρεξε στο Le Mans του 1988 τερματίζοντας στην 3η θέση με οδηγούς τους Stanley Dickens (Σουηδός), Frank Jelinski & Louis Krags (Γερμανοί). Φορούσε έναν 2τουρμπο 6κύλινδρο κινητήρα 2.8 λίτρων αποδίδοντας 680 ίππους. Η Hasegawa ένα χρόνο μετά (1989) το παρουσίασε υπο κλίμακα και το επανέκδωσε το 2011 αυτούσιο χωρίς κάποια βελτίωση ή αλλαγή. Πρόκειται για ένα τίμιο και απλό curbside κίτ αποτελούμενο απο 70 συνολικά κομμάτια. Παράλληλα κυκλοφορεί και το ποιοτικότερο και σαφώς ανώτερο σε όλους τους τομείς κίτ της Tamiya.
Εκ πρώτης όψεως δεν βρήκα κάτι αρνητικό να γράψω, καλή λεπτομέρεια και εφαρμογή, σαφείς και αναλυτικές οδηγίες, η καρτέλα των decals δείχνει άψογη για την ηλικία της, διάφανα και λάστιχα κομπλέ, οπότε προχωρώ ακάθεκτος και αισιόδοξος για κάτι καλό μετά απο καιρό....
Καλή αρχή Άλεξ! Ελπίζω οι ραφές στο αμάξωμα της Hasegawa να μην σε παιδέψουν όπως οι δικές μου στο Toyota 2000GT!
|
|
|
Post by gtziaf on May 22, 2019 16:55:33 GMT 2
Άλεξ, οι 962 έχουν χιλιόμετρα στο GB, μην φοβάσαι τίποτες Αλλά, βάλε τις χαλκομανίες καμιά βδομαδούλα στον ήλιο. Εγώ βλέπω κιτρινίλες στο φιλμ.
|
|
|
Post by pkout on May 22, 2019 21:07:24 GMT 2
Περιμένω τις ψήφους σας, Ιντικαρίτες. Δεν ασχολούμαστε με αυτοκινητάκια που στρίβουν μόνο προς μια κατεύθυνση και πίστες "γύρος του θανάτου"
Αυτά ανήκουν στο τσίρκο και στα πανηγύρια Πιπα Μαν. Και Τραμπ. Για να ξεβρωμισει ο τοπος. και ανάποδα να τους έγραφες, δεν αλλάζει και κάτι Στα δικά μας, σημαντική πρόοδος εργασιών.............................................
Τέλος προόδου εργασιών!!!!!!
|
|
|
Post by alex78 on May 22, 2019 22:50:49 GMT 2
Καλή αρχή Άλεξ! Ελπίζω οι ραφές στο αμάξωμα της Hasegawa να μην σε παιδέψουν όπως οι δικές μου στο Toyota 2000GT!
Σ' ευχαριστώ Φάνη!
Σε δύο τρία σημεία χρειάστηκε να στοκάρω, όταν στεγνώσει θα τρίψω και θα επαναχαράξω, κατά τα άλλα τίποτα τραγικό. Άλεξ, οι 962 έχουν χιλιόμετρα στο GB, μην φοβάσαι τίποτες Αλλά, βάλε τις χαλκομανίες καμιά βδομαδούλα στον ήλιο. Εγώ βλέπω κιτρινίλες στο φιλμ.
Το ξέρω Γιώργο, μακάρι να δούμε και άλλες στη σχάρα εκκίνησης... Θα το κάνω, αν και ο ήλιος αγνοείται εδώ στα νότια τελευταία.
* Κωνσταντίνε βγήκε μπόλικη και μπαμπάτσικη δουλίτσα στο τέρας σου....
* Παύλο η αρχή είναι το ήμισυ του παντός φίλε, απο την στιγμή που απλώθηκε στον πάγκο σου....τέλος!
|
|
|
Post by czt on May 23, 2019 1:02:22 GMT 2
paparadiation Avatar May 21, 2019 20:34:25 GMT 3 paparadiation said: Πιπα Μαν. Και Τραμπ. Για να ξεβρωμισει ο τοπος. Χρονια πολλα συνεχεια και στον αλλο Κωνσταντινο και αφιερωνει "Παρε το σκανια" με πολυ λαβ. Εκ μέρους και των δύο Κωνσταντίνων (μια και δεν μας διακρίνεις, Δημήτρη), ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές, να 'σαι καλά! αγαπητε φιλοι σας ευχαριστουμε και σας ευχαριστω για τις ευχες υγεια πανω απο ολα για ολους και ομορφες κατασκευες!
κωνσταντινε χρονια μας πολλα!
|
|