|
Post by gtziaf on May 1, 2019 17:55:02 GMT 2
H 312pb ήταν το 2ο μοντέλο που ξέθαψα από τη γνωστή βαλίτσα. Όπως ξέρετε η πι-μπε είναι από τα αγαπημένα μου αγωνιστικά και πιθανόν εξαιτίας αυτού, ήταν η πιο ευχάριστη κατασκευή από τα έξι 43άρια, που έχω ολοκληρώσει τον τελευταίο χρόνο. Επίσης, δεν με κούρασε ιδιαιτερά, αφού ολοκληρώθηκε σε περίπου διάστημα 35 ημέρων. Ποιοτικά ήταν αρκετά καλό, φυσικά με τις γνωστές δυσκολίες των Multimedia κιτ της Hiro, αλλά δεν το λες και χρέπι. Μικροδιορθώσεις θα γίνουν, όπως πάντα, αφού κάποιες λεπτομέρειες δεν τις βλέπω πια Η μέρα σήμερα ήταν καλή οπότε έβγαλα αρκετές φώτο, κυρίως γιατί όταν θα πρέπει να την παραδώσω, θα μου στοιχίσει.
|
|
|
Post by gtziaf on May 1, 2019 17:59:17 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on May 1, 2019 20:19:33 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on May 1, 2019 23:56:56 GMT 2
Ωραίος Τζώρτζ, το πήγες με κλειστά μάτια μεν, χωρίς ''εκπτώσεις'' δε....!!!
|
|
|
Post by gtziaf on May 2, 2019 12:51:07 GMT 2
Ευχαριστώ Φάνη. Για το φινίρισμα χρησιμοποίησα 513 και όχι 2Κ, για να μην χαλάσω την εφαρμογή, αφού τα επιπλέον χιλιοστά που θα πρόσθετε το δεύτερο είναι κρίσιμα. Επίσης γυαλίστηκε με το χέρι, αφού δεν είχα από που να το πιάσω για να χρησιμοποιήσω τα βουρτσάκια. Άλεξ, το να πούμε ότι έκανα ένα φουλ ντιτέιλ, μουλτιμίντια 43άρι κιτ με τα μάτια κλειστά ή το ένα χέρι δεμένο, θα άγγιζε τα όρια της ύβρεως . Το αντίθετο μάλλον συνέβη. Έγινε γρήγορα γιατί δεν έχασα χρόνο στην μελέτη ρέφερενς, αφού το ξέρω το αυτοκίνητο και γιατί δεν μου έτυχαν σοβαρές ατυχίες, που συμβαίνουν πάνω κάτω σε όλα τα κιτ. Ευχαριστώ για τη στήριξη σου, τόσο στην κατασκευή όσο και τώρα που αυτή ολοκληρώθηκε.
|
|
|
Post by nektarios on May 6, 2019 20:21:33 GMT 2
Δεν ξέρω ούτε με πόσα χέρια το έφτιαξες ούτε αν είχες τα μάτια σου ανοιχτά ή κλειστά πάντως το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό σε κάθε του λεπτομέρεια, ειδικά δεν οι χρωματικές λεπτομέρειες του σκάφους (πράσινες και κίτρινες γραμμές κ.λπ.) είναι απλά... εξωπραγματικές! Πολλά συγχαρητήρια, φίλε!
|
|
|
Post by gtziaf on May 7, 2019 18:20:15 GMT 2
Να είσαι καλά Νεκ. Οι κίτρινες γραμμές είναι χαλκομανία, δεν τα έβαψα εγώ
|
|
|
Post by konstantinf on May 8, 2019 13:32:21 GMT 2
Όπως και νά 'χει, τέλειο αποτέλεσμα! Γεια στα χέρια σου και στα μάτια σου!
|
|
|
Post by gtziaf on May 11, 2019 9:30:46 GMT 2
Όπως και νά 'χει, τέλειο αποτέλεσμα! Γεια στα χέρια σου και στα μάτια σου! Ευχαριστώ, Κωνσταντίνε
|
|
|
Post by pkout on May 13, 2019 20:41:11 GMT 2
Έχεις κάνει τρελό ζέσταμα για το Le Mans, φίλτατε!!!!
Εξαιρετικό, απλά εξαιρετικό
|
|
|
Post by gtziaf on May 14, 2019 16:38:26 GMT 2
Έχεις κάνει τρελό ζέσταμα για το Le Mans, φίλτατε!!!! Εξαιρετικό, απλά εξαιρετικό Είμαστε πιο ζεστοί για το λε μανς, από κουλούρια Θεσσαλονίκης, στο ταψί, μόλις βγήκαν απ΄τον φούρνο Ευχαριστώ Παύλο.
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 15, 2020 22:08:07 GMT 2
Πριν λίγες μέρες ανέβασα ένα συνοπτικό slideshow, από την αγαπημένη μου 43άρα κατασκευή.
|
|