spisi
Kart Driver
|
Post by spisi on Feb 11, 2019 21:45:10 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους , (δεν ξέρω εάν ανοίγω την ανάρτηση στο σωστό μέρος αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο εάν χρήζει να μετακινηθεί η ανάρτηση να γίνει),είμαι ενθουσιασμενος με την χρήση του σχετικά νέου ,τουλάχιστον για μένα ,βερνικιού δυο συστατικών της ΑΚ και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας, καθώς φυσικά και εάν το έχει κάποιος, να μας πει τις εντυπώσεις του. Αυτό που μου άρεσε σε πρώτη φάση ,ήταν για μένα η σωστή συσκευασία, καθότι στο παρελθόν την έχω πατήσει με σκληριντη , που πέτρωσε η ζελεδιασε μέσα στο μπουκαλάκι του χωρίς να έχει γίνει ιδιαίτερη χρήση. 2) Η ανάμιξη του βερνικιού με τον σκληριντη 3:1 ,εδώ να σημειώσω δεν κάνω χρήση διαλυτικού , έχει καλύτερο αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί κανείς 2κ χωρίς διαλυτικό, το βερνίκι δεν ήταν τόσο παχύρρευστο σε σχεση με οτι ειχα κανει χρηση μεχρι σημερα .Αποτελεσμα ψεκαστηκε ανετα με αερογραφο 0,35 ενω πριν δεν υπηρχε περιπτωση να ψεκασω με λιγοτερο απο 0,5mm.Αυτο εχει σαν αποτελεσμα οχι μεγαλη πιεση οχι εικονα φλοιο πορτοκαλιου και ψακαζεις ανετα πολλα λεπτα "χερια". Δεν μυριζει τοσο εντονα και προς μεγαλη εκπληξη κατα λαθος ακουμπησα επιφανεια που ειχα ψεκασει περιπου πριν μιας ωρα και εκει διαπυστωσα οτι ειχε στεγνωσει σε πολυ ικανοποιητικι βαθμο , σε σχεση με οτι εκανα χρηση πριν. Εδω να σημειωσω οτι το φορντακι θα χρειαστει ενα ακομα τελικο περασμα Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 11, 2019 21:50:55 GMT 2
Ευχαριστούμε, αλλά δείξε μας και το μοντέλο που έβαψες για να έχουμε πιο σφαιρική άποψη...
|
|
spisi
Kart Driver
|
Post by spisi on Feb 11, 2019 21:54:17 GMT 2
Ευχαριστούμε, αλλά δείξε μας και το μοντέλο που έβαψες για να έχουμε πιο σφαιρική άποψη... Τωρα νομιζω κατι εγινε Γιωργη, κατι πατησα και σηκωθηκε νωριτερα απο το αναμενόμενο
|
|
|
Post by Diecast917k on Feb 11, 2019 22:30:17 GMT 2
Ωραιο το αποτελεσμα και η συσκευασια πολυ βολικη αλλα απο τιμη τι λεει;; Επισης που το βρισκουμε ελλαδα-αθηνα;
|
|
spisi
Kart Driver
|
Post by spisi on Feb 12, 2019 21:22:21 GMT 2
|
|
spisi
Kart Driver
|
Post by spisi on Feb 12, 2019 21:28:21 GMT 2
Έπειτα από σχεδόν 24 ώρες έχει πολύ ωραία αίσθηση και στο ματι και στην υφη του, δεν χτιζει εντονα οπως αλλα βερνικι του ειδους του, και αυτο οφειλεται στο οτι δεν ειναι τοσο παχυρευστο και να παει να κατσει στο μοντελο σαν καραμελα . Τις επομενες μερες θα δω και την αντοχη του στον ταχυτροχο... Μεχρι τωρα με εχει ενθουσιασει μαρεσει το υιοθετώ... Εαν με βοηθησει και καποιος να ανεβασω βοντεακι θα ηταν καλυτερα σας το εχω ετοιμο, αλλα δεν γνωριζω τον τροπο sorry...
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 12, 2019 21:36:00 GMT 2
Εαν με βοηθησει και καποιος να ανεβασω βοντεακι θα ηταν καλυτερα σας το εχω ετοιμο, αλλα δεν γνωριζω τον τροπο sorry... Το ανεβάζεις στο youtube (ή αντίστοιχο site) και βάζεις το link εδώ.
|
|
spisi
Kart Driver
|
Post by spisi on Feb 12, 2019 21:40:58 GMT 2
Δεν φτανει που θα γεινουμε ρομπα αναμεταξυ μας να το βαλουμε και στο "εσυ σωλην" ωρε μαναμ!!!
|
|
spisi
Kart Driver
|
Post by spisi on Mar 24, 2019 20:50:16 GMT 2
Καλησπερα στην παρεα και χρονια πολλα ... και επειδη η τεχνολογια τρεχει την προηγουμενη εβδομαδα ειχα στην δουλεια ενα σεμιναριο απο την γνωστη εταιρεια χρωματων sikkens (βασικο προμηθευτη της bmw) και μας μιλησαν και ειδαμε για βερνικι gloss uv www.youtube.com/watch?v=JJ4Ztnrt1No στεγνωνει λεει σε 20 λεπτα!!! Οποτε με την πρωτη ευκαιρια θα εχετε νεοτερα απο 1/1 σε 1/24... οπως επισης και primer www.youtube.com/watch?v=n3yDXdUbmWo
|
|