|
Post by gtziaf on Jan 19, 2019 21:53:33 GMT 2
Η 512M της Hiro είναι το πρώτο ολοκληρωμένο μοντέλο μου για το 2019 και σχεδόν μονοπώλησε το πάγκο μου για το τελευταίο τέταρτο της προηγούμενης σεζόν. Με αρκετά λάθη κυρίως λόγο της μοναδικότητας του πραγματικού αυτοκινήτου και μέτρια ποιότητα σε αρκετά σημεία, δεν μπορούσε να είναι μια απλή κατασκευή. Πόσο μάλλον, όταν μιλάμε για κιτ με κωδικό 026 (τα κιτ της hiro έχουν φτάσει αισίως στο 688), αφού και την τελευταία κυκλοφορία των Ιαπώνων να πάρεις, οι δυσκολίες θα είναι πάντα εκεί. Ιδίως, όπως στην περίπτωση μας, όπου είχα αποφασίσει ότι το μοντελάκι θα στηθεί κανονικά στους τροχούς του και όλα τα πάνελ του αμαξώματος θα είναι πάνω στο σασί και όχι δίπλα. Συμπερασματικά, μπορούσε να γίνει λίγο πιο καθαρή δουλειά, αλλά μια καταστροφή την ώρα που την έβαζα στη θήκη της (το πίσω καπό εκτοξεύτηκε, το πίσω σπόιλερ διαλύθηκε και φτου και απ΄την αρχή) χάλασε λίγο την τελική εικόνα στα σημεία. Γενικά, το ευχαριστήθηκα και ο στόχος επιτευχθεί, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τουλάχιστον. Για τον επίλογο, νέο τύπου φωτογραφίες, με όσο πιο κοντινό ζουμ επιτρέπει η μηχανή μου, έτσι για να φαίνονται οι ατέλειες και τα λάθη, ώστε να μην σταματήσουμε τη εσωτερική διαδικασίας αυτό-βελτίωσης. Η κατασκευή, αναλυτικά, είναι εδώ : www.scalewheels-gr.com/thread/2606/ferrari-512m-24h-mans-1971Ευχαριστώ για τη στήριξη σας. Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατόβραδο
|
|
|
Post by alex78 on Jan 19, 2019 23:25:34 GMT 2
Εγώ βλέπω πραγματικά μια άρτια και μοναδική κατασκευή σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και σε αυτό της φωτογράφησης!!!
|
|
|
Post by iliasbass on Jan 20, 2019 14:01:28 GMT 2
Ηθελα να ηξερα που ειδες τα λαθη
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 21, 2019 18:50:03 GMT 2
Χαχα, αυτός που το φτιάχνει πάντα βλέπει ατέλειες. Αλλά, αυτό συμβαίνει σε κάθε χειροποίητο δημιούργημα. Ευχαριστώ για τα σχόλια.
|
|
|
Post by czt on Jan 22, 2019 23:57:52 GMT 2
πανεμορφο ! εγω βρηκα την ατελεια. πουθενα! επειδη η δουλεια ειναι πανεμρφη σαν διαμάντι θα ονομαζα τη καταστκευη μπλε πανθηρα
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 23, 2019 17:22:20 GMT 2
Χαχα, ευχαριστώ Κωνσταντίνε...
|
|
|
Post by nektarios on Feb 2, 2019 22:37:22 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 5, 2019 17:42:52 GMT 2
Όλα τα μοντέλα έχουν ατέλειες Νεκ. Πόσο μάλλον που έσπασα το καπό και εκσφενδονίστηκε η αεροτομή πάνω στο έτοιμο αυτοκίνητο. Κάποιες αμυχές έγιναν με το πινελάκι και φυσικά στα σημεία που έπιασα για να διορθώσω, δεν μπορούσα να τα γυαλίσω λόγω των rivets και των λοιπών λεπτομερειών. Δεν είπα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος, ίσα - ίσα. Απλά υπάρχει πολύ χώρος για βελτίωση. Ευχαριστώ για το σχολιασμό και τα καλά λόγια
|
|