|
Post by gtziaf on Jan 4, 2019 13:26:37 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Jan 4, 2019 14:10:05 GMT 2
Τέλεια Γιώργο! Σε υπέρ-ευχαριστώ! Η κατασκευή σου άψογη και το τελικό αποτέλεσμα εντυπωσιακό Χάρμα οφθαλμών! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by czt on Jan 5, 2019 19:33:58 GMT 2
πανεμορφη δουλεια! που θα το εχεις για να το παρω?
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 8, 2019 21:38:02 GMT 2
πανεμορφη δουλεια! που θα το εχεις για να το παρω? Κώστα, αυτό πονάει. Σε κάποια φάση που χρειαζόμουν χρήματα το μοντελάκι δόθηκε (μαζί με την λεμανίτικη παντέρα) σε Αμερικανό συλλέκτη που μου τα ζητούσε καιρό, για διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Οπότε, πρέπει να ταξιδέψεις Αμερική για να τα επαναπατρίσεις. Γενικά έχω συνηθίσει να αποχωρίζομαι μοντέλα μου, αλλά για το GT40, πόνεσε, επειδή είχε βγει καλό και το gulf livery τα σπάει. Φάνη, είμαι πεπεισμένος ότι και το δικό σου θα βγει σούπερ.
|
|
|
Post by czt on Jan 9, 2019 9:59:36 GMT 2
πανεμορφη δουλεια! που θα το εχεις για να το παρω? Κώστα, αυτό πονάει. Σε κάποια φάση που χρειαζόμουν χρήματα το μοντελάκι δόθηκε (μαζί με την λεμανίτικη παντέρα) σε Αμερικανό συλλέκτη που μου τα ζητούσε καιρό, για διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Οπότε, πρέπει να ταξιδέψεις Αμερική για να τα επαναπατρίσεις. Γενικά έχω συνηθίσει να αποχωρίζομαι μοντέλα μου, αλλά για το GT40, πόνεσε, επειδή είχε βγει καλό και gulf livery τα σπάει. Αυτο δεν το ηξερα κανε μου τα εισητηρια και πιστεψε με οχι μονο αυτα που εδωσες και αλλα πολλα . Οχι απλα ειχε βγει πολυ καλο αψογο θα ελεγα βρε τον αμερικανο εστω ασ μασ στειλει για την προσφορα καμια μορα φου 22 ετσι για αναγνωρισει της προσφορας σου στην αμερικανικη βιομηχανια αυτοκινητων κλπ.
|
|