|
Post by czt on Dec 7, 2018 19:21:45 GMT 2
Οπως ανεφερεα λογο καθυστερησης των χαλκομανιων για το τρανσπορτερ αν και θα το τελειωσω απλα θα περιμενω τις χαλκομανιες για διπλο τερματισμο (πρωτη φορα διπλο αν γινει)
Ακομα ενα οχημα κατα τη διαρκεια της θητειας μου που μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση γιατι δεν ειναι συνηθες. το κιτ της ρεβελ θα χρησιμοποιησω που το πηρα απο ενα φιλο. Δυστυχως το ρισκο παντα υπαρχει και θα δειτε μεσω φωτο τι εννοω αλλα δεν κολλαμε οπωε εχω πει το ταξιδι μετραει.
παραθετω τα σπρου οπως τα παρελαβα πλην καποιων κομματοιων που προλαβα εκοψα κλπ
η βιασύνη
δυστυχως ελειπε και το κομματι του διαφορικου Νο 7 δε ξερω αν θα το κανω ακομα ειμαι σε αρχικο σταδιο μεχρι να αποφασισο αν θα το κανω. Επισης οπως βλεπετε μερος της καμπινας σχισμενη επεσε κολλα για αρχη και μαλλον θα βαλω και στοκο. αν εχετε καποια ιδεα καλοδεχουμενη φυσικα
Αυτα τα πολλα για την ωρα
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 8, 2018 8:47:40 GMT 2
Καλή επιτυχία Κώστα. Για μένα η πιο απλή λύση είναι να γράψεις στην Revell και να ζητήσεις κομμάτια αντικατάστασης για το διαφορικό και την σπασμένη καμπίνα. Η σελίδα είναι αυτή : www.revell-service.de/en/Συνήθως, αν δεν είναι κάτι καταργημένο πολύ καιρό, ένας δεματάκι θα έρθει σπίτι σου.
|
|
|
Post by czt on Dec 8, 2018 23:08:22 GMT 2
Γιωργο να πω την αληθεια δε το σκεφτηκα θα το κανω και ασ ελπισω να ειμαι εντος οριον ε λιγο στραβα ματια δεν πειραζει χαχα ευχαριστω πολυ!!!!
|
|
|
Post by nektarios on Dec 9, 2018 0:36:16 GMT 2
Φίλε Κώστα, ως θαυμαστής τού Unimog, θα παρακολουθώ το θέμα με μεγάλο ενδιαφέρον! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 9, 2018 12:55:33 GMT 2
Καλό ξεκίνημα και καλή συνέχεια Κώστα! Ελπίζω τα κομμάτια που λείπουν να σου 'ρθουν χωρίς πρόβλημα...
|
|
|
Post by czt on Dec 9, 2018 22:50:24 GMT 2
Αγαπητε Νεκταριε και συνονόματε ευχαριστω πολυ για τα σχολια και τις ευχες. Νεκταριε θα προσπαθησω να βγει καλο για πολλους λογους αν και περιμενω να δω αν θα εχουμε παραταση. αν εχουμε και χρονο και ολα παν καλα θα κανω και 3ο με εντελως αντιμιλιταρ κατασταση (μην ειμαι ολο μονοτονος). Κωνσταντινε μακαρι γιατι θα ειναι κριμα να μη μπορω να το κανω οσο πιο καλα μπορω γιατι ειναι ενα ωραιο θεμα και μου θυμιζει ωραιες στιγμες και καλους φιλους.
|
|
|
Post by czt on Dec 10, 2018 12:56:03 GMT 2
Η απαντηση της εταιρειας : Dear customer, This item is a cull item. The parts are not any longer available. Kind regards your service department Revell
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 10, 2018 13:15:35 GMT 2
Ναι Κώστα το γεαφει ξεκαθαρα και στις πληροφοριες της φορμας. Εαν ειναι καταργημενο το κιτ, το πιο πιθανο εινια να μην υπαρχουν ανταλλακτικα. Εμενα ουτε χαλκομανιες δε μου στείλανε απο κιτ παλοο που ηθελα. Οπως κ να χει ψαξε με τον κωδικο του sprue στο ebay μπορει ν βρεις κατι η αλλιως κοιτα αν μπορουν να αντικατασταθουν καποια με αλλα κομματια απο φυλλο πλαστικου.
Αν θελεις ανεβασε σε φωτογραφια τις οδηγιες με το κομματι κυκλωμενο, ισως να εχει καποιος κατι στο spare box να σε βοηθησει.
Φιλικα,
Αγαπιος
|
|
|
Post by czt on Dec 11, 2018 17:01:11 GMT 2
Αγαπιε πολυ ωραιες οι ιδεες σου δυστυχως δεν εχει νουμερο αλλα θα ανεβασω φωτο μηπως φιλος το εχει και δε το χρειαζεται.(με το αζημειωτο φυσικα)
|
|
|
Post by nektarios on Dec 14, 2018 23:30:24 GMT 2
Φίλε Κωνσταντίνε, το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν να σε στεναχωρήσω, αλλά θεωρώ οτι το να έχει κάποιος το κιτ και να του περισσεύει το συγκεκριμένο κομμάτι είναι μάλλον απίθανο... εκτός κι αν είχε κάποια "άτυχη στιγμή" και του ξέμεινε. Αλλά και πάλι, λόγω κλίμακας, είναι μάλλον δύσκολο να βρεθεί. Κι εμένα η άποψή μου είναι να πας στην 1/24, που τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα, αφού κι εγώ έχω αρκετά περισσευούμενα κομμάτια από τα 3 συνολικά Unimog που είχαν την ατυχία να περάσουν από τον πάγκο μου... Καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσεις!
|
|
|
Post by czt on Dec 15, 2018 0:39:11 GMT 2
Το ξερω αγαπητε Νεκταριε αλλα αποφασισα να το παλεψω μονος να δω τη παιζει και οτι καταφερω. θα παω σε 1/24 αναγκαστικα αν δεν βγει το ενγχειρημα σε αυτο θα κατεβω με αλλο κιτ και το ουνιμογκ θα γινει σε αλλη προγραματισμενη αγορα. ενδιαφερον τα 3 τυχερα ουνιμογκ του παγκου σου για ενα ωραιο διοραμα
|
|
|
Post by czt on Dec 22, 2018 14:19:29 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 23, 2018 9:27:40 GMT 2
Προχώρα ακάθεκτος φίλε μου, αλλά νομίζω πως το εσωτερικό θέλει λίγο φώτισμα με στεγνό πινέλο για να αναδειχτούν οι λεπτομέρειες. Πολύ μουντό δείχνεί έτσι... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 23, 2018 11:21:43 GMT 2
Χαλαρά κι ότι βγει καρντάσι. Καλές γιορτές
|
|
|
Post by czt on Dec 23, 2018 22:20:34 GMT 2
Κωνσταντινε ακομα ασταρι δεν εχει πεσει τιποτα απλα τα κολησα και μετα θα γινει το μακελιο χαχα για σου ρε Χιο.Γιωργο και φιλοι παντα χαλαρα! Καλεσ γιορτες!!!
|
|
|
Post by czt on Jan 9, 2019 17:42:57 GMT 2
Ενω περιμενω να βρεθω με φιλο του φορουμ για να παραλαβω και να κανουμε ανταλαγη καμπινας χθες δεχομαι ενα πμ στο φβ. Ο ανθρωπος που μου εχει στειλει το πμ γραφει ''ποσο τη δινεις'' απανταω αναζητω δεν πουλαω ειναι της ρεβελ 1/35 το unimog. στελνει ο κυριος ¨''εχω δυο μια στραπατσαρισμενοι μουρι και η αλλη εχει προβλημα στο πατωμα 3000€ η μια" απαντω μαλλον φιλε δεν διαβασες την αγγελια μου. με πουλας καμπινα unimog 1/1 στα 3000€ ενω εγω αναζητω στην 1/35 της ρεβελ.'' τα σχολια δικα σας !
|
|