|
Post by czt on Nov 29, 2018 17:58:50 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 29, 2018 20:21:05 GMT 2
Μας αρέσουν! Μπράβο και σε σένα και στον φωτογράφο!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 29, 2018 22:08:43 GMT 2
Όμορφο Κωνσταντίνε και η φωτογράφηση του φίλου αναμφίβολα το αναδεικνύει! Κάποιες ατέλειες στο φινίρισμα είναι λογικό να υπάρχουν, όμως με την εξοικείωση που θα αποκτήσεις σταδιακά απο τα επόμενα που θα περάσουν απο τον πάγκο σου, αυτές θα μειωθούν...
Επίσης στο επόμενο δώσε μεγαλύτερη σημασία και στην συμμετρία των χαλκομανιών κατά την τοποθέτηση τους. Ποιό θα είναι το επόμενο....? Φιλικά Αλέξης
|
|
|
Post by czt on Nov 29, 2018 22:24:47 GMT 2
Κωνσταντινε και αλεξ ευχαριστω για τα σχολια και τα καλα σας λογια. Το επομενο ειναι απο το αλλο GB Transporter ειμαι σε αναμονη χαλκομανιων και εν συννεχεια ενα shelby series one που και αυτο ειναι στη μεση εκει οντως αλεξ θα δωσω μεγαλυτερη σημασια στις χαλκομανιες γτ βιαζομουν να τελειωσω λες και εδινα εξετασεις χαχα. Συμφωνω στο οτι οσο πιο πολυ ασχολεισαι τοσο πιο καλες κατασκευες κανεις. Για αυτο πρεπει να βρω χρονο για να ανεβω σκαλοπατι. Αν και στο φινιρισμα θα με παρει αρκετο χρονο για ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα. Μολις τελειωσω με αυτα τα μισα πιστευω οτι θα πιασω μια ιταλιδα που μου ηρθε σαν αναλαμπή αρα αλεξ στα θεματα που ανεφερες πολυ σωστα θα σε ''ζαλισω'' για να ανεβουμε επιπεδο.
|
|
|
Post by alex78 on Nov 29, 2018 22:39:50 GMT 2
Κωνσταντινε και αλεξ ευχαριστω για τα σχολια και τα καλα σας λογια. Το επομενο ειναι απο το αλλο GB Transporter ειμαι σε αναμονη χαλκομανιων και εν συννεχεια ενα shelby series one που και αυτο ειναι στη μεση εκει οντως αλεξ θα δωσω μεγαλυτερη σημασια στις χαλκομανιες γτ βιαζομουν να τελειωσω λες και εδινα εξετασεις χαχα. Συμφωνω στο οτι οσο πιο πολυ ασχολεισαι τοσο πιο καλες κατασκευες κανεις. Για αυτο πρεπει να βρω χρονο για να ανεβω σκαλοπατι. Αν και στο φινιρισμα θα με παρει αρκετο χρονο για ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα. Μολις τελειωσω με αυτα τα μισα πιστευω οτι θα πιασω μια ιταλιδα που μου ηρθε σαν αναλαμπή αρα αλεξ στα θεματα που ανεφερες πολυ σωστα θα σε ''ζαλισω'' για να ανεβουμε επιπεδο. Παρέα θα ανεβούμε επίπεδο Κώστα. (εγώ να δείς τη βελτίωση χρειάζομαι ), αυτός εξάλλου είναι και ο σκοπός του forum, χωρίς άγχος και με την βοήθεια όλων να βελτιωνόμαστε αλλά το κυριότερο να ευχαριστιόμαστε το hobby μας!
|
|
|
Post by czt on Nov 29, 2018 22:42:34 GMT 2
Κωνσταντινε και αλεξ ευχαριστω για τα σχολια και τα καλα σας λογια. Το επομενο ειναι απο το αλλο GB Transporter ειμαι σε αναμονη χαλκομανιων και εν συννεχεια ενα shelby series one που και αυτο ειναι στη μεση εκει οντως αλεξ θα δωσω μεγαλυτερη σημασια στις χαλκομανιες γτ βιαζομουν να τελειωσω λες και εδινα εξετασεις χαχα. Συμφωνω στο οτι οσο πιο πολυ ασχολεισαι τοσο πιο καλες κατασκευες κανεις. Για αυτο πρεπει να βρω χρονο για να ανεβω σκαλοπατι. Αν και στο φινιρισμα θα με παρει αρκετο χρονο για ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα. Μολις τελειωσω με αυτα τα μισα πιστευω οτι θα πιασω μια ιταλιδα που μου ηρθε σαν αναλαμπή αρα αλεξ στα θεματα που ανεφερες πολυ σωστα θα σε ''ζαλισω'' για να ανεβουμε επιπεδο. Παρέα θα ανεβούμε επίπεδο Κώστα. (εγώ να δείς τη βελτίωση χρειάζομαι ), αυτός εξάλλου είναι και ο ρόλος του forum, χωρίς άγχος και με την βοήθεια όλων να βελτιωνόμαστε αλλά το κυριότερο να ευχαριστιόμαστε το hobby μας! ακριβως συμφωνω και επ αυξανω! αν και προσπαθω το φωτογραφο να το βαλω σε μοτιβο 4 τροχων μου αντιστέκεται ελπιζω οχι για πολυ
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 5, 2018 23:44:19 GMT 2
Το καλό με το Le Mans είναι ότι το προηγούμενο τελειώνει μόλις ξεκινήσει το επόμενο!!! Ωραίες φωτογραφίες και όμορφη δουλειά Κώστα. Εγώ θα σου έλεγα να προσέξεις τα πλαίσια των παραθύρων στα μοντέλα σου. Αν γίνουν καθαρά και καλό-βαμμένα, αναδεικνύουν ένα καλοδουλεμένο μοντέλο. Μπράβο και πάλι
|
|
|
Post by czt on Dec 6, 2018 12:39:35 GMT 2
Το καλό με το Le Mans είναι ότι το προηγούμενο τελειώνει μόλις ξεκινήσει το επόμενο!!! Ωραίες φωτογραφίες και όμορφη δουλειά Κώστα. Εγώ θα σου έλεγα να προσέξεις τα πλαίσια των παραθύρων στα μοντέλα σου. Αν γίνουν καθαρά και καλό-βαμμένα, αναδεικνύουν ένα καλοδουλεμένο μοντέλο. Μπράβο και πάλι Γιωργο σε ευχαριστω πολυ για το σχολιο και την επισυμανση, δυστυχως δεν εχω καταφερει ακομα να το πετυχω αυτο το κομματι και θελω τα φωτα σας ! αρα περιμενω να μου πειτε εναλακτικες λυσεις. αν και σε ολα τα τζαμια τα πλαισια ειναι χαλκομανια δεν εχω βαψει κατι ταμιγια ευτυχως. ακομα να πω την αληθεια δεν το εχω προσπαθηση πιστευω στο αλλο γβ που τελειωνει το δεκεμβριο να ερθουν και οι χαλκομανιες αλλα θα το προσπαθησω και οτι βγει
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Dec 6, 2018 13:34:13 GMT 2
Ωραιος φιλε, και του χρονου
|
|
|