|
Post by nektarios on Oct 30, 2018 22:57:09 GMT 2
Χαίρετε, άπαντες! Το συγκεκριμένο όχημα συμμετείχε στο British BR DC / BR SCC Saloon Car Championship του 1993, στην κατηγορία D, με οδηγό τον 19χρονο James Thompson και χορηγό την Castrol. Σε σύνολο 14 αγώνων του Πρωταθλήματος, κατέλαβε 7 πρώτες θέσεις, 2 δεύτερες, 3 τρίτες και 1 έκτη θέσεις, ενώ είχε και 9 pole positions, με αποτέλεσμα να κατακτήσει τόσο την Κατηγορία όσο και το Πρωτάθλημα. Η κατασκευή του (κοινή με ένα ακόμη όμοιο Civic, που όμως εξωτερικά είναι εντελώς διαφορετικό!) βρίσκεται εδώ: www.scalewheels-gr.com/thread/2312/double-honda-civic-racing-completed Ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο, την προσοχή και τα σχόλιά σας!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 1, 2018 18:52:41 GMT 2
Εγώ θα έλεγα να κάνεις μια ξεχωριστή ανάρτηση για το πολιτικό Νεκ, στη σωστή κατηγορία. Δεν έχει σημασία που τα έφτιαξες μαζί. Πολύ όμορφη δουλειά. Μπράβο και πάλι
|
|
|
Post by pkout on Nov 4, 2018 21:30:34 GMT 2
Καλησπέρα Νεκ πολύ καθαρή και στα δύο, με την custom αεροτομή να κλέβει την παράσταση στο καγκούρικο Το ψυγείο του ιντερκούλερ σηκώνει ένα ξεγυρισμένο wash για να απογειωθεί το μοντέλο, δεν νομίζεις?
Θα κάνεις χαρούμενο και τον αντμίν
Δεν είναι λίγο θλίψη τα κουρμπσάιντ όταν τα βλέπεις από κάτω? πολύ αδειανό δεν είναι? Νομίζω θα μπορούσε να έχει κάνει καλύτερη δουλειά η χασεγκάβα
Καλή εβδομάδα φίλε μου
|
|
|
Post by alex78 on Nov 5, 2018 21:44:41 GMT 2
Καταπληκτικά και τα δύο Νεκτάριε, ωστόσο δεν σου κρύβω πως μεγαλύτερη αδυναμία τρέφω για τον κάγκουρα της παρέας! Επίσης συμφωνώ με τον Γιώργο για ξεχωριστή φωτογράφηση ώστε το ένα να μην παίρνει την ''δόξα'' απο το άλλο! Και εις άλλα με υγεία!
|
|
|
Post by nektarios on Nov 5, 2018 23:09:06 GMT 2
Αγαπητοί μου φίλοι Γιώργο, Παύλε και Αλέξη, σας ευχαριστώ πολύ! Η επιθυμία σας για ξεχωριστές παρουσιάσεις μόλις πραγματοποιήθηκε, οπότε φίλε Αλέξη τώρα πλέον δεν θα κλέβει το ένα τη δόξα (την ποιά;;; ) του άλλου! Παύλε, κι εγώ θα είμαι χαρούμενος με το wash, αν βεβαίως πετύχει, καθώς δεν πρόκειται για μια γραμμή αλλά για κανονικό "πλέγμα" και δεν ξέρω πώς θα συμπεριφερθεί το "ζουμί"...
|
|