|
Post by gtziaf on Oct 1, 2018 21:37:58 GMT 2
Η 512Μ της Penske ήταν πάντα η ταχύτερη 512, η μόνη που συναγωνίστηκε τις 917, τουλάχιστον σε επίπεδο ταχύτητας αλλά ήταν και εξαιρετικά άτυχη. Σήμερα, η συγκεκριμένη μπλε-κίτρινη 512, θεωρείτε ένα από τα πιο κλασσικά αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των εποχών. Το εξωπραγματικό ακριβό και αντίστοιχα δύσκολο κιτ της Feeling43, ήταν η πρώτη ύλη για ότι πιο πολύπλοκο έχει περάσει από τον πάγκο μου. Πρωτίστως είμαι ικανοποιημένος που ολοκληρώθηκε. Δευτερευόντως το σχόλιο του ιδρυτή της Feeling, Serge Divies, " Respect in front fo your job ! Certainly the best 512 M built I never see from my kit " , μπορεί να αποτελεί ένα παράσημο, αλλά σίγουρα είναι υπερβολικό. Η κλίμακα είναι δύσκολή κι εγώ ακόμα δεν την κατέχω. Οπότε, η αλήθεια είναι ότι τα περιθώρια βελτίωσης είναι πολλά, αλλά ο μοντελισμός δεν θα ήταν όμορφος αν δεν περιελάμβανε το στοιχείο της πρόκλησης. Τώρα πρέπει να ανασκουμπωθούμε και να τελειώσουμε και την 2η 512, με το #11... Καλό βράδυ κι ευχαριστώ για τη στήριξη σας τους 5 μήνες της κατασκευής.
|
|
|
Post by alex78 on Oct 1, 2018 23:06:36 GMT 2
Μιας και ξέρω οτι είσαι και Ηρακλειδής, θα πώ απλά οτι μας παρουσίασες τον 13ο άθλο του!!! Το αφεντικό μάλλον για φειδωλό τον κόβω!! Η προτελευταία φωτό εκπληκτική!
|
|
|
Post by Diecast917k on Oct 2, 2018 21:48:24 GMT 2
Νταξει κουκλι! Ενα πραγμα μονο δεν μου καθεται καλα στο ματι,το κενο του πισω καπω ειναι λιγο μεγαλο η απλα ετυχε στην τοποθετηση?
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 3, 2018 9:30:06 GMT 2
Χίλια χρόνια Ηρακλής . Ευχαριστώ για το ένθερμο σχολιασμό Άλεξ. Το εκτιμώ... Δημήτρη ευχαριστώ για το σχόλιο, επίσης. Οι μεντεσέδες ήθελαν σφίξιμο αλλά ήδη είχα σπάσει έναν και δεν το τόλμησα, αφού είναι της τάξης του 0,1 χιλιοστού. Οπότε νομοτελειακά παίζουν λίγο και στη φωτογράφηση, με γυμνό μάτι, δεν είδα ότι δεν το είχα κλείσει καλά. Το να περάσεις τους πίρους στους μεντεσέδες, σε αυτή την κλίμακα, ήταν ότι πιο ψυχαναγκαστικό έχω κάνει. Καλημέρα
|
|
|
Post by Diecast917k on Oct 3, 2018 13:23:53 GMT 2
Χίλια χρόνια Ηρακλής . Ευχαριστώ για το ένθερμο σχολιασμό Άλεξ. Το εκτιμώ... Δημήτρη ευχαριστώ για το σχόλιο, επίσης. Οι μεντεσέδες ήθελαν σφίξιμο αλλά ήδη είχα σπάσει έναν και δεν το τόλμησα, αφού είναι της τάξης του 0,1 χιλιοστού. Οπότε νομοτελειακά παίζουν λίγο και στη φωτογράφηση, με γυμνό μάτι, δεν είδα ότι δεν το είχα κλείσει καλά. Το να περάσεις τους πίρους στους μεντεσέδες, σε αυτή την κλίμακα, ήταν ότι πιο ψυχαναγκαστικό έχω κάνει. Καλημέρα Φανταζομαι την δυσκολια! Εγω δυσκολευομαι με την 1/18 κλιμακα φαντασου εκει!!! Αντε και στο επομενο!!
|
|
|
Post by pkout on Oct 14, 2018 19:31:37 GMT 2
Και είναι αυτό 1/43??? Ότι και να πω θα είναι λίγο, μόνο
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 15, 2018 16:25:33 GMT 2
Να είσαι καλά Παύλο
|
|