|
Post by pkout on Jul 17, 2018 16:26:08 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Μόλις με ένα μήνα καθυστέρηση, παίρνω και εγώ κατάταξη, ολοκληρώνοντας την κατασκευή της 911. Το κιτ είναι εξαιρετικό σε εφαρμογές και δίνει την δυνατότητα για αρκετές προσθήκες και βελτιώσεις στον κινητήρα, αν αποφασίσεις να μην τον καπακώσεις. Εννοείται πως όλες οι χοντράδες που φαίνονται στις φωτό (αλλά και αυτές που δεν φαίνονται) είναι αποτέλεσμα του γράφοντος. Η ουσία είναι πως περάσαμε σούπερ στο GB
Διασκεδάστε υπεύθυνα
ΥΓ. η φωτογράφηση είναι στο πνεύμα της κατασκευής ..... άρπα κόλλα
|
|
|
Post by alex78 on Jul 17, 2018 18:48:53 GMT 2
Πανέμορφη και πεντακάθαρη δουλειά Παύλε, το δε γυάλισμα πάνω στο λευκό σπουδή πραγματικά!! Άσε που έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε τυλιγμένη στα ''σεντόνια'' της και τώρα μονόχρωμη μου φαίνεται αναδεικνύεται μοναδικά η υπέροχη σιλουέτα της! Α και που 'σαι, η φωτογράφηση στο πνεύμα της κατασκευής, σούπερ!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jul 17, 2018 20:46:59 GMT 2
Κουκλαρα, πανεμορφη!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 18, 2018 9:17:08 GMT 2
Πολύ όμορφο λεμανίτι μου. Το σημαντικότερο είναι ότι κούμπωσες με το πνεύμα, με την μία Παίχτηκε μεγάλη μπάλα λέμε
|
|
|
Post by pkout on Jul 18, 2018 16:44:01 GMT 2
Πανέμορφη και πεντακάθαρη δουλειά Παύλε, το δε γυάλισμα πάνω στο λευκό σπουδή πραγματικά!! Άσε που έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε τυλιγμένη στα ''σεντόνια'' της και τώρα μονόχρωμη μου φαίνεται αναδεικνύεται μοναδικά η υπέροχη σιλουέτα της! Α και που 'σαι, η φωτογράφηση στο πνεύμα της κατασκευής, σούπερ!
Ευχαριστώ Άλεξ, αλλά πίστεψέ με έχει πολλές αμαρτίες
Κουκλαρα, πανεμορφη!!
Ευχαριστώ Κομνηνέ να είσαι καλά
Πολύ όμορφο λεμανίτι μου. Το σημαντικότερο είναι ότι κούμπωσες με το πνεύμα, με την μία Παίχτηκε μεγάλη μπάλα λέμε
Τύφλα να έχει το μουντιάλ Ευχαριστώ Γιώργο
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Aug 8, 2018 14:31:24 GMT 2
Πολυ ωραίος! Αντε και του χρονου
|
|
|
Post by nektarios on Aug 28, 2018 10:28:02 GMT 2
Η φωτογράφηση θα μπορούσε ίσως να ήταν και καλύτερη (βεβαίως, θα μου πεις, δες ποιος μιλάει, που οι μισές φωτογραφίες του είναι θολές...), αλλά το αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ όμορφο! Επίσης, θα συμφωνήσω με τον Αλέξη στο οτι η μονοχρωμία την αναδεικνύει πολύ καλύτερα! Με το καλό και του χρόνου!
|
|
|
Post by pkout on Sept 2, 2018 17:48:03 GMT 2
Μήτσε και Νεκ σας ευχαριστώ για το σχόλιο και την παρέα στο τζιμπι!!!
Νεκ θα μπορούσε να ήταν και χειρότερη η φωτογράφηση, πάνω στη λεκάνη ας πούμε Να είμαστε καλά και του χρόνου
|
|