|
Post by Diecast917k on Apr 21, 2018 23:21:51 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Apr 22, 2018 17:32:38 GMT 2
Προσωπικά θα προτιμούσα την κιτρινούλα με τις καμήλες πάνω. Απο την άλλη αναμφίβολα μας έδειξες κάτι διαφορετικό που ενδεχομένως να μην είναι αρεστό απο πολλούς αλλά ''περι ορέξεως....''. Αυτό που μετρά για εμένα είναι ότι βλέπω μια ''σωστή'' κατασκευή που απ'οτι φαίνεται την ευχαριστήθηκες. Άλλωστε αυτή στο φινάλε δεν είναι και η ουσία που μοντελάρουμε? Πές μας 2-3 λόγια για την κατασκευή (χρώματα, δυσκολίες κλπ). Και ναι, εννοείται πως περιμένουμε και τα επόμενα!
|
|
|
Post by Diecast917k on Apr 22, 2018 22:18:09 GMT 2
Προσωπικά θα προτιμούσα την κιτρινούλα με τις καμήλες πάνω. Απο την άλλη αναμφίβολα μας έδειξες κάτι διαφορετικό που ενδεχομένως να μην είναι αρεστό απο πολλούς αλλά ''περι ορέξεως....''. Αυτό που μετρά για εμένα είναι ότι βλέπω μια ''σωστή'' κατασκευή που απ'οτι φαίνεται την ευχαριστήθηκες. Άλλωστε αυτή στο φινάλε δεν είναι και η ουσία που μοντελάρουμε? Πές μας 2-3 λόγια για την κατασκευή (χρώματα, δυσκολίες κλπ). Και ναι, εννοείται πως περιμένουμε και τα επόμενα! Ευχαριστω για τα καλα σας λογια! Η αληθεια ειναι ναι το ευχαριστηθηκα. Αρχικα, να πω οτι κι εγω θα προτιμουσα την κιτρινουλα αλλα επειδη ηταν απο δευτερο χερι ειχε θεματακια οπως: οι χαλκομανιες ειχαν κιτρινισει,οι χαλκομανιες στις ροδες ειχαν μπει απο τον προηγουμενο αλλα επειδη εκατσε καιρο στο κουτι μεχρι να το πιασω ξεφτισαν σε μερη,η αεροτομη ειχε κολληθει μαζι με τον κινητηρα οποτε ηταν δυσκολο να βαφτει σωστα και γενικα ηξερα οτι δεν θα ηταν καλο το αποτελεσμα. Οποτε παρθηκε μια μερα η αποφαση, εφοσον ειχαν βαφτει ολα τα εσωτερικα, οτι δεν θα το βαψω σαν το κανονικο. Το ασταρι ειναι 2κ απο μαγαζι επισκευων αυτοκινητου κοντα στη γειτονια οπως και το βερνικι 2κ. Τα χρωματα, απο την αλλη,ηταν σπρευ Μοντανα (η σειρα black που ειναι νιτρου) ψεκασμενα απο αερογραφο και αραιωμενα με το διαλυτικο που εχω για το βερνικι και το ασταρι αυτοκινητου.
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 23, 2018 10:42:52 GMT 2
"Ενδιαφέρουσα" προσέγγιση... Το σημαντικό είναι ότι το φχαριστήθηκες και ότι μοιράζεσαι με μας την ευχαρίστησή σου! Περιμένουμε να δούμε το w.i.p. της επόμενης κατασκευής σου.
|
|
|
Post by Diecast917k on Apr 23, 2018 11:23:57 GMT 2
"Ενδιαφέρουσα" προσέγγιση... Το σημαντικό είναι ότι το φχαριστήθηκες και ότι μοιράζεσαι με μας την ευχαρίστησή σου! Περιμένουμε να δούμε το w.i.p. της επόμενης κατασκευής σου. Ευχαριστώ κάποια στιγμή θα ξεκινήσει και επόμενο!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 23, 2018 18:38:22 GMT 2
Δημήτρη, κανείς δεν πρόκειται να "χαλαστεί". Πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα ιδίως σε ξεκινημένο μοντέλο, Μπράβο... Αν θες παρατηρήσεις, η σύγκλιση των εμπρός τροχών είναι αρκετά έντονη. Επίσης, στο πίσω μέρος, κάτω από την αεροτομή (στο κιβώτιο), αυτό το ορθογώνιο είναι το φως της βροχής, το οποίο είναι κόκκινο. Περιμένουμε το επόμενο
|
|
|
Post by Diecast917k on Apr 23, 2018 20:55:42 GMT 2
Δημήτρη, κανείς δεν πρόκειται να "χαλαστεί". Πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα ιδίως σε ξεκινημένο μοντέλο, Μπράβο... Αν θες παρατηρήσεις, η σύγκλιση των εμπρός τροχών είναι αρκετά έντονη. Επίσης, στο πίσω μέρος, κάτω από την αεροτομή (στο κιβώτιο), αυτό το ορθογώνιο είναι το φως της βροχής, το οποίο είναι κόκκινο. Περιμένουμε το επόμενο Σας ευχαριστω! Στις ροδες αν δειτε εχω βαλει βιδες και παξιμαδια για να ειναι σαν το κανονικο αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βαλω κατι να σφιξω τα παξιμαδια παραπανω οποτε "παιζουν" λιγο οι τροχοι Οποτε θα μεινουν ετσι δυστυχως,οχι οτι με ενοχλει απο μακρια ειναι τελειο. Αυτο με το φωτακι μαλλον το παρελειψα θα το κανω τωρα!
|
|