|
Post by LUNATIC on Mar 18, 2018 12:28:43 GMT 2
Αδερφια μου... Τελικα καταφερα και εδωσα σε καλη τιμη το ενα νεφρο μου (black market χωρις αποδειξη) για να αποκτησω το αμαξι που δεν εχω καταφερει να το βαρεθω. Το Mazda 787B. Toν μονο Ιαπωνα που εχει κερδισει το LeMAN. Tον μονο νικητη με περιστροφικο κινητηρα. Το μονο Μazda. Mπορει να μην ειναι και το πιο ομορφο αλλα ειναι το αγωνιστικο σταθμος.- (παρακατω) Το εχω το ιδιο σε διαφορες κλιμακες.Αλλα στο τελος κατεληξα να το αποκτησω σαν στατικο στην πιο μεγαλη και στην πιο μικρη κλιμακα.Η Spark ειχε ανακοινωσει οτι θα το εβγαζε σε diecast στην 1/8. Αλλα στην τιμη των 4500 ευρω. upload picturesΔεν σφαξανε!!! Και στο τελος κατεληξα στο 1/12 diecast της TSM.Πολυ αξιολογο αλλα εκανα υπομονη για να το παρω... Και στο τελος το ανακοινωσε η Hiro... Hiro = MONOΔΡΟΜΟΣ. Οτι αφορα το μικροτερο νομιζα οτι ειναι στην 1/43. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Ποσο γελαστικα!!! 1/100 σε συλλεκτικο κουτακι αναψυκτικου απο Ιαπωνια. Παμε τωρα σε φωτο της Hiro... Η εξω οπτικη επαφη (θες και τραπεζακι για να το ακουμπησεις) Αρχικα σχεδιο και χαλκομανιες "σεντονια" Κατι καλωδιακια κλπ κλπ κλπ. upload picΕπειδη μου ειχε τυχει στο super detail της Hiro της MP4/4 στην 1/20 απο τυχαιο ελενχο να να λειπουν 2 τεμαχια στρωθηκα να το κανω και σε αυτο το Mazda. Kαι ιδου!!! Χαωδης κιτ. Αλλα ολα ΟΚ. Ακομα να ενημερωσω οτι η Hiro σου στελνει αμεσως το κομματι αμα σου λειπει. Λεω να κλεισω το αρθρο αυτο με φωτο "1/12 VS 1/100" και να ευχαριστησω τον φιλο Τζιαφα για την βοηθεια για την αποκτηση αυτου του κοσμηματος.
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 18, 2018 13:05:01 GMT 2
Δεν κάνει τίποτα Ανδρέα. Χαίρομαι που βοήθησα, αλλά περισσότερο χάρηκα που απέκτησες κάτι που ήθελες πολύ. Αν κάποιος θέλει κάτι ανάλογο, ξέρει που να με βρει. Θα σου πρότεινα να μην χρησιμοποιήσεις τις χαλκομανίες της Hiro για τα πράσινα. Δεν έχουν την καλύτερη φήμη, αν και αυτό είναι πιο νέα κυκλοφορία και μάλλον τις διόρθωσαν. Δεν ξέρω αν περιέχονται στο κιτ, αλλά υπάρχουν οι λευκές διακεκομμένες ως aftermarket. www.scalemates.com/kits/1114528-model-factory-hiro-p-1137-line-decal-for-787bΥΓ. Δοκίμασες τη γενική εφαρμογή του αμαξώματος; Περιμένουμε αναλυτικό WIP.
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 19, 2018 10:34:13 GMT 2
Ανδρέα μιλάμε για κιτάρα φίλε με τα όλα της!
Εύχομαι σύντομα να δούμε και την κατασκευή της φίλε!
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 19, 2018 12:25:13 GMT 2
Σπουδαίο κιτ απόκτησες Ανδρέα! Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στην κατασκευή! Οι φωτογραφίες σύγκρισης των κλιμάκων εντυπωσιακές...
|
|
|
Post by LUNATIC on Mar 19, 2018 21:53:12 GMT 2
Να στε καλα παιδες για τα καλα λογια. Ειναι τρελλος ΕΡΩΤΑΣ. Το αποκαρδιωτικο για ολους μας ειναι οτι αυτο το Mazda απιθανο να αρχισει αμμεσα η κατασκευη του. Παρ ολα αυτα αγορασα φιλε Τζιαφα αγορασα τις διακεκομμενες γραμμες (decals) απ την Hiro. Και μαζι με αυτες πηρα και Kevlar decals της Hiro αρχικα γιατι ειναι οι απολυτα τελειες για τα MotoGP μου και κατ επεκταση και για το 787Β οπου χρειαστει. Ερωτηση τωρα σε ολους. Καταλαβαινω οτι πρεπει να το κανω στην εκδοση του LeMAN νικητη (οπως και εκανε οποιος σεβοταν το 787Β). Aλλα... Πως θα σας φαινοταν να βλεπατε αυτο το κτηνος στην Stealth edition απ το Gran Turismo???
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 20, 2018 10:13:27 GMT 2
Ανδρέα με τα 1000 κάνε αυτό!
Πέρα από ότι μου αρέσουν πάντα τα περίεργα θέματα, και αυτό θα ξεχωρίζει σίγουρα, μου αρέσουν πολύ τα test/press car!
Οπότε για εμένα μονόδρομος να το κάνεις ετσι.
Καλή συνέχεια!
|
|