|
Post by nektarios on Jul 14, 2018 21:47:09 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ, φίλε! Το κιτ έχει ήδη ολοκληρωθεί εδώ και μέρες, αλλά δεν αναρτήθηκε λόγω απουσίας μου. Θα αναρτηθεί εντός της σήμερον (που μας έλεγαν και στο στρατό...). Το Land Rover πραγματικά μού λείπει! Προχωράει; Όσο για τον "αέρα" στα Unimog, δεν σου κρύβω οτι, επειδή αυτό το όχημα-πολυεργαλείο το θαυμάζω πραγματικά, αν μου κάνει "κλικ" καμιά "τρελή και παλαβή" διαμόρφωση, δεν αποκλείεται να δείτε και τρίτο!
|
|
|
Post by nektarios on Jul 14, 2018 22:16:24 GMT 2
Χαίρετε, άπαντες! Στο σημερινό επεισόδιο, οι τελευταίες κατασκευαστικές εργασίες και η τελική συναρμολόγηση. Πριν από τις φωτό, μερικές κατασκευαστικές λεπτομέρειες… - Ο πυροσβεστήρας - μοντιφιά ανασύρθηκε από το spare box του gtziaf. - Τα καθίσματα προέρχονται από την F40 LM, και δεν χρησιμοποιήθηκαν εκεί επειδή δεν μου άρεσε ότι οι ζώνες ασφαλείας δίνονταν ενσωματωμένες. Στην F40 LM θα τοποθετηθούν άλλα καθίσματα, που μέχρι στιγμής είναι υπό αναζήτηση. - Τα "στεφάνια" από αυτοκόλλητο αλουμινόχαρτο στον πίνακα οργάνων αποδείχθηκαν όχι και τόσο καλή ιδέα, ωστόσο επειδή δεν θα πολυφαίνονται παρέμειναν. - Ο κινητήρας απέκτησε σπέσιαλ βάψιμο, για να μη γκρινιάζει κάποιος… - Τα πλέγματα των φώτων είναι ασφαλώς μεταλλικά και τα δίνει το κιτ (σε φύλλο). - Στην κουκούλα μετά το ματ βερνίκι δεν έγινε κάποια άλλη εργασία, ωστόσο στις μαύρες λωρίδες κάτω από εκείνη έγινε ένα υποτυπώδες στεγνό πινέλο, που μάλλον θα ήταν καλύτερα αν δεν είχε γίνει… - Ο χάρτης της διαδρομής τοποθετήθηκε διπλωμένος ανάμεσα στο κάθισμα του συνοδηγού και τον πυροσβεστήρα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει φωτό… Και ιδού το ολοκληρωμένο μοντέλο: Ευχαριστώ πολύ όλους για την προσοχή και τα σχόλιά σας! Καλή συνέχεια και καλά τελειώματα στους υπόλοιπους συμμετέχοντες!
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 15, 2018 8:41:25 GMT 2
Πολύ ωραίο έγινε Νεκτάριε, παρά τις γκρίνιες ορισμένων... Μπράβο, και καλό καλοκαίρι τώρα!
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 16, 2018 9:03:37 GMT 2
Να υποθέσω ότι ο γκρινιάρης είμαι εγώ Αλλά, αν ήξερες Κωνσταντίνε τι τραβάω από τον φίλτατο Νεκ, θα έλεγες και λίγα του λες Νεκ, πραγματικά εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η συναρμογή που έχεις κάνει του είναι λες και βλέπεις Tamiya, όχι revell 30 χρόνων. Η κουκούλα δείχνει επίσης όμορφη ενώ το wash στο κεϊτζ και τις βίδες το περνάει σε άλλο επίπεδο. Μπράβο φίλε μου
|
|
|
Post by nektarios on Jul 16, 2018 14:35:01 GMT 2
Φίλοι μου σας ευχαριστώ πολύ, τόσο για τα θετικά σχόλια και τη συνεχή στήριξη, όσο και για την κατανόησή σας! Γιώργο, η υπόθεσή σου δεν είναι αβάσιμη , πρέπει όμως οπωσδήποτε να υπογραμμιστεί οτι η "γκρίνια" στο συγκεκριμένο φόρουμ είναι πάντα καλοπροαίρετη και εποικοδομητική, και γι' αυτό πάντα καλοδεχούμενη, τουλάχιστον από τον γράφοντα! Είναι απολύτως αληθές οτι χωρίς την εν λόγω "γκρίνια" το μοντέλο μου δεν θα είχε ούτε post shading, ούτε wash, ούτε - έστω και λίγο - στεγνό πινέλο, ούτε πολλές άλλες κατασκευαστικές λεπτομέρειες που το βοηθούν να γίνει πολύ πληρέστερο και αληθοφανέστερο απ' ότι θα ήταν χωρίς όλα αυτά! Όμως αγαπητέ μου Γιώργο μην ξεθαρρεύεις, γιατί σασί και κινητήρες που δεν θα φαίνονται, δεν βάφω!
|
|
|
Post by czt on Jul 16, 2018 14:41:53 GMT 2
πανεμορφο απλα κλαιω ομως με το ποστ για το σασι κινητηρα
|
|
|
Post by pkout on Jul 16, 2018 20:57:26 GMT 2
Φοβερό Νεκτάριε Άντε και στο επόμενο Unimog
Για καθίσματα, έχεις pm
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 17, 2018 9:56:56 GMT 2
Να υποθέσω ότι ο γκρινιάρης είμαι εγώ Συμπεριλάμβανα και τον εαυτό μου στους γκρινιάρηδες. Κι αυτό γιατί θεωρώ πως αυτή ακριβώς η "γκρίνια" κάνει ενδιαφέρον και δημιουργικό το φόρουμ, το οποίο αλλιώς θα ήταν μια ανούσια επανάληψη επαίνων/θαυμαστικών και των αντίστοιχων ευχαριστιών (όχι δηλαδή ότι δεν το ευχαριστιόμαστε το χειροκρότημα όταν έρχεται...)
|
|
|
Post by nektarios on Jul 18, 2018 8:20:54 GMT 2
Φίλοι μου, σας ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σχόλια! Παύλε, η ιδέα για ένα 3ο Unimog περνάει όλο και πιο συχνά από το μυαλό μου! Κωνσταντίνε, έχεις απόλυτο δίκαιο σε αυτά που γράφεις, τόσο για τη "γκρίνια" όσο και για τους επαίνους! Και τα δυο βοηθούν πολύ στο να επιδιώξει κάποιος να ασχοληθεί περισσότερο και να αποδώσει καλύτερα!
|
|
|
Post by alex78 on Jul 18, 2018 19:15:15 GMT 2
Καταπληκτική δουλειά Νεκτάριε, με το καλό και στο 3ο... {Spoiler} Υ.Γ. Τώρα φίλε μου αν σου πώ οτι τα λάστιχα μου δείχνουν αφύσικα γυαλιστερά θα θεωρηθεί ''γκρίνια''....
|
|
|
Post by nektarios on Jul 20, 2018 14:02:40 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ φίλε! Πλάκα-πλάκα, το 3ο το βλέπω να πλησιάζει... {Spoiler}Εσείς οι "γκρινιάρηδες" έχετε φτιάξει ολόκληρη Σχολή!... (Χα χα χα !!!) Πάντως επί της ουσίας έχεις δίκαιο! Αν το είχα δει ή σκεφτεί πριν τοποθετήσω τους τροχούς, θα τους είχα σίγουρα ψεκάσει με ένα ματ βερνίκι...
|
|