|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 13, 2018 15:31:14 GMT 2
Δικαίωμα μιας ψήφου με διάρκεια έως και αύριο 14/2 22:00.
1) "Rallye Paris-Dakar" Οχήματα παντός τύπου που συμμετείχαν απο το 1979 μέχρι και σήμερα στον θεσμό.
2)"Τρακτόρια με Σεντόνια" Μεγάλα βαν, φορτηγά και τράκτορες είτε τύπου show room , είτε αγωνιστικά (π.χ. unimog dakar, drag trucks, κλπ), είτε υποστηρικτικά (π.χ. transit martini ή gulf) είτε ανάλογα οχήματα με ειδικά βαψίματα (πραγματικά ή φανταστικά).
Χρηστος
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 15, 2018 10:30:08 GMT 2
Κύριοι έχουμε και επίσημα αποτέλεσμα!! Ανανεώστε τις άδεις σας, εκδόστε τις φορτωτικές CMR σας και βγαίνουμε για δρομολόγια!!! Τις προσεχείς ημέρες θα δημμιουργηθεί η βάση απο τον Γιώργο. Ο Αλέξης κι εγώ θα σας καθοδηγήσουμε σχετικά Καλό GB να έχουμε, Χρήστος
|
|
|
Post by freddieslotcars on Feb 15, 2018 10:34:01 GMT 2
Ο Αλέξης κι εγώ θα σας καθοδηγήσουμε σχετικά Καλό GB να έχουμε, Χρήστος Γιατι δεν θα εχουν gps... Καλες κατασκευες να εχετε,εγω μαλλον δεν θα συμμετεχω...
|
|
|
Post by czt on Feb 15, 2018 14:56:25 GMT 2
δεν εχω καποιο κιτ αυτης της κατηγοριας. δωστε καποιες ιδεες για κιτ κλπ μηπως βρω κατι ενδιαφερον. ευελπιστω να διαρκεσει μεγαλο χονικο διαστημμα για να λαβω μερος.
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 15, 2018 17:15:31 GMT 2
δεν εχω καποιο κιτ αυτης της κατηγοριας. δωστε καποιες ιδεες για κιτ κλπ μηπως βρω κατι ενδιαφερον. ευελπιστω να διαρκεσει μεγαλο χονικο διαστημμα για να λαβω μερος. Θα ανακοινωθούν ολες οι λεπτομέριες σύντομα. Σκοπός είνα να είναι μεγάλο το φάσμα των κιτ τα οποία θα καλύπτουν το GB.
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 15, 2018 19:39:17 GMT 2
Θα είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε gb στο φόρουμ, οπότε αναμένω τις λεπτομερείες σας για να αποφασίσω πως θα προχωρήσω, αν και εγω κατι στα υπόψιν
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 15, 2018 20:09:42 GMT 2
Παίδες καλησπέρα. Καταρχήν ευχαριστούμε τους υπευθύνους για το "τρέξιμο" των διαδικασιών και εσάς για τη ψήφο σας και τα σχόλια σας. Αύριο, θα ετοιμάσω την υποδομή (σήμερα έχω αρκετές δουλειές και δεν θα προλάβω) για να ξεκινήσουμε. Τις λεπτομέρειες θα σας τις αναλύσουν καλύτερα ο Αλεξ με τον Χρήστο. Για να πάρετε μια ιδέα, δείτε το πρώτο μου σχόλιο εδώ : www.scalewheels-gr.com/thread/2467/9-forumΣίγουρα, θα φροντίσουμε να είναι όσο γίνεται πιο "ανοιχτό" το θέμα, για να μπορέσουν να συμμετάσχουν όσοι περισσότεροι γίνεται. Σας θυμίζω ότι οποιοδήποτε τύπου φορτηγό, νταλίκα, βανάκι, ανατρεπόμενο, κλούβα, κλπ μπορεί να συμμετάσχει. Τέλος, μην ανησυχείτε για το χρονικό όριο. Θα μπει πιθανότατα μέχρι το τέλος του έτους, για μην ζοριστεί κανείς. Περισσότερα αύριο βράδυ, όταν φτιάξω την υποδομή και ξεκινήσουν τα παιδιά της διαδικασίες. Καλό GB να έχουμε. Καλές συμμετοχές και να το ευχαριστηθούμε
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 16, 2018 23:22:25 GMT 2
|
|