|
Post by Diecast917k on Feb 7, 2018 22:14:56 GMT 2
Καλησπερα ομαδα! Θελω τα φωτα σας για το θεμα βιτρινες για τα μοντελακια μου στην 1/18! Θελω μια βιτρινα που να μοιαζει με την παρακατω! Υπαρχει πουθενα; Ξερετε αν μπορω να την φτιαξω; Ειτε απτην αρχη ειτε εχοντας σαν βαση μια βιβλιοθηκη η ντουλαπα. Ευχαριστω!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 8, 2018 22:06:44 GMT 2
Δημήτρη για αρχή κάνε μια βόλτα σε πολυκαταστήματα τύπου IKEA, Praktiker κλπ, μπορείς να βρείς ενδιαφέροντα πράγματα σε συμφέρουσες τιμές. Εν συνεχεία πήγαινε να ρωτήσεις σε ένα ξυλουργείο, περιέγραψέ τους ακριβώς τι ζητάς (τύπος ξύλου, διαστάσεις κλπ), στην τελική μπορεί να σου έρθει και πιό οικονομικά. Βέβαια αν θέλεις φωτισμούς, πόρτες που να κλείνουν αεροστεγώς και άλλα παρόμοια έξτρα η τιμή θα ανέβει.
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 9, 2018 9:23:02 GMT 2
Δεν πολυκαταλαβαίνω γιατί να χάσεις τόσο χώρο με τα χοντρά πλαϊνά μιας βιτρίνας τέτοιου είδους... Σκέφτηκες μια βιτρίνα/ραφιέρα από πλεξιγκλάς; Με το πλεονέκτημα τής οπτικής πρόσβασης από τρεις πλευρές αντί μόνο από μπρος;
|
|
|
Post by Diecast917k on Feb 9, 2018 20:50:12 GMT 2
Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Δεν θέλω αποκλειστικά να είναι φτιαγμένη από ξύλο,ούτε να είναι ίδια με την κατασκευή που έβαλα. Θέλω απλά να μπορώ να βάζω ένα μοντέλο σε κάθε ράφι και να έχει προσανατολισμο τέτοιο ώστε να φαίνεται το πλάι του μοντέλου. Σε ικεα δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο και δεν ξέρω κατά πόσο οικονομικό θα βγει αν γίνει όλη με πλεξιγκλας.
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 9, 2018 20:57:59 GMT 2
Σου στέλνω ΠΜ σχετικά με πλεξιγκλάς.
|
|
|
Post by czt on Feb 24, 2018 2:29:15 GMT 2
Η κλασσικη του ικεα δε σε βολεύει (detolf)?
|
|
|
Post by Diecast917k on Feb 25, 2018 19:40:22 GMT 2
οχι καθολου δυστυχως. Δεν μου αρεσει και ο τροπος που πρεπει να τα βαλεις κιολας.
|
|
|
Post by czt on Feb 26, 2018 17:48:30 GMT 2
οκ απλα ειναι πιο οικονομικη χρηστικη εμενα με βολεψε
|
|