|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 6, 2018 0:02:16 GMT 2
Επειτα απο συνεννόηση με τον Αλέξη και τον Γιώργο, σας παραθέτω τα θέματα καθώς και μια σύντομη επεξήγηση τους... Οι προτάσεις συνολικά είναι τέσσερεις (4) και καθένας μας μπορεί να ψηφίσει το πολύ μέχρι δύο (2). Η λήξη της ψηφοφορίας καθορίζεται την Δευτέρα 12/02/2018 και ώρα 23:59μμ. 1) "Rallye Paris-Dakar" Οχήματα παντός τύπου που συμμετείχαν απο το 1979 μέχρι και σήμερα στον θεσμό. 2) "4X4 Lovers & Custom Μade" Οχήματα εκτός δρόμου τύπου 4X4 (Τζίπ - Αγροτικά) εκτός Αγωνιστικών. Επίσης περιλαμβάνονται μετατροπές σε λειτουργικά μέρη (λαστιχα, ζάντες, αναρτήσεις κλπ). 3) "Έλληνες Οδηγοί και Αναβάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό" Αγωνιστικά Αυτοκίνητα και Αγωνιστικές Μοτοσυκλέτες με τα οποία συμμετείχαν Έλληνες σε οιοιαδήποτε μορφή Μηχανοκίνητου σπόρ. Ελληνικά πρωταθλήματα, Ευρωπαϊκά, Παγκόσμια κ.α. 4)"Τρακτόρια με Σεντόνια" Μεγάλα βαν, φορτηγά και τράκτορες είτε τύπου show room , είτε αγωνιστικά (π.χ. unimog dakar, drag trucks, κλπ), είτε υποστηρικτικά (π.χ. transit martini ή gulf) είτε ανάλογα οχήματα με ειδικά βαψίματα (πραγματικά ή φανταστικά). Όλες οι κλίμακες γινονται δεκτές Καλό GB να έχουμε!!!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 11, 2018 0:18:46 GMT 2
Μια υπενθύμιση για την ψηφοφορία μας παίδες, όλα δείχνουν ότι ο νικητής θα κριθεί στο νήμα! Όσοι φίλοι σκέφτονται να μας τιμήσουν με την ψήφο τους καλό θα ήταν να το πράξουν, ένα 48ωρο έμεινε...
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 13, 2018 6:33:24 GMT 2
Ωραία! Απ´ ό,τι φαίνεται θα στρίψετε νόμισμα παιδιά
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 13, 2018 8:53:37 GMT 2
Τι μας εμποδίζει να τα κάνουμε και τα δύο? Αλλιώς, Χρήστο άφησε ανοιχτό το Poll άλλη μια μέρα μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα, μήπως έχουμε νικητή...
|
|
gastone
Kart Driver
Δημήτρης
|
Post by gastone on Feb 13, 2018 11:47:17 GMT 2
Καλημέρα σε όλους! Με δεδομένη τη λήξη της ψηφοφορίας και το αμφιρροπο του αποτελεσματος θα ήθελα να καταθέσω κάποιες σκέψεις περί ψηφοφορίας για τα gb απλά ως τροφή για σκέψη και συζήτηση αν όχι για το παρόν τουλάχιστον για τα επόμενα. Δε θεωρώ λοιπόν πως, τουλάχιστον όσοι ασχολούμαστε ενεργά (και ίσως συμπεριλαμβανω τον εαυτό μου καταχρηστικά αφού η συμμετοχή μου στο φόρουμ δεν είναι αδιαλειπτη) είμαστε τόσοι πολλοί που να χρειάζεται ένα αυτοματοποιημενο σύστημα καταγραφής των ψήφων. Πιστεύω πως μια φανερή ψηφοφορία με ένα σχόλιο από τον καθένα που προτίθεται να συμμετέχει στο gb θα ήταν αρκετή.Και λέω προτίθεται να συμμετέχει γιατί στο συγκεκριμένο poll τα δύο επικρατεστερα θέματα έχουν από 9 ψήφους οπότε όποιο κι από τα δύο κι αν επιλεγεί, προσωπικά δε θα περίμενα λιγότερες από 9 συμμετοχές-κατασκευές... Γιατί διαφορετικά δεν βλέπω το νόημα να ψηφίζει κάνεις για το θέμα ενός gb κάποιων άλλων επηρεάζοντας το αποτέλεσμα. Αντίθετα με την ψηφοφορία μέσω σχολίου θα μπορούσε κάποιος να πει:'για να υπάρχει πληθώρα συμμετοχών θα λάβω μέρος ο, τι κι αν επιλεγει' ή ψηφίζω το τάδε θέμα γιατί έχω ένα αφτιαχτο κιτ στο στοκ μου'... Και για να το εξατομικευσω...προσωπικα προβληματιστηκα και ψήφισα μόνο την τελευταία μέρα της ψηφοφορίας τους τρακτορες-βαν. Κι αυτό ασπαζομενος το σκεπτικό του gtziaf στο αντίστοιχο post αλλά και λόγω της έρευνας σε βιβλιογραφία κλπ που έκανε φανερό πως τα σχετικά με το dakar μοντέλα είναι λίγα, δυσευρετα και σχετικά ακριβά καθιστώντας έτσι τη συμμετοχή μου αμφίβολη (δεδομένου πως τα gb είναι για μένα όπως για αρκετούς άλλους ένα παραπλευρο project μαζί με ο,τι άλλο υπάρχει στον πάγκο μου κατά καιρούς) . Και αναφέρω τη συλλογιστικη μου αυτή απλά ως παράδειγμα αν και αισθάνομαι σαν εκλογολογος σε βραδιά εκλογών στο πάλαι ποτέ mega! Όπως κι αν έχουν τα πράγματα, ο,τι κι αν επιλεγεί (με κλήρωση, επαναληπτικη ψηφοφορία η ο,τι αλλο) καλό gb να έχουμε!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 13, 2018 15:27:49 GMT 2
Μιας και το poll δεν δυναται να ξεκλειδωσει, θα κανω ενα καινουριο με τις 2 επικτρατεστερες επιλογες, δικαιωμα μιας ψηφου με διαρκεια εως και αυριο 14/2 22:00.
Χρηστος
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 13, 2018 17:23:25 GMT 2
Μιας και το poll δεν δυναται να ξεκλειδωσει, θα κανω ενα καινουριο με τις 2 επικτρατεστερες επιλογες, δικαιωμα μιας ψηφου με διαρκεια εως και αυριο 14/2 22:00. Χρηστος Χρήστο σόου, εγώ ως διαχειριστής μπορούσα να το ξεκλειδώσω. Έπρεπε να στο πω, για να μην μπεις σε έξτρα κόπο. Όπως και να έχει, ας ψηφίσουμε στο 2ο poll για να "τρέξουμε" το θέμα. Δημήτρη, δεν είναι το πρόβλημα πως θα κάνουμε την ψηφοφορία (εξάλλου και με το poll, εγώ βλέπω ποίοι ψήφισαν ) αλλά το πως με την συμμετοχή μας, όσο είναι εφικτό, θα διατηρήσουμε την ωραία αυτή παρέα που έχουμε φτιάξει. Με πιο απλά λόγια είναι πιο σημαντική η συμμετοχή στο gb, από την ψήφο για αυτό, όπως γράφεις και εσύ. Αλλά, τέλος είναι πολύ πιο σημαντική η μια γραμμή για ενθάρρυνση στο συνάδελφο που προσπαθεί να δείξει μια δουλειά από τις 10 γραμμές με θεωρίες για το πως θα λειτουργήσει μια διαδικασία σε ένα φόρουμ. Just my two cents. Καλή ψήφο και καλή συμμετοχή
|
|
|
Post by alex78 on Feb 13, 2018 18:22:17 GMT 2
Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Με αφορμή το σχόλιο του Δημήτρη παραπάνω θα μου επιτρέψετε να πώ μια κουβέντα σχετικά με το ''ευαίσθητο'' θέμα των G.B. Το θέμα της ψηφοφορίας εφαρμόστηκε νομίζω με επιτυχία σε όλα τα προηγούμενα gb μας με το σκεπτικό να δίνεται η επιλογή των εναλλακτικών προτάσεων σε όλους τους υποψήφιους συμμετέχοντες. Με την κίνηση αυτή εκτός του πρακτικού αλλά και δημοκρατικού του όλου πράγματος, αν μη τι άλλο δείχνει οτι ''σέβεσαι'' και υπολογίζεις τους συνμοντελιστές σου. Όσον αφορά το θέμα των ψήφων δυστυχώς είναι μια νοοτροπία που παρατηρείται απο αρκετούς, όχι μόνο στην κοινότητα μας αλλά και σε πολλά φόρα ανα τον κόσμο. Να δηλώνει δηλαδή κάποιος αυμμετοχή και μετά συνειδητά να μην εμφανίζεται στο κατασκευαστικό αλλά με την ψήφο του να έχει ''επηρεάσει'' καταστάσεις. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν εκτός των άλλων συζήτηθηκε στην πίτα τις προάλλες που είχαμε τον χρόνο παρουσία (σχεδόν) όλων το θέμα και να καταγράφτηκαν προτάσεις και επιχειρήματα, αλλά σίγουρα θα ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία. Όπως και να έχει εποικοδομητικές οι απόψεις και τα σχόλια όλων, προχωράμε σταθερά με στόχο την βελτίωση όπου αυτό είναι εφικτό. Πάμε να ψηφίσουμε συνειδητά με απώτερο σκοπό να μοντελάρουμε ευχάριστα και να περάσουμε καλά που στο φινάλε είναι και η ουσία!
|
|
|
Post by iliasbass on Feb 16, 2018 23:32:29 GMT 2
Να πω και εγώ από την πλευρά μου (αφού πιο πολύ απολαμβάνω τις κατασκευές σάς περισσότερο από το να έφτιαχνα εγώ) ότι ψήφισα με σκοπό τι θα ήθελα να δω από την μεριά σας σαν κατασκευές και όχι σαν τι θα ήθελα να φτιάξω....
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 17, 2018 8:15:21 GMT 2
Να πω και εγώ από την πλευρά μου (αφού πιο πολύ απολαμβάνω τις κατασκευές σάς περισσότερο από το να έφτιαχνα εγώ) ότι ψήφισα με σκοπό τι θα ήθελα να δω από την μεριά σας σαν κατασκευές και όχι σαν τι θα ήθελα να φτιάξω.... επηρρεάζοντας έτσι το αποτέλεσμα... σκεψου οτι κάποιοι δεν έχουν κιτ φορτηγων στο στοκ τους και η θα απέχουν από το gb η θα ξοδέψουν τουλάχιστον 50€ για να μπορέσουν να συμμετάσχουν. Δεν είναι και πολύ λογικο θεωρώ να ψηφίζεις χωρις να πρόκειται να φτιάξεις τίποτα.
|
|
|
Post by iliasbass on Feb 18, 2018 10:08:35 GMT 2
ok, δεν θα ξαναγινει....
|
|