|
Post by skydiver on Jan 3, 2016 11:17:11 GMT 2
Καλημέρα σύντροφοι και καλή χρονιά με υγεία. Το πρώτο ποστάρισμα της χρονιάς για εμένα.Λοιπόν WOLF WR1 της tamiya. Πολύ παλιό μοντέλο, στο πλαστικό έγραφε 1978,χοντρό πλαστικό και πολύ τρίψιμο,μα πολύ τρίψιμο,εξαιρετική εφαρμογή όμως. Η tamiya έκανε μια επανέκδοση πριν από χρόνια (4-5 αν θυμάμαι καλά) με δύο καλά στοιχεία. Πρώτον χαλκομανίες cartograf και δεύτερον ένα μικρό σετάκι με pe,που περιλαμβάνει αρκετά καλά και σημαντικά κομμάτια. Όπως σήτες για το εμπρός και τα πίσω ψυγεία, πόρπες,το μεταλλικό τελείωμα στην πίσω πτέρυγα, ασφάλειες,τάπες για το δοχείο λαδιού και για το δοχείο νερού και τις σήτες για τα air funnels. Τώρα πάμε και στο χρώμα,η tamiya πρότεινε το midnight blue,δυστυχώς δεν το έχω,έτσι λοιπόν από δική μου επιλογή χρησιμοποίησα το Νο 15 της humbrol. Δεν ξέρω αν ταιριάζει,αλλά δεν είχα την όρεξη και το χρόνο να το βρω.  
|
|
|
Post by manos13 on Jan 4, 2016 0:31:36 GMT 2
Πολύ όμορφο George. Καλή Χρονιά.
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 4, 2016 10:26:57 GMT 2
Γιώργο πολύ ωραία η Wolf. Αγαπημένο μονοθέσιο! Το χρώμα ταιριάζει αρκετά καλά. Αν χρειάζεσαι ένα χρώμα, ρώτα στο φόρουμ όλο και κάποιος θα το έχει. Γι αυτό έχουμε την κοινότητα μας, για να αλληλοβοηθιόμαστε. Να περιμένουμε και ένα wip ; Καλή χρονιά
|
|
|
Post by jvolume on Jan 14, 2016 16:16:59 GMT 2
Πολύ όμορφη δουλειά. Το χρώμα φαινεται μια χαρά.
Καλό απόγευμα Γιάννης
|
|
|
Post by skydiver on Jan 17, 2016 10:56:47 GMT 2
|
|