|
Post by skydiver on Nov 16, 2015 14:03:44 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 16, 2015 18:33:43 GMT 2
Πολύ ωραία εκτέλεση Γιώργο. Θέλω να δοκιμάσω κι εγώ ένα full carbon livery κάποια στιγμή. Τώρα όσο αφορά την πραγματικότητα, πολλές φορές εμφανίζονται F1 σε δοκιμές (τεστ) με γυμνό καρμπόν αντί τα επίσημα χρώματα. Αλλά εκεί οι χαλκομανίες που μπαίνουν είναι πολύ λιγότερες. Π.χ. σίγουρα δεν θα έβαζα τα νούμερα, το όνομα του συμπαθή Ρικάρντο (patrese) και πιθανόν τα μπλέ πάνω από το Renault, αλλά αυτό είναι δική μού αισθητική προσέγγιση. Η εκτέλεση σου είναι άψογη, οπότε παραθέτω κάποια στοιχεία, επ' ευκαιρίας. Κι αν θέλεις να του κάνεις και αδέλφάκι , ορίστε η πραγματική, πάλι από τεστ χωρίς τα κίτρινα, με τον Mansell στο τιμόνι... Μπράβο και πάλι
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 16, 2015 18:34:49 GMT 2
Εντυπωσιακο αποτελεσμα!!! Πολυ ομορη κατασκευη
|
|
|
Post by skydiver on Nov 16, 2015 20:28:09 GMT 2
Πολύ ωραία εκτέλεση Γιώργο. Θέλω να δοκιμάσω κι εγώ ένα full carbon livery κάποια στιγμή. Τώρα όσο αφορά την πραγματικότητα, πολλές φορές εμφανίζονται F1 σε δοκιμές (τεστ) με γυμνό καρμπόν αντί τα επίσημα χρώματα. Αλλά εκεί οι χαλκομανίες που μπαίνουν είναι πολύ λιγότερες. Π.χ. σίγουρα δεν θα έβαζα τα νούμερα, το όνομα του συμπαθή Ρικάρντο (patrese) και πιθανόν τα μπλέ πάνω από το Renault, αλλά αυτό είναι δική μού αισθητική προσέγγιση. Η εκτέλεση σου είναι άψογη, οπότε παραθέτω κάποια στοιχεία, επ' ευκαιρίας. Κι αν θέλεις να του κάνεις και αδέλφάκι , ορίστε η πραγματική, πάλι από τεστ χωρίς τα κίτρινα, με τον Mansell στο τιμόνι... Μπράβο και πάλι Γιώργο,έχεις δίκιο για αυτά που λες και σαφώς έτσι είναι με τα τεστ,άλλα μου άρεσε η ιδέα να τα βάλω. Σε ευχαριστώ όμως.
|
|
|
Post by skydiver on Nov 16, 2015 20:28:42 GMT 2
Εντυπωσιακο αποτελεσμα!!! Πολυ ομορη κατασκευη
|
|
|
Post by alex78 on Nov 16, 2015 20:47:49 GMT 2
Γιώργο συνεχίζεις να μας εκπλήσσεις ευχάριστα φίλε μου, πολύ όμορφο. Διακρίνω και ποικιλία θεματολογίας...
|
|
|
Post by skydiver on Nov 16, 2015 20:52:54 GMT 2
Γιώργο συνεχίζεις να μας εκπλήσσεις ευχάριστα φίλε μου, πολύ όμορφο. Διακρίνω και ποικιλία θεματολογίας... Προσπαθώ alex,προσπαθώ. Σε ευχαριστώ.
|
|
|
Post by manos13 on Nov 18, 2015 21:36:23 GMT 2
Εγραψες παλι!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by Sakis on Nov 18, 2015 23:34:05 GMT 2
Ψαγμένη απόδοση του θέματος που μου αρέσει πολύ! Βέβαια δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός μιας και όπου βλέπω carbon κάτι παθαίνω γιατρέ μου...
|
|
|
Post by skydiver on Nov 19, 2015 12:34:23 GMT 2
Ψαγμένη απόδοση του θέματος που μου αρέσει πολύ! Βέβαια δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός μιας και όπου βλέπω carbon κάτι παθαίνω γιατρέ μου... Γιατί γιατρέ μου παθαίνεις κάτι με το carbon?
|
|
|
Post by skydiver on Nov 19, 2015 13:24:23 GMT 2
Εγραψες παλι!!!!!!!!!! Ναι, αλλά δεν βλέπω κάτι δικό σου.
|
|
|
Post by Sakis on Nov 19, 2015 15:41:26 GMT 2
Μέχρι και στο ψωμί για πρωινό το αλείφω! Οσονούπω θα δείξω κι εγώ...
|
|
|
Post by skydiver on Nov 19, 2015 19:01:48 GMT 2
Μέχρι και στο ψωμί για πρωινό το αλείφω! Οσονούπω θα δείξω κι εγώ... Δεν λέω, καλό το αποτέλεσμα,αλλά φασαρία και κόπος. Περιμένουμε.
|
|