|
Post by Βαγγέλης on Sept 30, 2015 18:50:07 GMT 2
|
|
|
Post by Βαγγέλης on Dec 27, 2015 11:30:33 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 28, 2015 10:14:19 GMT 2
Ωραίο Βαγγέλη. Τη στεφάνη του του τιμονιού κάν' την με ένα μαύρο ματ ή κάποιο αντίστοιχο rubber για να δείξει πιο αληθοφανής. Καλή συνέχεια...
|
|
|
Post by Βαγγέλης on Dec 29, 2015 14:46:22 GMT 2
Γιώργο σε ευχαριστώ που σου αρέσειΗν στεφάνη του τιμονιού ειναι μαύρη.
|
|
|
Post by Βαγγέλης on Jan 11, 2016 20:36:40 GMT 2
Συνέχεια με το πέρας του 95% των εργασιών: - Συναρμολογήθηκε η καμπίνα - Τοποθετήθηκε ο κινητήρας - Μπήκαν οι χαλκομανίες - Βάφτηκαν ορισμένες λεπτομέρειες - Τοποθετήθηκαν τα ελαστικά Μένουν να τοποθετηθούν οι καθρέπτες,το συστημα με τα καλώδια.Στα φώτα εμπρός χάθηκαν τα κομμάτια που ειναι η βάση τους.Αν μπορέσω να τα φτιάξω με φύλλο πλαστικού αλλιως θα μεινει ετσι. Ακολουθούν photos
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 11, 2016 20:50:39 GMT 2
Ωραίο Βαγγέλη, το πιο καλοφτιαγμένο, νομίζω, από αυτά που μας έχεις δείξει. Δώσε λίγο περισσότερη προσοχή στα τζάμια και είσαι σούπερ
|
|
|
Post by nektarios on Jan 12, 2016 20:45:25 GMT 2
Εντυπωσιακό όχημα, με επιτυχημένη χρωματική επιλογή και πολύ απαιτητικές χαλκομανίες! Για τα φώτα, νομίζω οτι αξίζει τον κόπο να το παλέψεις! Για τα κομμάτια που σου λείπουν, έκανα μια έρευνα στο spare box μου και βρήκα αυτά: Αν σου είναι χρήσιμα, στείλε μου τη διεύθυνσή σου με ΡΜ, και θα σου τα στείλω άμεσα ταχυδρομικά! Καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 14, 2016 12:44:43 GMT 2
Βαγγέλη όμορφη δουλειά!
Μπράβο!
|
|
|
Post by jvolume on Jan 14, 2016 16:05:21 GMT 2
Μια χαρά φαίνεται. Και έτσι να μείνει είσαι ΟΚ.
καλό απόγευμα Γιάννης
|
|
|
Post by Βαγγέλης on Jan 14, 2016 20:15:08 GMT 2
Ευχαρσιτώ όλα τα παιδιά για τα καλά σας λόγια.Νεκτάριε σε ευχαριστω για τα κομμάτια αλλά προσπάθησα και τα έφτιαξα με φύλλο πλαστικού.Γιώργο με τα διαφανή κομμάτια εχω ενα θέμα πιστεύω στο επόμενο μοντέλο να το διορθώσω. Εγιναν κάποιες τελευταίες εργασίες: - Βάφτηκαν με πορτοκαλί τα φώτα στην οροφή - Φτιάχτηκε η κεραία για το Rdio cb στον καθρέπτη. - Τοποθετήθηκαν φλας στους καθρέπτες. - Εγιναν με φύλλο πλαστικού οι βάσεις για τα μπροστινά φώτα (πιστεύω να αρέσουν). - Εγινε wash με μαύρο λάδι ζωγραφικής και οπου χρειαζόταν pin wash. - πλυθηκε όλο το οχημα με αφρο για να φύγουν οι σκονες. - Ψεκάστηκε με ακρυλικό βερνίκι. Δεν ηθελα να το λερώσω αλλο γιατι θέλω να γυαλίζει. Ακοκλουθούν photos: και κάποιες από αληθινα peterbilt.Ετσι για να πάρετε μια γεύση. Αναμένω τα σχόλια σας-προτάσεις-ιδέες.Καλό βράδυ.
Συγνώμη γαι τις φωτογραφίες ενω στον υπολογιστη ηταν ορθιες εδω βγήκαν στο πλάι.
|
|
|
Post by nektarios on Jan 15, 2016 19:06:26 GMT 2
Με τις τελευταίες "πινελιές" (κυριολεκτικά και μεταφορικά!) έδειξε πολύ καλύτερο! Οι δε βάσεις των φώτων είναι σούπερ!
|
|
|
Post by Βαγγέλης on Jan 16, 2016 12:39:41 GMT 2
|
|