|
Post by gtziaf on Sept 6, 2015 9:21:40 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Sept 9, 2015 5:08:59 GMT 2
Πολύ ενδιαφέρον κίτ, ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει η αγωνιστική της έκδοση ''Martini''?
Γιώργο για πές πρώτες εντυπώσεις?
Προσωπικά με χάλασαν τα ''ψεύτικα'' χρώμια, τα τζάμια που έχουν περισσεύματα παντού περιμετρικά (βάλτε και καμιά μάσκα...) κατα τ'άλλα φαίνεται εκ'πρώτης όψεως ένα ποιοτικό κίτ με αρκετά πλούσια λεπτομέρεια.
|
|
|
Post by rawshooter on Sept 9, 2015 12:31:56 GMT 2
Ferrar-οφέρνει ή μου φαίνεται;;;
|
|
|
Post by jvolume on Sept 9, 2015 12:32:02 GMT 2
Πολύ καλά τα νέα από την Revell. Το κιτ φαίνεται (για μένα) αρκετά καλύτερο από το αναμενόμενο. Οι γνωστοί θόλοι της Revell εμφανίζονται και εδώ αλλά δίνεται φούλ κινητήρας χωρίς όμως να ανοίγει όλο το πίσω καπώ. Ύποπτα σημεία οι προφυλακτήρες που οι οδηγίες τους δίνουν να κουμπώνουν στο αμάξωμα μετά το ταίριασμα σασί-αμαξώματος. Φρένα κατώ του μετρίου και λάστιχα όχι κακά, αλλά μακριά απο τον ανταγωνισμό και.....αυτο το μπροστινό φλας χάθηκε να το φτιάξουν σε διάφανο? Ωραίο κιτ με τιμή λογικά απο 25 εως 30 ευρώ αλλά στάνταρ χρειάζεται βελτιωτικό εκτός και αν η big T κάνει το θαύμα της....
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 9, 2015 17:04:36 GMT 2
Αλεξ, θα συμφωνήσω με τον Γιάννη, ως μια πρώτη εντύπωση... Σίγουρα καλύτερο από ότι αναμενόταν και σε τίμια τιμή. Θετικό οι ζάντες σε ένα κομμάτι, αλλά τα λάστιχα μέτρια (πολύ υψηλό προφίλ για hypercar και χωρίς ανάγλυφα λογότυπα) και τα φρένα κακά (χαλκομανίες για τις τρύπες? ) Για τα χρώμια που λες, είναι για αποχρωμιώση έτσι ή αλλιώς, οπότε μικρό το κακό. Το εσωτερικό δείχνει πολύ καλό με ξεχωριστά π.χ. υποβραχιόνια, για ευκολότερο βάψιμο. Μου άρεσε επίσης, η εσωτερική επένδυση στο παρμπρίζ, που δεν δίνουν οι γιαπωνέζοι στα κιτ τους και τα καθίσματα. Το αμάξωμα, αν δε το πάρω στα χέρια μου δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά δείχνει σωστό σαν σχήμα. Θέλει όμως, δοκιμές αν μπορούν να κολληθούν οι προφυλακτήρες και να κουμπώνει το σασί μετά. Τα πλαϊνά φλας, που λέει ο Τζον (καλό μάτι φίλε ), κόβονται εύκολα για να αντικατασταθούν με χοντρή ζελατίνα. Και πάμε στο πιο τρίκυ, σημείο του κιτ, την πίσω σήτα, που καλύπτει όλον τον χώρο του κινητήρα. Η Revell το δίνει σε τζάμι, με χαλκομανία από πάνω για μοιάζει με σήτα. Όχι, κακή λύση, αλλά μακρυά από την πραγματικότητα. Τώρα να το φτιάξει κάποιος, μου φαίνεται έως αδύνατο οπότε περιμένουμε να δούμε τι θα βγάλουν οι βελτιωτές Η μαρτίνι αναμένεται σύντομα, επίσης... Σαν συμπέρασμά, σίγουρα θέλει λίγο περισσότερη δουλειά από ένα μέσο κιτ, Λόγω δυσκολίας και πολυπλοκότητας του ίδιου αυτοκινήτου αλλά με λίγο προσοχή, αλλά λάστιχα και φρένα κι ένα καλό βελτιωτικό πιστεύω ότι μπορεί να δώσει ένα υπέροχο μοντέλο. Και ας μην είναι τόσο λεπτό και φίνο το πλαστικό της, σε σχέση με τα Γιαπωνέζικα...
|
|
|
Post by alex78 on Oct 9, 2015 17:41:58 GMT 2
|
|