|
Post by Βαγγέλης on Sept 5, 2015 16:41:45 GMT 2
|
|
|
Post by Βαγγέλης on Sept 5, 2015 18:03:56 GMT 2
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΠρώτη φορά κατασκευάζω τράκτορα με ρυμουλκούμενο και δεν γνωρίζω πολλά.Θα ηθελα αν εχει κάποιος εχτρα πληροφορίες η ιντερνετ σαιτ με walkaround-photos-κατασκευή του εν λόγω τράκτορα. Επίσης επειδη δε μου αρέσει να κατασκευάζω από το κουτί αλλά να βάζω προσθήκες δικές μου θα ηθελα να γράψετε προσθήκες φορτηγών γιατι έψαξα και δεν βρήκα.Βρήκα μόνο μια κατασκευή ενός φίλου.Παραθέτω το Link oro.miniruedas.com/viewtopic.php?f=6&t=3043
|
|
|
Post by nektarios on Sept 6, 2015 20:26:08 GMT 2
Βαγγέλη, καλώς ήρθες στην παρέα του ScW! Χαίρομαι που θα συμμετάσχεις με w.i.p. φορτηγού, και μάλιστα τόσο εντυπωσιακού! Σκέφτεσαι να το φτιάξεις με τον συγκεκριμένο χρωματισμό και διάκοσμο, ή θα αυτοσχεδιάσεις; Και, αν φτιάξεις το show truck της Sinalco, και αφού έχεις όρεξη για σκρατσιές, μήπως να το έφτιαχνες "ανοιχτό", όπως δείχνει η φωτό του πρώτου link; Για εξαρτήματα φορτηγών, αν και έχω ψιλοασχοληθεί με το θέμα, δεν ξέρω πολλά πράγματα, εκτός από τα 3 κλασικά σετ αξεσουάρ της Italeri (κωδικοί 720, 764 και 3854), που είναι αυτά: ...αλλά δεν νομίζω να σε βοηθήσουν ιδιαίτερα. Πολύ πιο χρήσιμη όμως μπορεί να σου φανεί αυτή η διεύθυνση: www.modelmakershop.com/modelmakershop/index.php?XTCsid=7tt36kub3nkk3lhnr9ijcineh6 Πρόκειται για μοντελιστικό κατάστημα από την Αυστρία, εξειδικευμένο στα φορτηγά, που έχει πάμπολα αξεσουάρ για κάθε είδος φορτηγού και για κάθε είδους προσθήκη ή μετατροπή που μπορείς να φανταστείς! Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο. Καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσεις! Θα το παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον!
|
|
|
Post by Βαγγέλης on Sept 6, 2015 23:57:25 GMT 2
Νεκτάριε με βοηθησες αρκετα και σε ευχαριστώ.Αλλά θέλω να φτιάξω μετατροπές χωρίς να αγοράσω πράγματα.Χρήματα δεν υπάρχουν.Θέλω να φτιάξω με φυλλο πλαστικού-συρμα -καλώδια στο μέτρο που μπορώ(διότι θεωρώ τον ευατό μου μέτριο μοντελιστή). Attachments:
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 14, 2015 12:25:57 GMT 2
Βαγγέλη μετά θα χρειαστείς και garage για να βάλεις το μοντέλο!
Πολλά υποσχόμενο κιτ, σίγουρα θα έχει και κάποια θεματάκια, αλλά πιστεύω το τελικό αποτέλεσμα θα είναι χορταστικότατο!
Καλή αρχή!
|
|
|
Post by Βαγγέλης on Sept 21, 2015 11:57:23 GMT 2
Aλέξανδρε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Γκαράζ δεν ξέρω αλλά αποθήκη 3Χ3 σίγουρα.Το εφτιαξαν κάποιοι ξένοι και το εκαναν τούμπανο.Εγω είμαι αρκετές σκάλες παρακάτω. OΠΟΤΕ Η ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΛΌ Η ΘΑ ΠΕΤΆΞΕΙ ΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ DRONE.
|
|
|
Post by Βαγγέλης on Sept 21, 2015 12:00:47 GMT 2
Καλημέρα Μηπως γνωρίζει κανείς μαγαζιά με αξεσουάρ σε αυτοκίνητα-φορτηγά(φθηνά)?αν και με τέτοια φτώχεια που μας δέρνει δεν το βλέπω αλλά ας τα εχουμε να τα καμαρώνουμε. τα σέβη μου
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 12, 2015 23:08:54 GMT 2
Ιντερνετικά μαγαζιά υπάρχουν για φορτηγα Βαγγέλη...για το θέμα φθήνα...αμφιβάλλω!
|
|
|
Post by Βαγγέλης on Oct 16, 2015 8:54:57 GMT 2
Συμφωνώ Αλέξανδρε.Θα πρέπει να ζητήσω συγνώμη αλλά το συγκεκριμένο Project θα πάει λίγο πίσω.
|
|