|
Post by skydiver on Jul 31, 2015 11:46:42 GMT 2
|
|
|
Post by skydiver on Jul 31, 2015 11:54:09 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 31, 2015 19:20:40 GMT 2
Πανέμορφο, από τα αγαπημένα μου θέματα! Αν έκανα κάτι ακόμη, ίσως έβαζα τα μπουζοκαλώδια, που φαίνονται στο πάνω μέρος του κινητήρα. Με έψησες πάντως, θα την ξεκινήσω κι εγώ κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη μοντελιστική σεζόν (Σεπτέμβρη-Ιούνη )
|
|
|
Post by alex78 on Jul 31, 2015 22:35:23 GMT 2
Γιώργο παρατηρώ με χαρά οτι για 2η συνεχόμενη Παρασκευή μας παρουσιάζεις δουλειά σου, μακάρι να το ''καθιερώσεις'' φίλε μου! Πολύ προσεγμένη κατασκευή με προσοχή στη λεπτομέρεια. Αν μου επιτρέπεις μια ερώτηση μόνο γιατί έχω κάποιους ενδοιασμούς, υφίσταται ή όχι μαύρο λάστιχο περιμετρικά των πλαινών τζάμιών ή είναι ανάλογα με τις εκδόσεις που κυκλοφόρησαν κατα καιρούς? Πάντως είσαι ήρωας που καταφέρνεις να μοντελάρεις με αυτήν την ζέστη, να τα λέμε και αυτά....
|
|
|
Post by skydiver on Aug 1, 2015 9:41:03 GMT 2
Καλημέρα σας κύριοι,και σας ευχαριστώ. Κατ" αρχάς να ξεκινήσω με τον συνονόματο,Γιώργο το κιτ σαφώς και σηκώνει βελτίωση, και ειδικά στο χώρο του κινητήρα.Για κάποιο λόγο όμως,με κινητήρες δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου,με αποτέλεσμα να μην έχω έστω και μικρή εμπειρία. Πάντως για εσένα θα έλεγα να έκανες το νέο κιτ της LANCIA της MODEL FACTORY HIRO στην 1/12. Έχω δει ότι κάνεις αρκετά σε ρητίνη,για σκέψου το λίγο,μαζί με το κόστος φυσικά.Τώρα Αλέξη, για την Παρασκευή είναι εντελώς τυχαίο,και επίσης όντως δεν υφίσταται μαύρο λάστιχο στα πλαϊνά παράθυρα.Και για το τέλος, στέλνω τις φωτό σε ¨δόσεις¨, γιατί δυστυχώς έχω χαμηλή ταχύτητα στο upload και δεν μπορεί να σηκώσει ένα μεγάλο αρχείο 10-12 φωτό μαζί. Thanks.
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 3, 2015 10:48:55 GMT 2
Καλημέρα σας κύριοι,και σας ευχαριστώ. Κατ" αρχάς να ξεκινήσω με τον συνονόματο,Γιώργο το κιτ σαφώς και σηκώνει βελτίωση, και ειδικά στο χώρο του κινητήρα.Για κάποιο λόγο όμως,με κινητήρες δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου,με αποτέλεσμα να μην έχω έστω και μικρή εμπειρία. Πάντως για εσένα θα έλεγα να έκανες το νέο κιτ της LANCIA της MODEL FACTORY HIRO στην 1/12. Έχω δει ότι κάνεις αρκετά σε ρητίνη,για σκέψου το λίγο,μαζί με το κόστος φυσικά.Τώρα Αλέξη, για την Παρασκευή είναι εντελώς τυχαίο,και επίσης όντως δεν υφίσταται μαύρο λάστιχο στα πλαϊνά παράθυρα.Και για το τέλος, στέλνω τις φωτό σε ¨δόσεις¨, γιατί δυστυχώς έχω χαμηλή ταχύτητα στο upload και δεν μπορεί να σηκώσει ένα μεγάλο αρχείο 10-12 φωτό μαζί. Thanks. Γιώργη καλημέρα. Σίγουρα το MFH θα είναι πολύ καλό αλλά η τιμή του στα 600 € θα είναι απαγορευτική. Δεν μπορώ να διαθέσω τόσα χρήματα για κιτ, ιδίως με την παρούσα κατάσταση. Είναι αλήθεια ότι τα Multimedia κιτ είναι μεγάλο ναρκωτικό και είναι εύκολο να κολλήσεις με αυτά (ακόμη ψάχνω τον λόγο , ίσως η αυξημένη πρόκληση λόγω δυσκολιών στην κατασκευή). Οπότε θα προσπαθήσω να ευχαριστηθώ το πλαστικό της Hase. Θα το δείτε, σχετικά, σύντομα ελπίζω
|
|
|
Post by skydiver on Aug 3, 2015 11:07:55 GMT 2
Καλημέρα και από εμένα. Παρακολουθώντας την 360 modena που κάνεις ήδη, είμαι σίγουρος ότι για τη lancia θα κάνεις και το κάτι παραπάνω. Αναμένω με αγωνία.
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 21, 2015 19:20:17 GMT 2
Πανέμορφη κατασκευή, μου έφτιαξες το απόγευμα!!! Να είσαι καλά και να έχεις καλές κατασκευές. Απόστολος
|
|