|
Post by skydiver on Jul 15, 2015 19:05:49 GMT 2
Κύριοι. Μετά από προτροπή του διαχειριστή του site-forum, κατά κόσμον GTZIAF,και μετά από πολύωρες συσκέψεις με τον δεύτερό μου εαυτό, αποφάσισα να γίνω μέλος του forum. Είναι άλλωστε η πρώτη φορά και το μοναδικό site που γίνομαι μέλος, στα τόσα χρόνια της μοντελιστικής πορείας (και είναι πολλά). Είχα πάντα μία άρνηση για αυτού του είδους τις "κοινότητες¨ οι λόγοι πολλοί. Το όνομα μου είναι Γιώργος Σκυλογιάννης (δεν έχω να κρύψω και τίποτα) και αυτό το λέω για να με γνωρίζουν τα υπάρχοντα μέλη ποιός είμαι με αυτό το nickname. Mας συνδέει μακροχρόνια φιλία. Τέλος πάντων. το μέλλον θα δείξει πως θα εξελιχθεί αυτή η ¨συμβίωση". Λοιπόν ξεκινάμε με πληροφορίες για το παρακάτω κιτ. Κιτ. ΤΑΜΙΥΑ. Σετ βελτίωσης. PHOTOETCHD-SCALEMOTORSPORT. Χαλκομανίες. STUDIO27 (MADE BY CARTOGRAF) εξαιρετικές. Αστάρι. MODEL MASTER λευκό. (enamel) Χρώμα λευκό INSIGNIA WHITE- MODEL MASTER (enamel) Χρώμα κίτρινο BRIGHT YELLOW - MODEL MASTER (enamel) χρώμα μαύρο BLACK CHROM TRIM - MODEL MASTER (enamel) Στα πίσω φωτιστικά χρησιμοποιήθηκαν CLEAR RED & CLEAR ORANGE της ΙPP, Κορεάτικη εταιρία τα οποία είναι καταπληκτικά, όπως επίσης και όλη η σειρά των χρωμάτων αυτών. Το θέμα των χρωμάτων είναι από μόνο τού ένα μεγάλο κεφάλαιο το οποίο θα μπορούσε να συζητηθεί.Ζώνες T2M και πόρπες HOBBYDESIGN. Επίσης η τοποθέτηση των χαλκομανιών έγινε με το βελτιωτικό της MR HOBBY (πράσινο μπουκάλι) και μόνο αυτό φτάνει. Για το τέλος ψεκάστηκε με βερνίκι της MR HOBBY 513 και περάστηκε με τις αλοιφές της TAMIYA. Το μειονέκτημα στο θέμα των φωτο είναι ότι δεν έχω κάποιο κατάλληλο χώρο να τι βγάζω καλύτερες, γι¨αυτό θα τις βλέπετε μόνο από τον πάγκο εργασίας. Εις το επανιδείν.
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 16, 2015 9:07:48 GMT 2
Γιώργο, καλωσόρισες στο φόρουμ και ευχαριστώ για τη αποδοχή της πρόκλησης. Τώρα αυτά που λες για τα μοντελιστικά φόρουμ, μάλλον και εμείς συμμεριζόμασταν την άποψη σου για αυτό έγινε πραγματικότητα το παρόν site. Θα διαπιστώσεις ότι είμαστε περισσότερο μια απλή παρέα που μοιράζεται την ίδια αγάπη για το χόμπι και προσπαθεί να διαδώσει τη θεματολογία μας. Φυσικά έχουμε και τις κακές μας μέρες, αλλά αυτές είναι σπάνιες και ταθ έματα λύνονται εύκολα χάρη στην καλή διάθεση των μελών. Σκοπός μας είναι άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, να διατηρούμε μια ηλεκτρονική επικοινωνία, να αλλάζουμε απόψεις, τεχνικές, να βελτιωνόμαστε, να κάνουμε ενίοτε χαβαλέ ή πιο απλά να διατηρούμε ένα επιπλέον αγχολυτικό στις δύσκολες μέρες που ζούμε. Για μένα, όπως και για τα περισσότερα παιδιά είναι αγαπημένη συνήθεια να βάζω τον καφέ μου ή το πότο μου και να παρακολουθώ τις δουλειές των φίλων μου, Ελλήνων μοντελιστών αυτοκινήτου-μοτοσυκλέτας και φορτηγού. Ελπίζω το φόρουμ τα ανταποκριθεί και για σένα σε αυτές τις προσδοκίες. Στα του μοντέλου, το αποτέλεσμα είναι σούπερ και το livery τρομερό. Σου έχω πει ξανά μου αρέσει που διαλέγεις σπάνια χρώματα-σήματα για τα μοντέλα σου. Δείχνει ότι το απολαμβάνεις. Το μειονέκτημα στο θέμα των φωτο είναι ότι δεν έχω κάποιο κατάλληλο χώρο να τι βγάζω καλύτερες, γι¨αυτό θα τις βλέπετε μόνο από τον πάγκο εργασίας. Βασικά οι περισσότεροι δεν έχουμε ειδικό χώρο Γιώργη. Εγώ βγάζω στο μπαλκόνι ένα τραπεζάκι, απογευματινές ώρες να μην είναι ντάλα ο ήλιος, και τα φωτογραφίζω είτε πάνω στο laptop (παίζει το ρόλο του καθρέπτη), είτε στο cutting matt ή σε χαρτόνι λυγισμένο σε 'Γ' με την μια πλευρά να στηρίζεται ή σε τοίχο ή σε κάποιο βιβλίο. Αν έχεις τη δυνατότητα, δοκίμασε κάτι από αυτά και εδώ είμαστε. Καλή περιήγηση και περιμένουμε τα υπόλοιπα μοντέλα σου. Ευχαριστώ και πάλι για την αποδοχή
|
|
|
Post by skydiver on Jul 16, 2015 9:59:57 GMT 2
Γιώργο, καλωσόρισες στο φόρουμ και ευχαριστώ για τη αποδοχή της πρόκλησης. Τώρα αυτά που λες για τα μοντελιστικά φόρουμ, μάλλον και εμείς συμμεριζόμασταν την άποψη σου για αυτό έγινε πραγματικότητα το παρόν site. Θα διαπιστώσεις ότι είμαστε περισσότερο μια απλή παρέα που μοιράζεται την ίδια αγάπη για το χόμπι και προσπαθεί να διαδώσει τη θεματολογία μας. Φυσικά έχουμε και τις κακές μας μέρες, αλλά αυτές είναι σπάνιες και ταθ έματα λύνονται εύκολα χάρη στην καλή διάθεση των μελών. Σκοπός μας είναι άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, να διατηρούμε μια ηλεκτρονική επικοινωνία, να αλλάζουμε απόψεις, τεχνικές, να βελτιωνόμαστε, να κάνουμε ενίοτε χαβαλέ ή πιο απλά να διατηρούμε ένα επιπλέον αγχολυτικό στις δύσκολες μέρες που ζούμε. Για μένα, όπως και για τα περισσότερα παιδιά είναι αγαπημένη συνήθεια να βάζω τον καφέ μου ή το πότο μου και να παρακολουθώ τις δουλειές των φίλων μου, Ελλήνων μοντελιστών αυτοκινήτου-μοτοσυκλέτας και φορτηγού. Ελπίζω το φόρουμ τα ανταποκριθεί και για σένα σε αυτές τις προσδοκίες. Στα του μοντέλου, το αποτέλεσμα είναι σούπερ και το livery τρομερό. Σου έχω πει ξανά μου αρέσει που διαλέγεις σπάνια χρώματα-σήματα για τα μοντέλα σου. Δείχνει ότι το απολαμβάνεις. Το μειονέκτημα στο θέμα των φωτο είναι ότι δεν έχω κάποιο κατάλληλο χώρο να τι βγάζω καλύτερες, γι¨αυτό θα τις βλέπετε μόνο από τον πάγκο εργασίας. Βασικά οι περισσότεροι δεν έχουμε ειδικό χώρο Γιώργη. Εγώ βγάζω στο μπαλκόνι ένα τραπεζάκι, απογευματινές ώρες να μην είναι ντάλα ο ήλιος, και τα φωτογραφίζω είτε πάνω στο laptop (παίζει το ρόλο του καθρέπτη), είτε στο cutting matt ή σε χαρτόνι λυγισμένο σε 'Γ' με την μια πλευρά να στηρίζεται ή σε τοίχο ή σε κάποιο βιβλίο. Αν έχεις τη δυνατότητα, δοκίμασε κάτι από αυτά και εδώ είμαστε. Καλή περιήγηση και περιμένουμε τα υπόλοιπα μοντέλα σου. Ευχαριστώ και πάλι για την αποδοχή Καλημέρα Γιώργο,και καλημέρα στην όμορφη Σαλονίκη. Έχω ζήσει εκεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα, και πέρασα μάλιστα και ένα τριήμερο το Μάιο. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα. Είμαι λίγο φειδωλός με τις κουβέντες, και με την επαφή γενικά με αυτού του είδους την επικοινωνία (είμαι και κάποιας ηλικίας) αλλά θα προσπαθήσω,εδώ ήμαστε.
|
|
|
Post by nektarios on Jul 17, 2015 7:10:26 GMT 2
Γιώργο, καλώς όρισες στην παρέα! Αυτά που έγραψε ο συνονόματός σου για το κλίμα και τη διάθεση που επικρατούν στο φόρουμ ισχύουν απόλυτα, όπως σύντομα θα το διαπιστώσεις κι εσύ. Άλλωστε, κι εγώ είμαι από εκείνους που πριν το ScW δεν συμμετείχα σε καμία ανάλογη "δραστηριότητα", και ήδη έχω συμπληρώσει τόσα χρόνια αδιάλλειπτης παρουσίας όσα και το φόρουμ! Στα της δουλειάς σου, το μοντέλο είναι πολύ περιποιημένο, με απαιτητικά χρώματα, ενώ μου άρεσε πολύ και η ιδιαίτερα αναλυτική παρουσίαση των υλικών! Αν μάλιστα έχεις και καμιά φωτό του εσωτερικού, νομίζω οτι θα άξιζε να την προσθέσεις. Με το καλό και στα επόμενα!
|
|
|
Post by skydiver on Jul 17, 2015 9:33:07 GMT 2
Γιώργο, καλώς όρισες στην παρέα! Αυτά που έγραψε ο συνονόματός σου για το κλίμα και τη διάθεση που επικρατούν στο φόρουμ ισχύουν απόλυτα, όπως σύντομα θα το διαπιστώσεις κι εσύ. Άλλωστε, κι εγώ είμαι από εκείνους που πριν το ScW δεν συμμετείχα σε καμία ανάλογη "δραστηριότητα", και ήδη έχω συμπληρώσει τόσα χρόνια αδιάλλειπτης παρουσίας όσα και το φόρουμ! Στα της δουλειάς σου, το μοντέλο είναι πολύ περιποιημένο, με απαιτητικά χρώματα, ενώ μου άρεσε πολύ και η ιδιαίτερα αναλυτική παρουσίαση των υλικών! Αν μάλιστα έχεις και καμιά φωτό του εσωτερικού, νομίζω οτι θα άξιζε να την προσθέσεις. Με το καλό και στα επόμενα!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jul 17, 2015 18:37:55 GMT 2
Καλός ήρθες στην παρέα μας. Πολύ όμορφο μοντέλο. .
|
|