|
Post by nasosampa on Dec 12, 2014 0:04:17 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο,
κορυφαίος όπως πάντα άλλωστε !!!! Μπράβο και πάλι μπράβο !!!! Κατά την ταπεινή μου γνώμη, νομίζω πως το μαύρο φόντο αναδεικνύει περισσότερο το μοντέλο. Από την άλλη βέβαια, αν από το φόντο κρίνεται η συμμετοχή του μοντέλου στο περιοδικό, μια χαρά κούκλα είναι το γαλάζιο :-) :-)....
|
|
|
Post by rous74 on Dec 12, 2014 18:57:25 GMT 2
Γιώργο προτιμώ το γαλάζιο φόντο μιας και το background δεν "κόβεται" σε κάποια σημεία όπως στο μαύρο.... Όπως και να' χει σημασία έχει τι θ'αρέσει στον Μr Mario.......
|
|
|
Post by alex78 on Dec 13, 2014 4:43:50 GMT 2
Συμφωνώ με τον Ανδρέα, το γαλάζιο φόντο πιστεύω πως αναδεικνύει καλύτερα τις λεπτομέρειες, όπως και να έχει Γιώργο συγχαρητήρια για τη διάκριση!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 16, 2014 17:00:12 GMT 2
Νάσο, Ανδρέα και Άλεξ ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Όχι δεν κρίνεται η συμμετοχή του στο περιοδικό αλλά αφού μπορούσα να διαλέξω εξώφυλλο Να είστε καλά.Πολύ χρήσιμες παρατηρήσεις. Καλές γιορτές
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 27, 2015 18:25:25 GMT 2
Το ξέρω σας τα έπρηξα με την Πιμπε, αλλά το ανεβάζω κυρίως για να ευχαριστήσω το Σάκη για την διόρθωση και βελτιστοποίηση του αγγλικού κειμένου. Σε ευχαριστώ φίλε, χωρίς τη βοήθεια σου θα πήγαινε για το Μάρτιο του '16 Ο κυρ Κοβάλσκι μας τίμησε, επιλέγοντας την PB ως εξώφυλλο για το τεύχος Μαρτίου. Άντε και στο Playboy www.modelersite.com/en/Θα γίνω κουραστικός αν σας ευχαριστήσω για όλη τη στήριξη σας στον ένα χρόνο που την παίδευα στο πάγκο μου; Χωρίς αυτή θα ξεμέναμε από βενζίνα και φυτικό καστρολ, στα μισά. Τα σέβη μου
|
|
|
Post by nektarios on Mar 1, 2015 0:12:40 GMT 2
Δεύτερη θέση στο AF, και λίγο μετά εξώφυλλο στο περιοδικό του Κοβάλσκυ... Τελικά, μάλλον πρέπει να είσαι αρκετά καλός μοντελιστής... Φίλε, απλά (και λίγα είναι!!)
|
|
|
Post by vaggouras on Mar 1, 2015 12:30:39 GMT 2
Είχα παααρα πολύ καιρό να μπώ στο forum και πραγματικά τρίβω τα μάτια μου με αυτά που βλέπω!
Οτι και να πώ είναι λίγο... !
Γιώργο, Πολλά πολλά Μπράβο για την απίστευτη κατασκευή!!!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Mar 1, 2015 20:01:34 GMT 2
Η ποιότητα της δουλειάς σου Γιώργο είναι εκπληκτική!!! Κοιτάω ξανά και ξανά τις φωτογραφίες και μου φτιάχνει η διάθεση... Πάντα τέτοια φίλε!!! Απόστολος
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 2, 2015 19:30:11 GMT 2
Νεκτάριε, Βαγγέλη και Απόστολε ευχαριστώ για το σχόλιο και τα καλά λόγια. Νεκ, δεν έχει σημασία αν είμαι ή όχι καλός μοντελιστής (που δεν το πιστεύω άλλωστε), αλλά ότι όταν κάθομαι στο πάγκο το ευχαριστιέμαι πραγματικά. Είτε βγει κάτι καλό ή κάτι μέτριο ή και αστοχία ακόμη. Βαγγέλη και Απόστολε μου φτιάξετε και εσείς, με τη σειρά σας, τη διάθεση που έμαθα, από τα ποσταρίσματα σας, ότι είστε καλά φίλοι μου. Να σας "βλέπουμε" συχνότερα. Μας έχετε λείψει
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 27, 2015 12:03:56 GMT 2
Εκπληκτικό αποτέλεσμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ότι και να σχολιάσω είναι λίγο...
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 27, 2015 18:31:01 GMT 2
Να είσαι καλά Γιώργαρε
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 29, 2018 13:20:03 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Apr 29, 2018 19:56:25 GMT 2
Γιώργο με όλο το θάρρος, μήπως ήρθε η στιγμή να επενδύσεις φωτογραφικά σε κάτι καλύτερο ώστε το αποτέλεσμα να είναι εφάμιλλο των κορυφαίων κατασκευών σου...? Δοθείσης ευκαιρίας έπιασα τον εαυτό μου να το χαζεύω ένα ολόκληρο απόγευμα και να μην το χορταίνω. Απο τις ομορφότερες και λεπτομερέστατες δουλειές σου φίλε, πραγματικά!
|
|
|
Post by gtziaf on May 1, 2018 9:08:56 GMT 2
Άλεξ, ήταν ευκαιρία να θυμηθώ την κατασκευή. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που είδα πράγματα που είχα φτιάξει (π.χ. το σύστημα του γκαζιού - διπλά στον πολλαπλασιαστή), τα οποία με γυμνό μάτι και φυσικά με τις προηγούμενες λήψεις δεν μπορούσαν να φανούν. Ευχαριστώ για το σχόλιο. Όσο για την μηχανή, έχεις απόλυτα δίκαιο. Αλλά, είναι μια διαδικασία που θέλει πολύ ψάξιμο και δεν έχω τις εξειδικευμένες γνώσεις, που απαιτούνται για να διαλέξω κάτι που κάνει για τη δουλειά που το θέλω (από ότι έχω καταλάβει ανάλογα με τον φακό, κάποιες μηχανές πλεονεκτούν στα κοντινά ή στις νυχτερινές λήψεις ή το ζουμ ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο). Μόλις ξελασκάρω λίγο, θα κάνω μια έρευνα. Αν ξέρει κάποιος το αντικείμενο, με χαρά να ακούσουμε προτάσεις. Καλό μήνα φίλε μου
|
|
|
Post by konstantinf on May 6, 2018 8:23:02 GMT 2
Θα συμφωνήσω με τον Αλέξη Γιώργο... Ένας μοντελιστής της δικής σου κλάσης χρειάζεται μια σοβαρή φωτογραφική μηχανή. Κρίνοντας από τη δική μου εμπειρία (κυρίως στην φωτογραφία, λιγότερο στον μοντελισμό ) θα πρότεινα μια μηχανή ρεφλέξ (Sony, Canon, Nikon) και δύο φακούς (ένα ζουμ γενικής χρήσης και έναν macro autofocus). Μαζί μ' αυτά ένα σταθερό τριποδάκι και ίσως (όχι απαραίτητα) ένα εξωτερικό φλας με ανακλαστήρα. Η δική μου εξάρτηση: Μια παλιά Sony α, ένα ζουμ Sony 18-70 κι ένας μάκρο Sony 2.8/30. Το φλας μου (που χρησιμοποιώ σπάνια...) είναι επίσης Sony, Ν50. Σύνολο κόστους 1-2 MFH... . Καλά ψώνια!
|
|
|
Post by gtziaf on May 14, 2018 11:18:14 GMT 2
Θα συμφωνήσω με τον Αλέξη Γιώργο... Ένας μοντελιστής της δικής σου κλάσης χρειάζεται μια σοβαρή φωτογραφική μηχανή. Κρίνοντας από τη δική μου εμπειρία (κυρίως στην φωτογραφία, λιγότερο στον μοντελισμό ) θα πρότεινα μια μηχανή ρεφλέξ (Sony, Canon, Nikon) και δύο φακούς (ένα ζουμ γενικής χρήσης και έναν macro autofocus). Μαζί μ' αυτά ένα σταθερό τριποδάκι και ίσως (όχι απαραίτητα) ένα εξωτερικό φλας με ανακλαστήρα. Η δική μου εξάρτηση: Μια παλιά Sony α, ένα ζουμ Sony 18-70 κι ένας μάκρο Sony 2.8/30. Το φλας μου (που χρησιμοποιώ σπάνια...) είναι επίσης Sony, Ν50. Σύνολο κόστους 1-2 MFH... . Καλά ψώνια! Δωδεκάρι χίρο ή 24άρι Κωνσταντίνε, πολύ πολύπλοκα μου ακούγονται όλα αυτά. Δυστυχώς ο διαθέσιμος χρόνος για φωτογράφηση είναι πολύ λίγος, οπότε δεν νομίζω να μπορέσω να ασχοληθώ ποτέ με αλλαγές φακών, ρυθμίσεις κλπ... Κάτι που να μπορεί να κάνει ζουμ, όπως οι φώτο που ανέβασα με τις ελάχιστες δυνατές ρυθμίσεις είναι αρκετό. Πάντως θα ακολουθήσω την συμβουλή σου και θα κοιτάξω σε Sony, Canon, Nikon. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου
|
|