|
Post by jvolume on Jul 13, 2014 23:54:48 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 14, 2014 9:15:26 GMT 2
Γιάννη καλή αρχή στο gb. Νομίζω θα το προλάβεις, αφού το ξεκίνημα είναι πολύ δυναμικό ΥΓ. Ζήλεψα το κιτάκι ρε συ, σε σχέση με το δικό μου χρέπι. Ολόκληρος κινητήρας, αμορτισέρ, δισκόφρενα, μετάδοση, λογική εξάτμισή κ.α. που στο δικό μου απουσιάζουν. : : Με χάλασες λίγο, αλλά τι να κάνεις. Άντε μήπως οργανωθώ, να δείξω κανα Update : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 15, 2014 14:31:55 GMT 2
Καλησπέρα Γιάννη! Πολύ ωραία επιλογή θέματος, επίσης χαίρομαι που σε βλέπω ενεργό και σ'αυτό το g.b. Το τριψιματάκι σωστή σκέψη γιατί ένα ελαφρό μπιμπίκιασμα (ειδικά στη μάσκα) φαίνεται να υπάρχει, αλλά είμαι σίγουρος οτι θα το περιποιηθείς καταλλήλως. Ένα μικρό ''θεματάκι'' για μένα (αν βέβαια δεν ξεγελιέμαι απο την φωτό) πρέπει να υφίσταται στις ζάντες που για να είμαι ειλικρινής περίμενα καλύτερο βάψιμο απο αυτό (βλέπεις μας έχεις καλομάθει τελευταία με τα άψογα βαψίματα σου.... ). Αν δεν βαριέσαι ρίξε τους ένα τσεκαρισματάκι.... Τέλος ένα γενικό σχόλιο, αυτή η Revell όταν εννοεί λάστιχα slick γιατι μας δίνει αυτές τις αηδίες...... Αναμένω τη συνέχεια με ενδιαφέρον.
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jul 15, 2014 15:01:31 GMT 2
Ρε συ την τελείωσες!!! Ωραίος ρε Γιάννη : : καλη συνέχεια
|
|