|
Post by nektarios on Jun 14, 2014 20:43:54 GMT 2
Μπράβο ρε παιδιά, ειλικρινά μπράβο σας! Όχι μόνο για την ποιότητα της δουλειάς σας, αλλά και για την όρεξή σας, που μετά από ολόκληρη μέρα, άλλος με παιδιά, άλλος με δουλειά, όλοι με διάφορες υποχρεώσεις κ.λπ., θα καθίσετε να ξενυχτίσετε για να πετύχετε το στόχο σας! :respect: Καλή συνέχεια σε όλους! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 14, 2014 21:34:40 GMT 2
Γιάννη and Νεκ : : : : Safety car και πάλι, οπότε θα ανακατευτεί η τράπουλα... Για να δούμε.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 14, 2014 22:24:57 GMT 2
Φοβερή μάχη στα GTE pro. Aston, Corvette και Ferrari μάχονται στο δευτερόλεπτο μετά από σχεδόν 8 ώρες αγώνα...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 14, 2014 23:03:35 GMT 2
Χολα! Μπραβο γκαϊζ ομορφα πραγματα! Σας ζηλευω που μοντελαρετε Εγω ακομα ειμαι μπροστα στο λαπτοπ : : Μπατ, ας ειναι καλα τα στρημινγκ στην αρχη, και το γουορκ ρεμοτλι απο τις 7 και μετα που γυρισα και δουλευω απο το σπιτι, εχω Γιουροσπορτ στο μπακγκραουντ να παιζει, και ο αγωνας παροτι δειχνουν τα πραγματα να εχουν ηρεμησει, φαινεται οτι εχει πολυ ψωμι ακομα. Καμια σχεση με την περσινη και την προπερσινη ξενερα. Το κιτ δεν το εχω ακουμπησει για ευνοητους λογους, λεω να το πιασω σε κανα δυο εβδομαδες και να κανω week build μονος μου ;D Καλη συνεχεια. Η νυχτα προβλεπεται μακρια!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 15, 2014 7:31:43 GMT 2
Δημήτρη είχε τζόγο ο αγώνας και θα συνεχίσει να έχει... Τελικά, η νύχτα πάντα κρύβει εκπλήξεις με τον Νακατζίμη να εγκαταλείπει από ηλεκτρικά και τον No2 Audi που πήρε την πρακτορεία, να παρουσιάζει μηχανικά πρόβλημα. Οπότε το τρίτο Audi του Mr Le Mans, Τοm Kristensen να οδηγεί τον αγώνα (ναι αυτό που διαλύθηκε προχτές). Αλλά, πλέον στο παιχνίδι της νίκης μπήκαν και οι Porsche... Για να δούμε Καλημέρα : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 15, 2014 8:24:26 GMT 2
και στα μοντελιστικά... Όπου κάποια στιγμή μες τη μέρα είχα ασχοληθεί με τα λάστιχα. Το σφηνωμένο , είναι από το πίσω μέρος της Spyder. Κάποια στιγμή το απόγευμα ξεκίνησα το γυάλισμα, ακολούθησαν τα τζάμια - μικρολεπτομέρειες κι όσο προχωρούσε η νύχτα, η ελεφαντίνα (κι όχι μόνο ) πάτησε στα πόδια της. Πάμε για ολοκλήρωση, ώστε να δούμε απερίσπαστοι τον τερματισμό : :
|
|
|
Post by jvolume on Jun 15, 2014 9:34:12 GMT 2
Καλημέρα Μια στεναχώρια για την ΤΟΥΟΤΑ την έχω από το πρωί που ξύπνησα και είδα ότι είχε εγκαταλείψει. Μήπως λέω, μήπως το παραμύθι ολοκληρωθεί με νίκη της Πόρσε? με εντολή άνωθεν βεβαίως, βεβαίως Στα μοντελιστικά, μετά την χθεσινή ξενέρα βρίσκομαι εδώ: καλή συνέχεια
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jun 15, 2014 10:32:01 GMT 2
Καλημέρα Μια στεναχώρια για την ΤΟΥΟΤΑ την έχω από το πρωί που ξύπνησα και είδα ότι είχε εγκαταλείψει. Μήπως λέω, μήπως το παραμύθι ολοκληρωθεί με νίκη της Πόρσε? :-Xμε εντολή άνωθεν βεβαίως, βεβαίως :-X Δεν νωμοιζω να υπαρχει τετοιο θεμα,Toyota-Porsche δεν στεκει.Να μου ελεγες Audi-Porsche ισως......#nosmileys
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 15, 2014 11:08:33 GMT 2
Μήπως λέω, μήπως το παραμύθι ολοκληρωθεί με νίκη της Πόρσε? Να μου ελεγες Audi-Porsche ισως... Το Audi-Porsche εννοεί Γιάννη, το Νο2 Audi κυνηγάει την Porsche για τη δεύτερη θέση. Νομίζω, από τον ρυθμό των πορς, ότι είναι ευχαριστημένοι με το βάθρο, οπότε πάνε φυλαγμένα. Ο Weber, κάποια στιγμή, οδηγούσε σαν ταξιτζής. Μόνο το χέρι δεν κρέμασε έξω Εξάλλου, ο Kristensen πάει για την 10η νίκη του στον αγώνα!!! Δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί εντολή για τίποτα στον κόσμο. Είναι σαν να λες στον Μαραντόνα να βάλει αυτογκόλ στην Αργεντινή για να χάσει το Παγκόσμιο κύπελλο Και την ώρα που γράφω για τη 10η νίκη, το Audi μένει ακίνητο στην πίστα!, για λίγο όμως... Back to Speed. Έχει ψωμί ακόμη : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 15, 2014 11:27:58 GMT 2
To No1 στα πιτ... Sprint μέχρι το τέλος! : : Θα αντέξει η Porsche? Αναμένεται επικό...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 15, 2014 11:28:50 GMT 2
Ναι μωρη αρρωστια!!!!!!!!!!!!!! : : : : : : ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 15, 2014 11:37:38 GMT 2
Επέστρεψε το Νο1, αλλά 4 γύρους πίσω... Αλλάχτηκε το turbo. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισε και το Νο2, ένα δίωρο πίσω... Δεν μπορεί η αρρώστια, να πάει λίγο πιο γρήγορα? Χάνει 5 δεύτερα το γύρο
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jun 15, 2014 12:03:54 GMT 2
Αυτη την φωτο την εχω βαλει απο εχθες ταπετσαρια στο laptop μου......... #nosmileys
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 15, 2014 12:18:13 GMT 2
Επέστρεψε το Νο1, αλλά 4 γύρους πίσω... Αλλάχτηκε το turbo. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισε και το Νο2, ένα δίωρο πίσω... Δεν μπορεί η αρρώστια, να πάει λίγο πιο γρήγορα? Χάνει 5 δεύτερα το γύρο Η τελευταια φορα που η αρρωστια κερδισε "ον σιρ πεης" βρισκεται καπου στα 80ς (εξκλουντινγκ κατι αλητειες το '94, και την μπανιερα της τζαγκουαρ που τη βαφτισαμε Πορσε Θα ειναι οριακο : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 15, 2014 12:21:37 GMT 2
Πολύ καλός αγώνας (με επικές μάχες και στα P2 - GTE Pro), ούτως η αλλιώς. Το χρειαζόμασταν μετά τις σούπες τα δύο τελευταία χρόνια. Πάμε για μάχη : : : :
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jun 15, 2014 12:28:50 GMT 2
Επέστρεψε το Νο1, αλλά 4 γύρους πίσω... Αλλάχτηκε το turbo. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισε και το Νο2, ένα δίωρο πίσω... Δεν μπορεί η αρρώστια, να πάει λίγο πιο γρήγορα? :P Χάνει 5 δεύτερα το γύρο :-/ Η τελευταια φορα που η αρρωστια κερδισε "ον σιρ πεης" βρισκεται καπου στα 80ς (εξκλουντινγκ κατι αλητειες το '94, και την μπανιερα της τζαγκουαρ που τη βαφτισαμε Πορσε :P :P :P Θα ειναι οριακο Λαθος ηταν το '98...... www.slot.it/immagini/Models_indice/GT/Porsche_911/CW13_911evo_album/index.html#nosmileys
|
|