gastone
Kart Driver
Δημήτρης
|
Post by gastone on Jun 16, 2014 20:24:32 GMT 2
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες,είτε τερμάτισαν(gtziaf) είτε όχι (όλοι οι υπόλοιποι; ).Εγω παραδόξως κατάφερα να φτάσω εδώ upload imagesοπότε ο τερματισμός του χρόνου είναι μάλλον δεδομένος! Ελπίζω με εξίσου συναρπαστικό κι απρόβλεπτο αγώνα με τον φετινό κι εξίσου ''δυνατό'' GB! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2014 15:50:18 GMT 2
Δημήτρη πολύ ελπιδοφόρα βάση για του χρόνου. Δείχνει πολύ προσεγμένο! Και του χρόνου : :
|
|
|
Post by nasosampa on Jun 18, 2014 11:25:53 GMT 2
Συγχαρητήρια σε όλες τις συμμετοχές !!! ’ντε και του χρόνου Με το καλό και με συμμετοχή της Ferrari στην μεγάλη κατηγορία ;D
|
|
|
Post by nasosampa on Jun 19, 2014 14:15:12 GMT 2
Καλησπέρα,
υπάρχει κάποιος που κρατάει σε αρχείο τους αγώνες του Le Mans? Ψάχνω να βρώ τον αγώνα του 2010 για να βγάλω φώτο αναφοράς για το Group Build.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 19, 2014 17:53:27 GMT 2
Νάσο, Υπάρχει στο youtube, όλος ο αγώνας (σου βάζω το part1 που θα σε οδηγήσει στα υπόλοιπα.) www.youtube.com/watch?v=m56zrikBj6UΕπίσης και Highlights: www.youtube.com/watch?v=56hnqzH6HRU&feature=kpΚάθε χρόνο χρόνο κυκλοφορούν τα official (εκτεταμένα) Highlights που μπορούν να βρεθούν σε υπηρεσίες διαμοίρασης @ρχείων Αν θες πες μου για ποιο αυτοκίνητο ενδιαφέρεσαι, πιθανόν θα έχω στο αρχείο μου υλικό, να στο στείλω...
|
|
|
Post by nasosampa on Jun 19, 2014 18:39:47 GMT 2
Γιώργο σ'ευχαριστώ πολύ,
για το Ford GT Matech LMGT1 λέω. Έτσι και αλλιώς δεν βλέπω να το θέλει κάποιος, δεν έχω και άλλο αμερικάνικο στο στοκ μου, οπότε λέω να το πιάσω.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 19, 2014 21:20:11 GMT 2
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jun 19, 2014 21:26:26 GMT 2
Συγχαρητηρια παιδες!!! Και του χρονου! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 20, 2014 8:01:14 GMT 2
Ευχαριστούμε Βαγγέλη. Και του χρόνου φίλε μου. Να ευελπιστούμε και σε δική σου συμμετοχή? : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 20, 2014 16:43:19 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Αρχικά να πώ συγχαρητήρια στον gtziaf για τον τερματισμό, οι υπόλοιποι για κλάματα ήμασταν ;D ;D Εξαιρετικές οι φεράρες, και σε τόσο σύντομο διάστημα... Προσωπικά έχασα το ενδιαφέρον για το κιτ καθώς ετοιμαζόμουν για ταξίδι, την περασμένη τρίτη. Μέχρι τότε είχα προχωρήσει και φτάσει σε ένα ικανοποιητικό σημείο, απο όπου και έπρεπε να συνεχίσω με μικροδιορθώσεις και τοπικά ψεκάσματα. Επίσης προσπάθησα να βάλω τα dry transfers στα λάστιχα αλλά αρνούνταν πεισματικά να ξεκολλήσουν από το χαρτί. Δημήτρη (gastone) σε παρακαλώ πες μου αν μπόρεσες να κάνεις κάτι με αυτά. Τέλος, ψέκασα το χρώμα και το βερνίκι στα κέντρα από τις ζάντες. Παρακάτω φαίνεται το σημείο στο οποίο είχα φτάσει: Σε κάποια φάση (μάλλον του χρόνου στο λε μαν πάλι ) θα τελειώσει αλλά μέχρι τότε θα δείξει. Ο αγώνας δυστυχώς με ξενέρωσε πολύ με τα audi Να κάνουν "βόλτα" τις τελευταίες (αρκετές) ώρες. Άντε και του χρόνου παιδιά. Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by alex78 on Jun 21, 2014 16:38:34 GMT 2
Αγάπιε πολύ καλά ως εδώ φίλε! Για πές λίγο τη διαδικασία των καθισμάτων και το χρώμα των ζαντών..... : :
|
|
dean
Kart Driver
Racing for ever!
|
Post by dean on Jun 22, 2014 12:18:55 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Jun 23, 2014 9:45:16 GMT 2
Δημήτρη, Αγάπιε και Δημήτρη, συγχαρητήρια για τις εργασίες σας! : : : : Και πιο πολύ για την ολοκλήρωση του GT40! (από το οποίο μού έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η απίστευτη εφαρμογή του πίσω "πενταριού"!) Αγάπιε, μου άρεσαν πολύ οι "φθαρμένες" δισκόπλακες! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 23, 2014 18:08:49 GMT 2
Δύο μέρες έλειψα και με την επιστροφή μου, είδα τα ευχάριστα. Δημήτρη και Αγάπιε μπράβο!!! : : Δημήτρη, μην ξεχάσεις να το ανεβάσεις στα completed του φόρουμ, με το σχετικό μήνυμα ότι προέρχεται από το LM GB. Και του χρόνου : :
|
|
gastone
Kart Driver
Δημήτρης
|
Post by gastone on Jun 23, 2014 19:27:45 GMT 2
Επίσης προσπάθησα να βάλω τα dry transfers στα λάστιχα αλλά αρνούνταν πεισματικά να ξεκολλήσουν από το χαρτί. Δημήτρη (gastone) σε παρακαλώ πες μου αν μπόρεσες να κάνεις κάτι με αυτά. Δυστυχώς δεν ασχολήθηκα καθόλου με τροχούς και λάστιχα οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω... Συνονόματε (dean) ευτυχώς χάρη σε σένα είχαμε ένα τερματισμό και από την ομάδα των ford! : :
|
|
|
Post by alex78 on Jun 23, 2014 19:51:31 GMT 2
Δημήτρη πολύ όμορφο βγήκε, μπράβο φίλε!!
|
|