|
Post by gtziaf on Apr 29, 2014 15:14:55 GMT 2
Μπράβο Νεκ. Το καλύτερο πολιτικό σου θέμα, μακράν του δεύτερου... Αυτό αρκεί : :
|
|
|
Post by alex78 on Apr 29, 2014 15:34:25 GMT 2
Αληθώς ο Κύριος φίλε Νεκτάριε! Πραγματικά τι να πρωτοαναφέρεις για αυτό το μοντέλο.... Τα χρώματα (κυρίως το λευκό) που έστρωσαν καταπληκτικά, το βερνίκι εξίσου εξαιρετικά, το wash (αν δεν απατώμαι το 1ο που επιχειρείς ) διακριτικό και πετυχημένο και γενικότερα φίλε μου μας παρουσίασες μία ακόμη εξαιρετική κατασκευή σε ένα άρτια οργανωμένο, αναλυτικό και επεξηγηματικό wip, πολλά συγχαρητήρια!!! :respect: Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Apr 29, 2014 18:00:48 GMT 2
Νεκτάριε εξαιρετικό αποτέλεσμα !
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το άκρως επιτυχημένο wash στις γραμμώσεις και το προσεγμένο συνολικά φινίρισμα !
Μπράβο φίλε !!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Apr 29, 2014 20:34:05 GMT 2
Νεκταριε φοβερη δουλεια φιλε!! Συγχαρητηρια!!!
|
|
|
Post by nektarios on Apr 30, 2014 8:26:41 GMT 2
Φίλοι μου, Γιώργο, Αλέξη, Ανδρέα και Βαγγέλη, σας ευχαριστώ πολύ για τα ένθερμα σχόλιά σας! Χαίρομαι πραγματικά που σας άρεσε, γιατί με παίδεψε αρκετά! Αλέξη, το χρώμα και το βερνίκι, αν και έστρωσαν πολύ καλά, ωστόσο έχουν τα θεματάκια τους (βλ. orange peel...), που όμως νομίζω οτι στα επόμενα μοντέλα θα καταφέρω να αποφύγω. Μιλώντας με πολύ πιο έμπειρους και πολύ πιο "ψαγμένους" από μένα μοντελιστές, το συμπέρασμα είναι οτι η 0,3 βελόνα του αερογράφου μου δεν κάνει για τέτοιου είδους βαψίματα και οτι χρειάζομαι μια 0,5 (είτε ως εναλλακτική για τον Iwata που έχω είτε ως δεύτερος αερογράφος), προμήθεια που έχει ήδη αποφασιστεί και θα γίνει άμεσα, μόλις αποφασίσω ποιά λύση θα ακολουθήσω. Όσο για το wash, είναι το δεύτερο που επιχειρώ (το πρώτο ήταν στο αγωνιστικό S-800), αλλά νομίζω οτι είναι το πρώτο πετυχημένο και ικανοποιητικά ρεαλιστικό. Να είστε όλοι καλά! : :
|
|
|
Post by nektarios on Apr 30, 2014 8:36:51 GMT 2
|
|
|
Post by jvolume on May 3, 2014 8:19:55 GMT 2
Νεκτάριε καλημέρα
Με διαφορά ότι καλύτερο έχεις παρουσιάσει στο φόρουμ μας. Πολλά συγχαρητήρια φίλε μου. Ωραία και καθαρά βαψίματα και γυαλίσματα και διακριτικό wash σε ένα χρώμα δύσκολο πολύ. Συγχαρητήρια και πάλι.
|
|
|
Post by nektarios on May 5, 2014 12:32:35 GMT 2
Φίλε Γιάννη, σε ευχαριστώ πολύ για το τόσο θετικό σχόλιο! Να είσαι καλά! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 8, 2014 17:37:07 GMT 2
Νεκτάριε πανέμορφο και πεντακάθαρο το αποτέλεσμα φίλε! Έχεις ανέβει πολλά επίπεδα και θα δούμε όμορφα μοντέλα από εσένα! : : : :
|
|
|
Post by nektarios on May 9, 2014 14:02:04 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το σχόλιο! Η αλήθεια είναι οτι το ScW αποτελεί για μένα ένα ανεκτίμητης αξίας σχολείο, τόσο για το θεματικό του αντικείμενο όσο και γενικότερα! : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 10, 2014 11:53:38 GMT 2
Καλησπέρα Νεκ,
Πολύ όμορφα όλα και ειδικά όπως είπε και ο Γιάννης για ένα πολύ δύσκολο χρώμα σαν και αυτό.
Καλή συνέχεια και στα επόμενα,
Αγάπιος
|
|
gastone
Kart Driver
Δημήτρης
|
Post by gastone on May 10, 2014 18:18:33 GMT 2
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!Ιδίως το wash πολύ διακριτικό και επιτυχημένο!
|
|
|
Post by nektarios on May 13, 2014 7:36:17 GMT 2
Φίλοι μου Αγάπιε και Δημήτρη, αν και καθυστερημένα, σας ευχαριστώ για τα θετικά σας σχόλια! Με την ευκαιρία, να ανακοινώσω σε όλους οτι το μοντέλο συμμετείχε στην έκθεση της Καβάλας που διοργανώθηκε το προηγούμενο Σ/Κ, παρέα με το "μαχητικό" "ξαδερφάκι" του, το οποίο μάλιστα κατάφερε να υποσκελίσει, λαμβάνοντας υψηλότερη διάκριση! [Κάτι ήξερε ο Admin όταν έγραφε οτι είναι καλύτερο...]. Ιδού το "περίπτερο" της Honda στην έκθεση... ;D ... και σύντομα θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ στο σχετικό thread.
|
|
dean
Kart Driver
Racing for ever!
|
Post by dean on May 13, 2014 16:21:47 GMT 2
Τα χάζεψα και από κοντά στην έκθεση.Το NSX-R έχει τέλειο γιάλισμα, ιδίως τα διάφανα κομμάτια μου έδωσαν την εντύπωση ότι ήταν γυάλινα από το τόσο γυάλισμα.
|
|
|
Post by nektarios on May 14, 2014 13:08:53 GMT 2
Φίλε Δημήτρη, σε ευχαριστώ για το σχόλιο! Χαίρομαι που σου άρεσε! Να είσαι καλά! : :
|
|
|
Post by alex78 on May 14, 2014 17:13:25 GMT 2
Νεκτάριε συγχαρητήρια για τις διακρίσεις και τα δύο ειλικρινά πανέμορφα!!! :respect: : : : :
|
|