|
Post by gtziaf on Nov 1, 2011 17:12:15 GMT 2
Ψάχνοντας τα αρχεία μου, για υλικό σχετικό με το επόμενο project μου, έπεσα σε κάποιες ψηφιακές φωτογραφίες του “all time” αγαπημένου μου μοντέλου, και αποφάσισα να σας το δείξω. Πρόκειται για την πανέμορφη, κατά την γνώμη μου, (και τεχνολογικά προηγμένη*) Ferrari 641/2 (F190) του 1990 με το νούμερο 1 και οδηγό των κ. καθηγητή Alain Prost… To kit της Tamiya στην 1/12 κατασκευάστηκε πριν 13-14 χρόνια! Ενώ οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν το 2002 ή 2003. Το μοντέλο είναι βαμμένο με ακρυλικά Gunze (νομίζω) και διατηρείτε σε αυτήν ακριβώς την κατάσταση, σε βιτρίνα στο πατρικό μου σπίτι… *Από το ‘89 ήδη, η Ferrari χρησιμοποιούσε ημιαυτόματο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων με επιλογέα αλλαγών στο τιμόνι, το όποιο τελειοποιήθηκε το ’90. Ξέρετε πολλά σπορ και όχι μόνο, αυτοκίνητα (για τα μονοθέσια δεν το συζητάμε) που να μην έχουν σήμερα σειριακό κιβώτιο? ΥΓ. Aφιέρωμένη στον φίλο μου Βαγγέλη, μια και ξέρω ότι του αρέσουν τα Γαλλάκια και η συγκεκριμένη καθοδηγούταν από γαλλικό μυαλό…. Ελπίζω να σας άρεσε…
|
|
|
Post by Sakis on Nov 4, 2011 1:00:29 GMT 2
Πριν 13-14 χρόνια ε; Μμμμμμμ...Πρέπει να έβαφα με μαρκαδόρους τετράγωνα αυτοκινητάκια στα βιβλία μου στο γυμνάσιο! Γεια χαρά "κύριε καθηγητά"!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 4, 2011 22:28:32 GMT 2
Χάσμα γενεών Θάνο... Τι να κάνουμε...
|
|