Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Sept 2, 2013 16:05:03 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 2, 2013 16:14:48 GMT 2
Σπύρο καλή επιτυχία με την κατασκευή σου. Όλα δείχνουν όμορφα και καθαρά. Τώρα για παρατηρήσεις που λες, δες λίγο το κόκκινο στα δισκόφρενα ( στις άκρες) αν και είναι μικρολεπτομέρεια. Επίσης, δεν ξέρω τι δίνει το κιτ, θα πρόσθετα τα κεφαλάρια από τις βίδες συγκράτησης τους χταποδιού της εξάτμισης, πάνω στον κινητήρα. : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Sept 2, 2013 21:26:43 GMT 2
Γιώργο ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις . Ναι στα δισκόφρενα θα το φτιάξω, αλλά για τις βίδες συγράτησης στις εξατμήσεις θα ήθελα να γίνεις πιό σαφής για να καταλάβω και να το φτιάξω.
Ευχαριστώ
Σπύρος
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 2, 2013 22:06:12 GMT 2
Ευχαρίστως Σπύρο... Δες τις ακόλουθες φωτογραφίες με τις επισημάνσεις. Πιθανόν να τα δίνει το κιτ, αλλά αν όχι είναι μια ενδιαφέρουσα, νομίζω, προσθήκη, ιδίως σε naked μοτόρια...
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Sept 3, 2013 17:03:52 GMT 2
Καλησπερα Σπυρο, πραγματι ολα δειχνουν ομορφα και καθαρα, ισως ο κινητηρας δειξει ακομα πιο ρεαλιστικος αν κανεις λιγο σκουροτερα τα κενα αναμεσα στις ψυκτρες των κυλινδροκεφαλων. Το μπλοκ των κυλινδρων δεν θα το κανεις κοκκινο οπως φαινεται στο κουτι?
Καλη συνεχεια ευχομαι.
Κομνηνος.
|
|
|
Post by alex78 on Sept 5, 2013 23:49:53 GMT 2
Δασκαλε πάμε για σεμινάριο πάλι έτσι? Καλή κατασκευή και απο μένα φίλε μου!! Αλέξης : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 9, 2013 11:41:20 GMT 2
Σπύρο αλητεία το μηχανάκι φίλε! Καλή συνέχεια και σε παρακολουθώ από κοντά, μιας και σύντομα μπορεί να πιάσω καμια μανέτα
|
|
|
Post by rous74 on Sept 9, 2013 19:38:57 GMT 2
Έκαστος στο είδος του και ο Σπύρος στα κλασσικά μηχανάκια !!
Πολύ καλή δουλειά εώς τώρα, αναμένω με ενδιαφέρον τη συνέχεια φίλε !
|
|
|
Post by jvolume on Sept 12, 2013 8:08:32 GMT 2
Σπύρο καλημέρα Αυτό το μηχανάκι είναι ο ορισμός της αλητείας Καθαρή και πολύ προσεγμένη δουλειά, όπως πάντα άλλωστε, φίλε μου. Καλή συνέχεια και από εμένα. Περιμένω το επόμενο update καλημέρα Γιάννης
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Sept 16, 2013 22:00:24 GMT 2
Ευχαρίστως Σπύρο... Δες τις ακόλουθες φωτογραφίες με τις επισημάνσεις. Πιθανόν να τα δίνει το κιτ, αλλά αν όχι είναι μια ενδιαφέρουσα, νομίζω, προσθήκη, ιδίως σε naked μοτόρια... Ok Γιώργο κατάλαβα τι θέλεις να κάνω. Όταν θα φτάσω στο σημείο αυτό θα ανεβάσω φωτό και τα ξαναλέμε. Ευχαριστώ Σπύρος
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Sept 16, 2013 22:09:02 GMT 2
Καλησπερα Σπυρο, πραγματι ολα δειχνουν ομορφα και καθαρα, ισως ο κινητηρας δειξει ακομα πιο ρεαλιστικος αν κανεις λιγο σκουροτερα τα κενα αναμεσα στις ψυκτρες των κυλινδροκεφαλων. Το μπλοκ των κυλινδρων δεν θα το κανεις κοκκινο οπως φαινεται στο κουτι? Καλη συνεχεια ευχομαι. Κομνηνος. Γειά σου φίλε Κομνηνέ. Ανάμεσα στίς ψύκτρες 'εχω ψεκάσει smoke , αλλά μάλλον δεν δείχνουν καλά στις φωτό . Όχι δεν θα βαφεί ο κορμός του μοτέρ κόκκινος και ούτε οι εξατμίσεις τις εικόνας του κουτιού θα ειναι αυτές. Θα κάνω μια δική μου παραλαγεί του μοντέλου το οποίο μου δίνει πολλά έξτρα γιαυτό (τρείς σέλες - δυο ουρες - δύο φαναρια κ.λ.π. όλα διαφορετικά . Σευχαριστώ Σπύρος
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Sept 16, 2013 22:12:51 GMT 2
Δασκαλε πάμε για σεμινάριο πάλι έτσι? Καλή κατασκευή και απο μένα φίλε μου!! Αλέξης Αγαπητέ Αλέξη, οι κατασκεύες μου μόνο για σεμινάριο δεν είναι. Εχουν δει τα ματάκια μου εδω στο site μας κατσκεύες που πολύ θα ήθελα να μπορούσα να κάνω. Όπως και νάχει σευχαριστώ για την υποστίριξη και τα καλά σου λόγια. Ο φίλος σου Σπύρος
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Sept 16, 2013 22:14:03 GMT 2
Σπύρο αλητεία το μηχανάκι φίλε! Καλή συνέχεια και σε παρακολουθώ από κοντά, μιας και σύντομα μπορεί να πιάσω καμια μανέτα Αντε Αλέξανδρε ξεκίνα κανα δίτροχο να μας κάνεις να τρίβουμε τα μάτια μας. Σπύρος
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Sept 16, 2013 22:17:51 GMT 2
Έκαστος στο είδος του και ο Σπύρος στα κλασσικά μηχανάκια !! Πολύ καλή δουλειά εώς τώρα, αναμένω με ενδιαφέρον τη συνέχεια φίλε ! Ανδρέα σευχαριστώ . Στο μέλλον θα φτιάξω ενα μηχανάκι της δικής ποιτικής κατηγορίας. 'Οπως και να το κάνουμε είσαι μακράν καλύτερος. Σπύρος
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Sept 16, 2013 22:19:06 GMT 2
Σπύρο καλημέρα Αυτό το μηχανάκι είναι ο ορισμός της αλητείας Καθαρή και πολύ προσεγμένη δουλειά, όπως πάντα άλλωστε, φίλε μου. Καλή συνέχεια και από εμένα. Περιμένω το επόμενο update καλημέρα Γιάννης ;D ;D ;D ;D Γιάννη σευχαριστώ Σπύρος
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Sept 25, 2013 13:31:16 GMT 2
|
|