|
Post by AlexAmarandos on May 18, 2013 18:32:17 GMT 2
Το GB είναι αφιερωμένο στην επέτειο των 50 Χρόνων της Lamborghini! Η Lambo την γιόρτασε με την παρουσίαση της Egoista... Εμείς θα την τιμήσουμε κατασκευάζοντας μοντέλα από τα Super Cars της! Το GB θα ξεκινήσει από της 25 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι και της 30 Οκτωβρίου. Ξεσκονίστε της Ιταλίδες σας από το στοκ και σύντομα θα υπάρξει αντίστοιχο post, με τις λεπτομέρειες.
|
|
|
Post by alex78 on May 19, 2013 15:23:50 GMT 2
Σπουδαία νέα, ανυπομονούμε Alex...... Αλέξης : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 19, 2013 15:25:25 GMT 2
Αχ τι μας κάνεις τώρα
|
|
|
Post by gtziaf on May 20, 2013 17:46:12 GMT 2
Απολαυστικό GB να έχουμε φίλοι μου. Καλό θα ήταν δηλώσουμε συμμετοχή, σχολιάζοντας το παρόν θέμα, για να δούμε πόσοι περίπου είμαστε. Φυσικά αν υπάρχει κάποια διαφωνία, ιδέα ή οτιδήποτε σχετικό (π.χ. ημερομηνίες), καταθέστε την να την σχολιάσουμε : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 20, 2013 19:36:00 GMT 2
Ειναι διαφορετικο να εισαι Λαμποργκινι που λεμε και στο ΑΕΚ. ;D Παροτι τα πολιτικα θεματα δε με τραβανε, θα συμμετεχω διοτι 3 πολιτικα εχω ολοκληρωσει ολα κι ολα, και ολα ειναι Λαμπο. : : Δεν υποσχομαι βεβαια οτι θα το τελειωσω κιολας, το μοντελο εκτος απροοπτου θα ειναι η Diablo SV της Fujimi, ασπρη με πορτοκαλι τεραστια SV στις πορτες, γιατι ειναι τα αρχικα του ονοματος της γυναικας και μου το εχει κανει παραγγελιά εδω και καιρο ;D ;D ;D
|
|
|
Post by jvolume on May 21, 2013 16:02:45 GMT 2
Καταπληκτικά νέα!! Count me in!! Τελευταία με έχει πιάσει το κατιτίς μου με τα πολιτικά και όσο χαζεύω το χρωματολογιο της ZERO για τις Λαμπο μου τρέχουν τα σάλια. Άντε και καλή αρχή να έχουμε.
|
|
|
Post by alex78 on May 22, 2013 22:49:46 GMT 2
Άς κάνω λοιπόν εγώ την αρχή....με τα υποψήφια θύματα μου..... Επικρατέστερη η Gallardo καθώς για να πιάσεις Enthousiast θέλει....''άντερα'' (....και δεν τα χω τον τελευταίο καιρό..... ). Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες! Αλέξης : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 22, 2013 23:07:38 GMT 2
Σωστή επιλογή το Lambo GB με βάση την επέτειο!! Δημητρη, Diabloooo Να και το μπατσικό!!!! Με το καλό Άλεξ Όσο για τη δική μου συμμετοχή, δεν γνωρίζω ακομη αν θα τα καταφέρω να ακολουθήσω κατασκευαστικά....εν αναμονή όμως
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 23, 2013 14:27:15 GMT 2
Εγώ θα συμμετάσχω με αυτήν την κυρία!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 23, 2013 14:37:13 GMT 2
Ωραίο κομμάτι Άλεξ,
Προσωπικά το σκέφτομαι, αν και θέλω να μπώ έχω κάποια πράγματα στο πρόγραμμα που πρέπει να τελειώσουν και αν έχουμε χρόνο ακόμα, θα αγοραστεί και κίτ για το GB...
|
|
|
Post by gtziaf on May 23, 2013 18:44:31 GMT 2
Βλέπω ότι έχουμε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, οπότε από βδομάδα θα φτιάξω την υποδομή στη βάση και θα αναλάβουν οι υπεύθυνοι για κιτ, μπανερς, ιστορικά κλπ και εμείς οι υπόλοιποι θα ποστάρουμε τις συμμετοχές μας. Κατασκευαστικά θα ξεκινήσει, αν είστε όλοι οκ φυσικά, ακριβώς μετά το le mans. : :
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on May 25, 2013 16:07:44 GMT 2
Πολύ ωραίο θέμα για GB H δική μου συμμετοχή θα είναι με την LAMBORGHINI AVENTADOR LP700-4 της AOSHIMA Άντε καλή αρχή
|
|