|
Post by Chris Fragkoulis on May 17, 2013 14:51:29 GMT 2
Μητσε η 917 ειναι κουκλιτσα και το ξερεις και καλα εκανες που τη διαλεξες και πολυ καλα εκανες που εφαρμοζεις τους κανονισμους κατα γραμμα ;D Αλεξανδρε μη σκας, ΟΟΒ και οτι γινει Αλεξη θελουμε τερματισμο φετος : : Και εγω με τη σειρα μου θα κανω την καθιερωμενη σε καθε LM WB αλλαγη! Αντι της newman, θα φτιαχτει η Skoal του '84, στο πνευμα των διαφορετικων livery που χαραξε ο gtziaf
|
|
|
Post by gtziaf on May 21, 2013 10:26:11 GMT 2
Αλέξ ωραίο θέμα. Χρήστο το λίβερι είναι τούμπανο, που λέτε και εσείς οι νέοι ;D Καλημερα! Οι κανονισμοι εχουν τρυπα (ασταρωμα πριν το week build) Ως εκ τουτου οτι βρισκεται κατω απο το ασταρι μπορει και αυτο να φτιαχτει πριν το week build Με βλέπω να προσθέτω τροπολογία... είναι και της μοδός... ;D Γιαυτο αρχισα να διαμορφωνω το πισω μερος της 917 με εποξικο γιατι ειναι τελειως λαθος Καλά έκανες Δημήτρης. Σκοπός είναι να το ευχαριστηθούμε και όχι να τηρήσουμε μέχρι τελείας τους κανονισμούς. Να υποθέσω ότι η Fujimi, τα έχει κάνει ρόιδο... με τις 917? Έχω μια sebring 12H. Την γνωστή ασημένια με τα Martini. Θέλει κι αυτή ανάλογες επεμβάσεις? Καλή επιτυχία και περιμένουμε και τους υπόλοιπους. Τα 90χρόνα ιστορίας του αγώνα, αξίζουν ιδιαίτερη περιποίηση : :
|
|
|
Post by jvolume on May 21, 2013 12:39:06 GMT 2
Καλημέρα σε όλους!! Να'μαι και εγώ.Φέτος θα προσπαθήσω να μην μείνω μόνο στον σχολιασμό αλλά θα συμμετέχω εκμεταλευόμενος στο έπακρο την παραθυράρα στους κανόνες για αστάρωμα πριν την εκκίνηση με αυτήν την κυρία: . Τώρα έαν κάτσει να είμαι και φουλ εβδομάδα στην Αθήνα και οχι σε κανα εργοτάξιο βλέπω ακόμα και τερματισμό!!!!!!! Λέμε και κάνα αστειάκι έτσι για να ευθυμήσουμε!!! Πολύ Πόρσε βλέπω φέτος George!!!Μήπως να άλλαζες θέμα τώρα που τσουλάει!!! Για τον αγώνα τώρα. Ελπίζω να μην είναι όπως ο περσινός και να δούμε την αναμενόμενη από τα πέρυσι κόντρα των δύο μεγάλων και εν αναμονή της καθόδου της Πόρσε του χρόνου. Ελπίζω αυτοί με τις φερράρες να κάνουν στην άκρη για τα πιο γρήγορα για να μην έχουμε πάλι τα περυσινά.!!! : : : : : : και το κυριότερο!! Καλά να περάσουμε!!! Γιάννης
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 21, 2013 13:35:38 GMT 2
Που πατε κυριε jvolume με high drag διαρυθμιση στην ευθεια των Ινοντιερ? Θα σας περναμε σαν σταματημενο ;D ;D Ωραιος! Δωστε Πορσε στο λαο : : Για τον αγωνα παντως, ας κρατησουμε μικρο καλαθι, τα μηνυματα που ηρθαν απο την προβα τζενεραλε στο Σπα ηταν αποθαρρυντικα για τους Γιαπωνεζοι Να υποθέσω ότι η Fujimi, τα έχει κάνει ρόιδο... με τις 917? Έχω μια sebring 12H. Την γνωστή ασημένια με τα Martini. Θέλει κι αυτή ανάλογες επεμβάσεις? Να ηταν και το μονο κιτ που τα εχει κανει ροιδο Βασικα οσα κιτ Fujimi 917 αναφερονται σε διαμορφωσεις πισω μερους 1970 ειναι οκ. Για το 1971 ειναι λοταρια (εκτος και αν προκειται για αυτοκινητο που εξακολουθει να εχει διαρυθμιση 1970 οποτε εισαι οκ). Γενικα, επειδη καθε ομαδα εκανε τα δικα της στην αεροδυναμικη προσπαθωντας να δαμασει το θηριο, το 1971 υπαρχει μια ταση να φουσκωνουν τα πισω φτερα, να δοκιμαζουν μεγαλυτερους τροχους πισω (και προς το τελος της χρονιας και εμπρος) και αλλες ομορφιες. Απο οτι ειδα στις φωτο στο ιντερνετ (και χωρις να εχω δει περιεχομενα απο το δικο σου κιτ - εχω αυτην εδω την 917 και μια Daytona 1971) νομιζω οτι εισαι οκ. Παντως η μετατροπη δεν ειναι και τιποτα το φοβερο, ορεξη να εχεις μονο να τριβεις ;D
|
|
|
Post by jvolume on May 21, 2013 13:56:09 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 21, 2013 14:15:12 GMT 2
Κι οπως θα στριβω στην Tetre Rouge, εσυ αν θεεεεελεις κοιταζε μεεεεεεεεε : : ;D
|
|
|
Post by jvolume on May 21, 2013 15:02:54 GMT 2
Κι οπως θα στριβω στην Tetre Rouge, εσυ αν θεεεεελεις κοιταζε μεεεεεεεεε ;D
|
|
|
Post by gtziaf on May 21, 2013 17:44:02 GMT 2
Ωραίος Γιάννη. Σε καλωσορίζουμε στο κατασκευαστικό κομμάτι... Καλή επιτυχία... αλλά ρε παιδιά φτιάξε και καμιά Πόρς... Θα μας κατηγορήσουν ότι το φόρουμ ιταλοκρατείτε ;D ;D Που πατε κυριε jvolume με high drag διαρυθμιση στην ευθεια των Ινοντιερ? Θα σας περναμε σαν σταματημενο Τι να πούμε και εμείς που το μόνο μας αεροδυναμικό βοήθημα... είναι το σκαλοπάτι στα αυτοκόλλητα... : : Δεν πάει, του χρόνου θα φτιάξω φτερούγα ;D Αααα και μια λέμε για τη θεματολογία... Αυτό δεν είναι GB. Συνάθροιση για μπουζούκια στην Πάολα είναι... Πάντως μια καραμελιτσά... ...για το αλκοτέστ το βράδυ της Κυριακής, δεν είναι άσχημη ιδέα... ΥΓ. Δημήτρη ευχαριστώ για τις πληροφορίες πάνω στη 917. Θα σε χρειαστώ σίγουρα, όταν (και όποτε ) την πιάσω... Στην υγειά σας... ...καλές κατασκευές ήθελα να πω : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on May 22, 2013 11:05:20 GMT 2
Γεια σε ολους ! Εννοειται οτι ειμαι μεσα κι εγω... Θα ''τρεξω'' με κιτρινη F40 LM, την οποια μολις εκλεισα απο τον Θανο! : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 31, 2013 13:50:41 GMT 2
Θα ''τρεξω'' με κιτρινη F40 LM Θα τελειωσει κιτρινη ομως; Δωσ' της πονο οπως εσυ ξερεις καλυτερα! Αλλωστε στο Λεμαν τα αυτοκινητα εχουν μια ταση να βρωμιζουν ;D : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 3, 2013 21:14:28 GMT 2
Φέτος λέω να προσπαθήσω κ εγώ να πάρω μέρος με αμφίβολλα αποτελέσματα αλλά με αμερικάνικο θέμα γιατί απ ότι βλέπω μας πήραν φαλάγγι οι γερμανοί... ;D ;D ;D εδώ ήμαστε λοιπόν με τον νικητή του '69 ( και κινκυ χρονιά διάλεξα ;D ;D ) άντε να δούμε... Αγάπιος : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 4, 2013 17:08:36 GMT 2
Welcome to Le Mans, mosfer ;D ;D ;D Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, το φόρουμ μας ντύθηκε κατάλληλα και ... Ladies and Gentleman, please start your engines ;D ;D ;D
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 4, 2013 17:14:56 GMT 2
Τα σπαει το νεο μπακγκραουντ!!! : : : : Ladies and Gentleman, please start your engines ;D ;D ;D Να ετοιμαζομαστε για 2014 Indy 500 Week build?!?! ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 4, 2013 17:37:29 GMT 2
Ladies and Gentleman, please start your engines ;D ;D ;D Να ετοιμαζομαστε για 2014 Indy 500 Week build?!?! ;D Και μετά θα μας κλείσω σύμβουλο σχέσεων και δικηγόρο για μαζικά διαζύγια... Δεν είναι κακό... τώρα που το σκέφτομαι ;D ;D Πάντως θα το δεις... Τώρα που ο δικός μας Τακούμα, νίκησε στο Long Beach, θα θυμηθούν οι γιαπωνοζοεταιρίες τα indy... : :
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jun 5, 2013 8:39:44 GMT 2
Εκτος λοιπον συγκλονιστικου απροοπτου η συμμετοχη θα ειναι αυτη: img hostΒρωμικη και ταλαιπωρημενη ;D ;D Απλή συμβολή στη προσπάθειά σου για το σουλούπωμα του κιτ. Θεωρώ ότι τις έχεις ήδη. Όποιος άλλος θέλει βοήθεια με φωτό αναφοράς δεν έχει παρά να ποστάρει το αίτημα ;D ;D ;D
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jun 5, 2013 9:44:41 GMT 2
Θα ''τρεξω'' με κιτρινη F40 LM Θα τελειωσει κιτρινη ομως; Δωσ' της πονο οπως εσυ ξερεις καλυτερα! Αλλωστε στο Λεμαν τα αυτοκινητα εχουν μια ταση να βρωμιζουν ;D Δημητρη, η επιθυμια σου...διαταγη!!!
|
|