|
Post by alex78 on Jun 24, 2013 15:04:41 GMT 2
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα! Γιάννη όντως το χρώμα έκατσε απίστευτα όμορφα, ωραίος! Η στραβή θα διορθωθεί με πινελάκι? Γιώργο πολύ όμορφη δουλειά, εύγε! Δημήτρη το γυάλισμα σου το ζηλεύω φίλε, εντυπωσιακότατος! Τώρα στα δικά μου... Αν αναρρωτιέστε που είναι το update που έκανα προ ημερών...διαγράφτηκε κατα λάθος απο εμένα τον ίδιο την Πέμπτη το βράδυ , απλά ''κορυφαίο'' έτσι...? Επειδή όμως είμαι φανατικός υποστηρικτής ;D του ''κάθε εμπόδιο για καλό'' και επειδή διέκρινα αρκετά λαθη και επειδή μου την έδινε στα νεύρα που ήταν τόσο σκουρόχρωμο αποφάσισα να κάνω ολικό reset (στο αμάξωμα) και επιστρέφω δριμμύτερος αδέλφια.... , σύντομα η συνέχεια λοιπόν.... Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά!
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Jun 24, 2013 16:57:40 GMT 2
Πολλα μπραβο σε ολους σας!!! Γιωργο ,Γιαννη και Δημητρη δεν μπορω να ξεχωρισω πιο μου αρεσει περισσοτερο...Και οι τρεις ειναι φοβερες κατασκευες...Του Γιωργου μου αρεσει λογω γυαλισματος και φθαρμενων καθισματων, των δυο επομενων κυριων λογω... porsche βεβαιως βεβαιως... Αναμενω φυσικα τις εξελιξεις απο τον Αλεξη και τον Χρηστο... Καλα τελειωματα στους μεν καλη συνεχεια στους δε!!! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 24, 2013 18:04:49 GMT 2
Αλέξη και Γιάννη ευχαριστούμε... Αλέξη, περιμένω με ανυπομονησία τη συνέχεια της πολύ όμορφης κατασκεύης σου. Γιάννη, όταν το ολοκληρώσεις 100%, βγάλε φώτο και ανέβασε το στα completed του φόρουμ μας. Καλό απόγευμα σε όλους : :
|
|
|
Post by jvolume on Jun 25, 2013 13:59:04 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jun 25, 2013 16:44:50 GMT 2
Γιάννη καλησπέρα! Προχωράς δυναμικά βλέπω, μπράβο! Πολύ ωραίο το βερνίκωμα/γυάλισμα σου αλλά καλύτερο απ'ολα το wash σου! : : Εκεί που ίσως να θέλει ένα τσεκαρισματάκι ακόμη είναι οι ακτίνες των ζαντών και το ταμπλώ στις γωνίες και είσαι . Καλό τερματισμό να έχεις! Αλέξης : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 25, 2013 17:06:31 GMT 2
Μπράβο ρε συ Γιάννη, πολύ όμορφη... Ιδίως τα αυτοκόλλητα του Στέφαν Μπέλοφ, επάνω ξυπνάνε αναμνήσεις... Τρισμέγιστος χεράς ο Γερμανός, με τρέλα επιπέδου Πέτερσον και Βιλνεβ. Δυστυχώς χάθηκε προσπαθώντας να περάσει στη ορούζ στο Σπα. Καλά τελειώματα, λίγο έμεινε ακόμη : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 1, 2013 11:37:18 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 1, 2013 12:07:24 GMT 2
Και είχα αρχίσει να ανησυχώ... Πολύ όμορφο το weathering Δημήτρη. Τονίζει τις γραμμές και την επιθετικότητα του αυτοκινήτου. Ανυπομονώ να το δω σε κανονική φωτογράφηση. Και του χρόνου φίλε. : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jul 2, 2013 1:28:22 GMT 2
Θέλω να σας συγχαρώ όλους, που καταφέρατε σε τόσο σύντομο διάστημα να παρουσιάσετε ένα τόσο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο μοντέλο, είναι όλα τόσο όμορφα. Αντε παίδες και του χρόνου : : : : : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jul 4, 2013 19:12:59 GMT 2
Μπράβο σε όλους όσους τελείωσαν τα μοντέλα...
Δυστυχώς και ενώ είχα ξεκινήσει καλά, μου φύγανε οι μηχανικοί στα δοκιμαστικά και δεν είδα ούτε φανάρι εκκίνησης...
Πέρα από την πλάκα, δυστυχώς λόγοι ανωτέρας βίας με κράτησαν μακριά τον τελευταίο καιρό και ελπίζω να μπορέσω να επανέλθω σύντομα.. Να είστε όλοι καλά και καλές κατασκευές...
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
|
Post by jvolume on Jul 8, 2013 10:41:54 GMT 2
Καλημέρα ’λεξ σε ευχαριστώ. Έγιναν κάποιες διορθώσεις και τώρα νομίζω ότι είναι καλύτερα τα πράγματα. Μπράβο ρε συ Γιάννη, πολύ όμορφη... Ιδίως τα αυτοκόλλητα του Στέφαν Μπέλοφ, επάνω ξυπνάνε αναμνήσεις... Τρισμέγιστος χεράς ο Γερμανός, με τρέλα επιπέδου Πέτερσον και Βιλνεβ. Δυστυχώς χάθηκε προσπαθώντας να περάσει στη ορούζ στο Σπα.
Καλά τελειώματα, λίγο έμεινε ακόμη Συμφωνώ φίλε μου. Τριμέγιστος χεράς και λίγα λες. Προσθέτω ότι χάθηκε προσπαθώντας να περάσει τον επίσης τριμέγιστο χερά jacky ickx.Κρίμα.Λένε οτι τον είχε κλείσει ο Ένζο για την επόμενη χρονιά. Στα του μοντέλου τώρα. Με την άνεσή μου λοιπόν και αφού δεν ασχολήθηκα καθόλου για μια εβδομάδα ολοκλήρωσα όλες τις εργασίες της Πόρσε. και βέβαια η μεταμεσονύκτια μ@μ@κία της τελευταίας στιγμής. Ένα φλασάκι που πριν τα βαψίματα κούμπωνε μια χαρά στο τέλος, και ενώ αρνούταν να μπει, το πίεσα και μου σήκωσε τα πάντα όλα : : . Δεν πτοήθηκα. Προς γνώση και συμμόρφωσή μου ! Θα διορθωθεί με πινελάκι και τέλος. next stop--------------------------------->completed
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 8, 2013 11:18:06 GMT 2
Γιάννη, πολύ ευχάριστα νέα φίλε... Φαντάζομαι θα το χάρηκες ιδιαίτερα. Περιμένουμε να το δούμε και στα τελειωμένα. Οι ζώνες είναι πολύ λεπτομερείς. Τώρα για την ατυχία με το φλας... Συμβαίνουν σε όλους. Μην σε πάρει από κάτω. : :
|
|